• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kış tam kadro devam eder kilolardan kurtuluruz inşallah.

ben kaçayım şimdi kızlar. annemin akşama misafiri var. bi şeyler hazırlayacağım. regl olduğum için de iştahım açık, inşallah çok kaçırmam..

neyse, öperim hepinizi..

tamam canım kolay gelsin sana...ağzına attığın her lokmada ensendeyim he ona göre...bak ne güzel 79 u gördün belki 78 ide gördünde demiyon neyse dikkat et yani...:54:

nilaycım bende makarnayı seviyorum ama dediğin gibi diyet dolayısıyla sık tüketmiyorum ama bugün yicem...:56:domates ve peynir

soslu yapıyorum bolda baharat çok lezzetli oluyo vede az kalorili...bi doktordan duymuştum yıllar önce makarnayı domates sosla

yersen kilo yapmaz ama yoğurtlu yersen yağ olarak yapışır demişti...doktorun yalancısıyım...:27:gerçi bana farketmiyo hr türlüsünü

seviyorum dolayısıyla yapınca başka bişey yemeyip bi porsiyon makarna yiyorum....:34:

enee bende yağsız tuzsuz yapınca yoğurtluyodum ya da az biraz peynir katıyodum tüh neyse bundan sonra bende domates sos yaparım hem öyle daha güzel olur :56: sanada afiyetler olsun cnm :56:

bende üşendim bugun sabah ev süpür sil yapınca eşimde kaç haftadır balık sayıklıyodu dedim ona iş dönüşü al hamsi gel yaparsın
dünden de tarhana olunca yemek derdim kalmamış oldu bugun :21:

enee bende yağsız tuzsuz yapınca yoğurtluyodum ya da az biraz peynir katıyodum tüh neyse bundan sonra bende domates sos yaparım hem öyle daha güzel olur :56: sanada afiyetler olsun cnm :56:

bende üşendim bugun sabah ev süpür sil yapınca eşimde kaç haftadır balık sayıklıyodu dedim ona iş dönüşü al hamsi gel yaparsın
dünden de tarhana olunca yemek derdim kalmamış oldu bugun :21:

yaparsın derken onamı yaptırtcannn...:53:

:)) hee ona yaptırtcam nolduki :9: ben balık et tavuk elleyemiyorum kuzuuu onları eşim yapar bizde :34:

ohh negüzel yeni evlendiğimde bende dokunamıyodum ama alıştım mecburen...benimki hayatta uğraşmaz...

canım ben müsadenle kaçayım babam aradı geliyomuş oyuncakları falan toplıyayım...görüşürüz...

ohh negüzel yeni evlendiğimde bende dokunamıyodum ama alıştım mecburen...benimki hayatta uğraşmaz...

canım ben müsadenle kaçayım babam aradı geliyomuş oyuncakları falan toplıyayım...görüşürüz...

bizimki bu tür şeyleri yapmayı seviyo şansıma :9: tmm kuzum öptüm kocaman görüşürüz yine :54::54:

Cok tsk hosgordum ewwweeettt izmirliyim v bir sene once pkolu oldum hic adet olamadim 25kilo aldim maalesef

Teşekkür ederim Nilceeeeee , meyra__ ve y.o.l.c.u. hoşbuldum :) İnşallah dediğiniz gibi olur.İnşallah azimle veririm ilk hedefim 15 kilo verip ikinci çocuğum için hamile kalmak,tüm bunları önce oğlum için sonra kendim için yapıyorum.Kardeşi olmasını çok istiyor ve benim zayıf olmamı :( Şimdi kuzenimin doğum günü var oraya gidicem tabii bu partiler falan hepsi bu durumda tuzak haline dönüşüyor ama ben artık ölçüyü kaçırmamaya kararlıyım akşam dönünce bu günkü listemi yazarım :)

menüm:

kahvaltı öğle:

2 yumurta

1 dilim peynir

3 tane ceviz

3 tane kayısı

1 çay k.çemen

1 çay k.labne

2 kupa 9 lu çay....

akşam:

1 porsiyon soslu makarna

2 kaşık yoğurt

2 ısırık topkek....(dedemiz çocuklara getirmiş onlardan otlandım):34:

2 tane çiğköfte

1 kupa yeşilçay...

2,5 litre suyum tamam...birazdan 1 kupa yeşilçay içicem...

hafta sonları bana hiç yaramıyo.çok mu yedim acaba yaaa...
sabah
2 yumurtadan melemen, 2 tane zeytin,2 çatal peynir,şekersiz çay
öğle
koca bir tabak salata,ıspanak üzerine yoğurt toplam 1 ç.kepçesi,etli patates 2 kepçe
akşam
1 bardak kola light falan değil,yarım hamburger,7,8 patates kızartması
1 fincan nescafe şekersiz yanında 3 parça çikolata
valla yanımda yendi dayanamadım kaç kalori aldım acaba toplam...

selamlar,

iyi haftasonları herkese.. ben yine annemdeyim, onun işlerini toparlamaya çalışıyorum. git gel yapıyorum sürekli...

benim için başkasının yapması çok daha iyi olacak. gönüllü bir arkadaşımız üstlenirse çok sevinirim. bu ara kkya vakit ayıramıyorum hem mental hem de fiziki yoğunluktan dolayı. hem üzülüyorum vakit ayıramıyorum diye, hem de aslında kafa olarak daha rahatım.. diyetim daha iyi gidiyor. sanırım burayla ilişkimi bu düzeyde tutarsam daha iyi olacak benim için :)

lafın özü bir gönüllü kahraman bulalım biz en iyisi.

Umarım gönüllü kahraman çıkar ortaya..
Benim aklım da Meyra,zeynep ve nursena var ne derler bilmem...

hafta sonları bana hiç yaramıyo.çok mu yedim acaba yaaa...
sabah
2 yumurtadan melemen, 2 tane zeytin,2 çatal peynir,şekersiz çay
öğle
koca bir tabak salata,ıspanak üzerine yoğurt toplam 1 ç.kepçesi,etli patates 2 kepçe
akşam
1 bardak kola light falan değil,yarım hamburger,7,8 patates kızartması
1 fincan nescafe şekersiz yanında 3 parça çikolata
valla yanımda yendi dayanamadım kaç kalori aldım acaba toplam...

KAlori sepeti,kalori takibi diye sitelerden bakabilirsin aldığın kalori miktarına...

Bana göre akşam menün çok değil ama sağlıksız olmuş ...

Asuum merhaba, :3::3:

Telefon geldi çaya misafir gelecek, bana yine mutfak yolları taştan...

Ne güzel muhabbet edecektik ;(

Son düzenleme:
Asuum merhaba, :3::3:

Telefon geldi çaya misafir gelecek, bana yine mutfak yolları taştan...

Ne güzel muhabbet edecektik ;(

Kolay gelsin canım sana geç de olmuş ama nerden çıkmış bu misafirler
Ben de heveslendim di muhabbet ederiz diye kısmet olmadı malesef :(
Sağlık olsun yine buluşuruz :16:

kızlar ben bugun ekmegı kestım porsıyon cok az azalttım zaten normaldede cok yıyen bı ınsan degılım ama pko mahvettı benı ıste nese:) carsambaya kadar bu boyle dewam edecek wucudumu yormak ıstemıyorum cunkı carsambadan sonra asıl dıyet

100,6kg ile tekrar baslangic yaptim bugun :)
Yanliz bundan sonra yaptigim diyet degil! SAGLIKLI beslenme!!! Buda Ece Vahapoglunun 2kitabini okuduktan beni motive etti ve yedigim bazi seylerin ne kadar zararli oldugunu anladim... onun dedigi kadar olmasada yapicam herseyi'de birden birakmak zor :) Sporumuda onun kitabiyla yapicam...

Yani Cuma'ya bildirim yapicam :) Ve insallah kilo vermis olurum :)

Bu arada Banu nerelerde? Hic yazdigini görmüyorum... Haberi olan varmi?

kızlar ben bugun ekmegı kestım porsıyon cok az azalttım zaten normaldede cok yıyen bı ınsan degılım ama pko mahvettı benı ıste nese:) carsambaya kadar bu boyle dewam edecek wucudumu yormak ıstemıyorum cunkı carsambadan sonra asıl dıyet

yazmadan duramıycan canım afedersin benim diyetisyenimle geçen ölçümlerde kasımda erime olmuş ilk sorusu verdiğim kadar ekmek yemiyorsun değilmi dedi günde 4 dilim tam buğday ekmeğim vardı ben bazen diskalifiye ediyorum dedim oda işte sonuç demişti sen neye göre karar verdin

Back
X