Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb bisüredir sizi takip etmeye çalışıyorum.bende kilo verme çabasındayım.benıde aranıza alırsanız sevınırım.eylul 1 den beri 14 kilo verdim.93 kiloyum.biraz hızlı oldu ama emziriyorum onunda etkisi çok sanırım.
hoşgeldin...azmin daim olsun...çok hızlı olmuş gerçekten yaklaşık iki ayda 14 kilo..emzirmek etkili tabi ama belliki sende boş durmamışsın....![]()
çok dikkat ediyorum yediklerime .herşeyden tadmaya çalışıyorum emzirdiğim için.akşamları pek yemiyorum sayılır.bide geceleri ufaklık hiç uyumuyo.oda kalori yaktırıyo sanırım.daha çok vermem gerekiyo.temmuza kadar 23 kilo .zor ama olsun .nekadar verebilirsem artık
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Clutch
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. ________ nothingg:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,4 kg. ________ N0ram![]()
azimle uğraşan, azmini arayan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. bu kış inşallah çok daha güzel geçer diyet açısından. ben kaçıyorum, haftasonu da yine bir sürü yapılacak şey var. belki gelemem pazartesiye kadar, hepiniz hoşçakalın kızlar..
pazartesi seni de görelim Nursena aramızda, bekliyoruz :)
slm kızlarrr diyet falan yalan oldu yapamıyorum burayada yazamıyorum dolaysıylenek bi müddet gelmicem
kızlar kusura bakmayın
az kafam yerine gelsin gelirim
esra listeden çıkarırsan sevinirim benii
yolcuu kusura bakma yarı yolda bıraktım gibi oldu seni ama eminim hedefine ulaşcan kısa sürede
diğer kızlarada başarılar azim böcükünüz kovalasın sizi
Dün kayınvaldem Eşme'den tarhana,bulgur,nohut ve turşu getirdi en doğalından..
Benim yaptığım tarhanayla alakası yok..Çok lezzetli.. oranın havasındanmı suyundanmı bilemiyorum...Uşak tarhanasının üstüne yok gerçekten...
Yarın doktor randevum var..bakalım yine tahlil isteyecekmi doktor karaciğer enzimlerim normalmi yoksa antibiyotikten anormalleşmişmi...
Ben barbunya pişiriyorum yarın için..O yüzden mutfağa yöneliyorum arkadaşlar..
İyi geceler,tatlı rüyalar..![]()
günaydın herkese...
Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun bu uzun bir tedavi olacak dualrınızı bekliyorum...
Esracım annene geçmiş olsun...
NUrsena neden böyle oldu ki...hepimizin motivasyonu düşük dert etme ara vereeksen de ver ama gitme...
Zeynep şuan paylaşcak menülerim yom pazartesi Allahtan bişey olmazsa tam olarak asılıcam haftasonu temzilikle geçicek bide regl oldum kontrolsüzüm boğazımı tutamıyorum...
Kilom 95,5
bugün regl oldum karın ağrısı var tabikide...500 g da ondan gelmiştir.bayramı hasarsız atlattım sayılır...göbeğim çıktı ama durmak yok yola devam..
mrb bisüredir sizi takip etmeye çalışıyorum.bende kilo verme çabasındayım.benıde aranıza alırsanız sevınırım.eylul 1 den beri 14 kilo verdim.93 kiloyum.biraz hızlı oldu ama emziriyorum onunda etkisi çok sanırım.
aman da aman bugun kalabalıgız
zeynep meyra asuman abla noram nasılsınız ne var yok![]()
selam topik
şöyle bi geçmiş yaptım yeni......
ben annemlerde olduğum için nete duzenli giremiyorum, oyuzden epeydır okuyamamıştım geçmişi duzenli bi şekilde, şimdi hızlıca bi geçmiş yapıyım dedim iyice biriktirmemek için, gözumden kaçan önemli ayrıntılar var ise af ola.......
ben şimdi bi alıntılarıma bakayım.......
herkesleri öpuyorum![]()
ay evet çok şükür sonunda toparlanmaya başladık galiba...
ben iyiyim canım....küçük kızım biraz mızmız onla uğraşıyorum geceden beri...anı anını tutmuyor....şimdide ayağımda uyutmaya çalışıyorum...
sen nasılsın....
günayydınnnn üzerimde acayip bi bahar yorgunluğuu varr sıkılıyorum bu aralar herşeyden kilomdan pöff umutsuzluğa kapıldım
neyse hayırlısı olsun bakalım
herkese merhaba... kusura bakmayın uğrayıp bir haber bile veremedim benim kız çok hastalandı şimdi buhar veriyoruz felaket bir öksürek varbenim gibi astım hastası olacak diye çok korkuyorum dua edin teyzeleri... pazar günü döndük memleketten anca girebildim umarım keyifler yerindedir
Iyi akşamlar
Iyice sonbahar havası var topikte yaprak gibi dökülüyoruz ben de her an dökülecek gibiyim(
Merhaba güzeller....
Umarım hepiniz iyisinizdir ben de iyi olmaya çalışıyorum....yoğunluğum devam ediyor ama az kaldı bitiyor yoğunluğum..
Beslenmeme pek dikkat edemiyorum dolayısyla kilo kaybım da olmuyor....ayak tırnaklarımdan dolayı antibiyotik tedavisine başladım 3 haftadır her gün antibiyotik alıyorum bakalım ne olacak halim
Antibiyotik te şişiriyor beni, bonusum oda
Anladığım mod düşüklüğü hakim topikte...Nursena kızmış bişeylere zeynep ve nilcee sağolsun her gün yazmışlar..
İşlerim yoluna girince düzenli geleceğim ben de ve herkes tabiii...her ne kadar bazı durumlara çok kırlısam da bu topiğe çok emek verdim böyle olmasına da göz yumamam açıkçası...
asucum nasıl oldun iyisin umarım...telefonda pek uzun konuşamadık benden kaynaklı kusura bakma...
daficiğim,yakınınız için başsağlığı diliyorum...:
nevinciğim,babana geçmiş olsun....
Esra,70 leri görmüşsün..nazar:Daırısı 50 lere ve bize...
elhamdülillah iyiyim canım. ölüm haberiyle biraz tadımız kaçtı ama sağlığım iyi çok şükür.
tamam inşallah...fırsat bulduğum bir ara denerim gene...biraz teknoloji özürlüyümde beceremiyom öyle şeyleri...![]()
annem biraz rahatsız. biz yine onda kalacağız. durum ne olur bilmiyorum, liste gecikebilir diye haber vermek için geldim ama topik çok hüzünlü. canım sıkıldı, umarım en kısa zamanda toparlanırız.
herkese hayırlı cuma geceleri, güzel bildirimler...
günaydın herkese...
Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun bu uzun bir tedavi olacak dualrınızı bekliyorum...
Esracım annene geçmiş olsun...
NUrsena neden böyle oldu ki...hepimizin motivasyonu düşük dert etme ara vereeksen de ver ama gitme...
Zeynep şuan paylaşcak menülerim yom pazartesi Allahtan bişey olmazsa tam olarak asılıcam haftasonu temzilikle geçicek bide regl oldum kontrolsüzüm boğazımı tutamıyorum...
Kilom 95,5
bugün regl oldum karın ağrısı var tabikide...500 g da ondan gelmiştir.bayramı hasarsız atlattım sayılır...göbeğim çıktı ama durmak yok yola devam..
esra liste için ellerine sağlık benim kadar 5 sıradan çıkmamak için çaba sarfeden varmıdır acaba neyse hanımlar adette kilo artışı falan oluyormu acaba şu an adetlimde bahane bulamam lazım yoksa dünki yediğim reççli ekmek zetyinle ekmek mi öğle vicdan azabım daha fazla olmalı oy nere gidem dedikleri varya şu an tarhana dan okadar bahsedilmişki kalkıp tarhana pişirdim fincana koyup salata eşliğinde yiyorum aslında çok severim bbizim yöresel tarhana çok farklıdır ama bunu daha çok seviyorum çenem düştü
a.s cnm hoşgeldin bak bakalım ne olmuş bitmiş
nezaman dönceksin anneciğinin yanından :44:
toparlanalım tabi yaa yoksa kilo milo zor gidiyo ne demişler birlikten kuvvet dogar
nezaman bitcek acaba bu mızmızlıkları bizimkide öyle neyseki şimdi uyuyo da az biraz kafamı dinliyorum
iyi diyelim iyi olalım cnm bu hafta kilo vermeye başlamak istiyorum kaç haftadır aynı takılıyorum artık azmetmem lazım
listeyide görünce bu ay benden bi cacık olmamış dedim kendi kendime iice hırslandım yemiycim içmiycim kilo vericiiim![]()
geçmiş ola inşaallah canım..........
kızına çok geçmiş olsun canımcım......
inşaallah tez zamanda toparlanır.
sakın
tahlillerin iyi çıkar inşaallah ablacım, tez zamanda hayırlısı ile gelmiş geçmiş olur inşaallah tedavinde........
öpuyorum.
başınız sağolsun ablacım
estağfirullah canım.......
banada haber et olurmu?:)
bende çok merak ediyorum seni çunku:)
geçmiş olsun....
çok geçmiş olsun canım benim.....
rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.
kocaman öpuyorum canım seni, göruşuruz.
tebrıkler kızçeler........![]()
a.s cnm hoşgeldin bak bakalım ne olmuş bitmiş
nezaman dönceksin anneciğinin yanından :44:
yiyerek içerek zayıflıcaz şikerim...yoksam verdiğimizi fazlasıyla geri alıyoz biliyosun...
olur canım haber ederim...
baktım:)))))
önumuzdeki çarşamba yada perşembe dönucem inşaallah canım:)
sen nasılsın göruşmeyeli canımcım? afacan nasıl??![]()