• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yazmadan duramıycan canım afedersin benim diyetisyenimle geçen ölçümlerde kasımda erime olmuş ilk sorusu verdiğim kadar ekmek yemiyorsun değilmi dedi günde 4 dilim tam buğday ekmeğim vardı ben bazen diskalifiye ediyorum dedim oda işte sonuç demişti sen neye göre karar verdin

kendı karar verdım neden kasda erımemı yapıyormus

ya tam buğday ekmeğindeki ne vitaminiydi hatırlıyamadım kusura bakma o yeterli olmadığında kaslarda erime olyormuş inan adını unuttum çrşamba randevum var gidince sorayım bir daha yazarım burayada

hıımmm kahvaltıda bır dılım yedım aksam bısı yok kaynanam kendı yapıo ekmegı dısarıdan almıyorum koruyucu maddesılerden dolayı tıksındım resmen 4 dılımse yerım napalım normalde bıle okdar yemıorum kı ben

iyi geceler güzeller vukuatlı bir doğum gününden geliyoruz :(( Yenam dr işlerininin yolunda ilerlemesine çok sevindim arkadaşım dahada iyi olucak hersey ;)

ya tam buğday ekmeğindeki ne vitaminiydi hatırlıyamadım kusura bakma o yeterli olmadığında kaslarda erime olyormuş inan adını unuttum çrşamba randevum var gidince sorayım bir daha yazarım burayada

Bildiğim kadarıyla tam buğday ekmeğinde bulunan B vitamininin .kaslara faydası var.

Bu arada ilk listemi yazayım.Bugün hep dışardaydım ve düzenli bir prgram ugulayamadım.
Sabah
1 tost
1 bardak meyve suyu

Öğlen
1 fincan kahve

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

1/2 dilim pasta

Son düzenleme:
kızlar merhaba cok ozur dılerımduzenlı takıpte bulunamıyorum ıyıce dagıldım hem dıyet hem spor hemde özel hayatımda darmadagınıgım gelen gıden davetler....benı bıraz ıdare edın artık kendımı toparladıgımda eskısı gıbı duzenlı olarak aranızda olurum...

Musmutlu pazarlar şişmandaşlar ;)

Ocakta kaynayan süt kokusu eşliğin de klavyemi şakıttırırken öpüyorum hepinizi ;)

Birazdan mis kokan sütle mis kokan gayfeyi buluşturup eşimlen balkon keyfi yapacağız..:7:

---

Gökçeciğim hoşdöndün yeniden :71: En güzeli sağlıklı beslenerek ilerlemek umarım devam edersin ve bana da bulaşır...
Banu başka topiklere takılıyor artık..Gel dedik ama sanırım henüz hazır değil..Bilemiyorum.:26:

iyi geceler güzeller vukuatlı bir doğum gününden geliyoruz :(( Yenam dr işlerininin yolunda ilerlemesine çok sevindim arkadaşım dahada iyi olucak hersey ;)

Güzel güler,güneşli günler göreceğiz diyosun yani ;))

Musmutlu pazarlar şişmandaşlar ;)

Ocakta kaynayan süt kokusu eşliğin de klavyemi şakıttırırken öpüyorum hepinizi ;)

Birazdan mis kokan sütle mis kokan gayfeyi buluşturup eşimlen balkon keyfi yapacağız..:7:

---

Gökçeciğim hoşdöndün yeniden :71: En güzeli sağlıklı beslenerek ilerlemek umarım devam edersin ve bana da bulaşır...
Banu başka topiklere takılıyor artık..Gel dedik ama sanırım henüz hazır değil..Bilemiyorum.:26:

afiyet olsun:):7:

sizin orada havalar guzel demek balkona çıkabildiğinize göre ne guzel:)

annemlerin burası soğuk, dun biraz dışarı çıktık ama donduk.....
soğukta olsa sahil yinede guzeldi:D:27::27::27:

Umarım gönüllü kahraman çıkar ortaya..
Benim aklım da Meyra,zeynep ve nursena var ne derler bilmem...

inşaallah çıkar:):27::27::27:

surekli yapabilecek olsam ben yaparım hep, hiç sorun değil ama surekli yapamam ben ablacım.
yalnız evime geldikten sonra belirli dönemlerde alabilirim yapabilirim listeyi.
:16::16::16:

Ben 16 yaşindayim bundan bi iki ay önce 115 kg dum kendi çabalarimla 99.00kg düsdum kendimle Guru duyordumki şu bir aydir yapamiyorum yemicem dedim halde yiyorum o azmimi bulamiyorum herkes Kilo Verdimi diyor ama ben ise devam yapmak isdedim halde yapamiyorum lutfen yardimci olun

Geç de olsa hayırlı pazarlar herkese
Dün küçük kızımın bugün de büyük kızımın toplantısı vardı saat 11 de güne okulda başladım yani
Gerisi aynı işte ye topla pişir kaldır vs
Büyük kızım geometri dersi alıyor şimdi salonda çalışıyorlar biz de küçük kızın odasında oturuyoruz
Ders bitsin yemek telaşı var yine hamsi ayıkladım kızarmak için beni bekliyor
Of of bu ara iştah süper açık malesef eşimle beraber götürüyoruz valla neyseki eşim de dikkat etme kararı aldı inşallah uygularsa benim de işime gelir

Geç de olsa hayırlı pazarlar herkese
Dün küçük kızımın bugün de büyük kızımın toplantısı vardı saat 11 de güne okulda başladım yani
Gerisi aynı işte ye topla pişir kaldır vs
Büyük kızım geometri dersi alıyor şimdi salonda çalışıyorlar biz de küçük kızın odasında oturuyoruz
Ders bitsin yemek telaşı var yine hamsi ayıkladım kızarmak için beni bekliyor
Of of bu ara iştah süper açık malesef eşimle beraber götürüyoruz valla neyseki eşim de dikkat etme kararı aldı inşallah uygularsa benim de işime gelir

inşaallah ablacım:)
ablacım eşin nasıl? hergun daha iyi oluyo değilmi inşaallah?

topikte in cin top oynuyo bugun nerdeyse:DDD:1:
kiş kiş cinler kiş kiş:DDDD:124::124::124::124::124:

iyi akşamlar güzeller nasıllar herkes pazar rehaveti var hepimizde maalesef.diyet adına eh idare eder bir gündü pazara v.s gittim ama esofman altı almak için sonra kuaföre veeee saçlarımı kestirdim kısa olarak umarım değişik tepkiler almam 10 yıldır uzundu ben beğendim

Selamün aleyküm...

hayırlı sabahlar...dün çok yogun bi gündü...eşim evde çocuklarla ilgilenirken cam çerçeve temizlik yaptım tüllerim falan tertemiz

oldu...cam açık diye tüller çok çabuk kirleniyo...çok yoruldum gecede kuzum uyutmadı...başım ağrıyo şimdi iştahım yok bikaç ceviz ve

kuru kayısı atıştırdım..yemek yapasımda yiyesimde yok...çamaşır yıkadım hava güzel balkona asıcam ama ona bile elim

varmıyo...temizlik neysede en çok eziyet olan metrelerce tül ütülemek...zaten hiç sevmiyom ütü yapmayı...neyse bende haberler

böyle...

Selam olsun ey güzeller.:71:

Yarın tatilin planı programı oğlum tarafından belirlendi...AVM de ki jetonlu oyuncaklara gitmek..
Çok sıkılıyorum ben kapalı ortam da anın da başım ağrıyor ama naapalım uzun zaman dır oğlumla başbaşa vakit geçirmiyorum..
eşim hafif grip olduğundan yarın dinlenecek kızımın da sınavları yaklaşıyor ders çalışıcak biz de ana oğul para harcayacağız elma kurduna yarış arabasına ;)

Dün akşam çok güzel hamsi keyfi yaptık...Bu sabah haberlerde de çıktı hamsi bolluğu varmış marmara ve karadeniz de bol bol yeyin hem faydalı hem çok ucuz bu aralar..:56:

-----

Zeynep,güle güle kirlet tüllerinin Benim de perdelerim ütü istiyor ve çok zaman alıyor...Çok sıkıcı ve yorucu..

Asucum,inşallah doktor kontrolünüz iyi geçer ve zamanından önce iyileşir eşin...
Sen de çok yıpranıyorsun bu süreçte..

Back
X