Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrr diyet falan yalan oldu yapamıyorum burayada yazamıyorum dolaysıylenek bi müddet gelmicem
kızlar kusura bakmayın
az kafam yerine gelsin gelirim
esra listeden çıkarırsan sevinirim benii
yolcuu kusura bakma yarı yolda bıraktım gibi oldu seni ama eminim hedefine ulaşcan kısa sürede
diğer kızlarada başarılar azim böcükünüz kovalasın sizi
Yarın doktor randevum var..bakalım yine tahlil isteyecekmi doktor karaciğer enzimlerim normalmi yoksa antibiyotikten anormalleşmişmi...
günaydın herkese...
Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun bu uzun bir tedavi olacak dualrınızı bekliyorum...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________ Clutch
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. ________ nothingg:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,4 kg. ________ N0ram![]()
pazartesi seni de görelim Nursena aramızda, bekliyoruz :)
yeterki çenelerimiz düşsün ablacım kaç gündür paralanıyoruz birileri gelsinde konusalım tam gaz rejimlere devam edelim diye
oyuzden hoşgeldin sefa getirdin
regl iken kilo artışı oluyo ablacım oyuzden normal ama tabi reçelli ekmekde katkı yapmıstır buna o biiiir cıssss
bende yaptım tarhana ama akşama içcem şimdilik akşama kaa bişeycik yemiycem![]()
biliyorum kuzum biliyorum işin gırgırıydı yoksam nerdee bende okaa boğazı tutcak irade
şu bayram haftası ve bu hafta pek bi abartmıştım işi şimdi sıkılıyorum kuzum yoksa boğaz açıldıkça açılıyo azcık kapamak şart oldu bana![]()
çamşırım vardı onu da astım geldim bi kayfe yaptım onu içiyorum şimcik
sende gel iç diycem emme sen kocansız içmiyosun kahveyi bende demiyom artık
hımm az kalmış kuzum ayrılmak zor oluyo valla bende bayram sonu ayrıldım anamdan ( pek bi acıklı oldu)
iyiyim kuzum nolsun aynı taas aynı hamam mücadeleye dvm afacanda iice kuduruklaştı boğuşup duruyoruz işte
senin nasıl geçiyo tatil![]()
safalar buldum canım ben hep buradayım ama sadece okuyorum galiba ben birde yediklerimi paylaşmıyorum fiks menu gibi bişey olduğu için sıkıcı olyor aynı yiyecekler hep aslında gayet iyi gidiyor rejimde arada krize girip yemesem birden korktum dün yediğim 3 dilim ekmek 1 kilo yaparsa yandım demektir cısssss ları yedikte bu hala geldik aslında ama nefis işte sinir harbinde unutuyorum onları
selam güzellerrr
umarım herkesler iyidir
kg veren veremeyen herkesi kutlarım
ESRAM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK
safalar buldum canım ben hep buradayım ama sadece okuyorum galiba ben birde yediklerimi paylaşmıyorum fiks menu gibi bişey olduğu için sıkıcı olyor aynı yiyecekler hep aslında gayet iyi gidiyor rejimde arada krize girip yemesem birden korktum dün yediğim 3 dilim ekmek 1 kilo yaparsa yandım demektir cısssss ları yedikte bu hala geldik aslında ama nefis işte sinir harbinde unutuyorum onları
hoşgeldin yasemin ablaa...bizler iyiyiz elh. sen nasılsın...
hımm az kalmış kuzum ayrılmak zor oluyo valla bende bayram sonu ayrıldım anamdan ( pek bi acıklı oldu)
iyiyim kuzum nolsun aynı taas aynı hamam mücadeleye dvm afacanda iice kuduruklaştı boğuşup duruyoruz işte
senin nasıl geçiyo tatil![]()
he ya kocamsız içmiyom...onsuz sadece onun sevmediği yemediği şeyleri yiyorum...yoksam içime oturuyo....zaten sen ne zaman kahve desen kokuyo bana resmen...bende akşama yaparım işte hıhh..
selam güzellerrr
umarım herkesler iyidir
kg veren veremeyen herkesi kutlarım
ESRAM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK
evet canım malesef zor oluyo, heleki uzun kalırsan daha çok zor oluyo benim gibi malesef.....
buna da şukur.
anne oğlan iyi olduğunuza sevindim canım:)
benim tatilimde iyi çok şukur, sağolasın.![]()
İyiyim Zeynepcim idare ediyoruz hayat mücadelesi devam..
şu 80 leri bir göremedim gitti al ver al verrr laçkalaştım ama haftaya inşallah diyorum 89,9 olurum![]()
annem habire durtuyo şuan hadi kalk kahve yapta içelim diye
ben şimdi gidiyim bari kahve yapmaya, ayıp olmasın anneme şimdi kızlar oldumu???
herkesleri kocaman öpuyorum, göruşuruz![]()
iç kuzum iç afiyetler olsun kocişinle oh mis gibi :126:benim niyeyse hiç oturmuyo ne biçim hatunum ben yahu utandım seni görünce
![]()
ben çok seviyorum kahveyi ondan hergün bir fincan kesin bazen akşamlarıda içiyorum 2 oluyo ama fazlası zarar diye pek akşamları içmemeye çalışıyorum akşama çay ıhlamur felen geçiştiriyorum
benim oğlan uyandı canlarım çıkıyorum şimcik yedirip bi parka götürcem azcık hava alsın akşama boool bol uyusun
herkesleri öptüm![]()
afiyet olsun canım iç tabi....ne biçim hatun olduğuna gelince ben bilmem kocana sormak lazım....
ama benim kocam da benim gibidir sevdiğimi bildiği bişeyi ben yoksam ya yemez yada banada getirir..[/QUOT
bende çok severim türk kahvesini ama orta sevdiğim için 2 kesme şeker atıyorum ancak o zaman içebiliyorum ama şimdi içemiyorum çünki kalorisi fazla şekerin siz nasıl içiyorsunuz zeynep eşinle senin Allah muhabbetinizi artırsın canım
fiks menü aynı şeyler yani sabah peynir ekmek çay
öğlen çorba salata yoğurut et
akşam çorba sebze et salata yoğut
al sana fiks menü hergün aynı şey değişen birşey yok