maşallah fıstık çok güzel olmuş pantolon...sizin köydekiler fesat anam ben gittiğimde 94 küsürdüm 5 kg eksiktim öncesinden herkes zayıflamıssın dedi...motive ettiler zaten bayramda iyiydim babam hastaneye yattıktan sonra cozuttum...
toparlanırız en kısa zamanda canım dert etme. kışı verimli geçireceğiz inşallah. zaten kış gelmeden diyet de yapılmıyor..
benim kendi ailem diyor zayıfladığımı da eşiminkiler omuzlar inmiş modunda (Asuman abla :))
hoşgeldin esracımm...
ay ne güzell tebrik ediyorum seni canım..ahh bir bende görebilsem eksileri...es kaza 2 kilo gidiyo sonra uzun süre takılıyorum...
çiğkötfeden 2 gün sonra ağrım oldu canım onla alakası yoktur sanırsam...ama geçti çok şükür...üstelik bu sefer hiç ilaç kullanmadım...dafi ablanın dediğini yapıp ikinci gün aralıklı olarak 2 bardak süt içtim...
sağol canım, darısı başına :)
bu arada arada menülerine bakıyorum da sen çok fazla karbonhidrat alıyorsun, bi de çok az sebze yiyorsun. kahvaltı zaten çok nadir yapıyorsun. bu şekilde az da yesen istikrarlı kilo vermen zor canım. kahvaltıları ve ara öğünleri denesen, karatay tarzı herkese yaramıyor. bi de karatay için karbonhidratı baya azaltmak lazım. sen makarna falan yiyorsun, kaçmadı gözümden :))
Sonunda geldim! :)
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah. İnternet sorunumuz sonunda halloldu. Artık hep beraberiz inşallah
Şimdi geçmişe dalıcam biraz.
hoşgeldin canım, iyi ki döndün. yavaş yavaş toparlanalım artık yahu..
----
bu arada Nursenaaa hala dönmemişsin, dön artık ya. iyisindir inşallah..