• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah fıstık çok güzel olmuş pantolon...sizin köydekiler fesat anam ben gittiğimde 94 küsürdüm 5 kg eksiktim öncesinden herkes zayıflamıssın dedi...motive ettiler zaten bayramda iyiydim babam hastaneye yattıktan sonra cozuttum...

toparlanırız en kısa zamanda canım dert etme. kışı verimli geçireceğiz inşallah. zaten kış gelmeden diyet de yapılmıyor..
benim kendi ailem diyor zayıfladığımı da eşiminkiler omuzlar inmiş modunda (Asuman abla :))

hoşgeldin esracımm...

ay ne güzell tebrik ediyorum seni canım..ahh bir bende görebilsem eksileri...es kaza 2 kilo gidiyo sonra uzun süre takılıyorum...

çiğkötfeden 2 gün sonra ağrım oldu canım onla alakası yoktur sanırsam...ama geçti çok şükür...üstelik bu sefer hiç ilaç kullanmadım...dafi ablanın dediğini yapıp ikinci gün aralıklı olarak 2 bardak süt içtim...

sağol canım, darısı başına :)
bu arada arada menülerine bakıyorum da sen çok fazla karbonhidrat alıyorsun, bi de çok az sebze yiyorsun. kahvaltı zaten çok nadir yapıyorsun. bu şekilde az da yesen istikrarlı kilo vermen zor canım. kahvaltıları ve ara öğünleri denesen, karatay tarzı herkese yaramıyor. bi de karatay için karbonhidratı baya azaltmak lazım. sen makarna falan yiyorsun, kaçmadı gözümden :))

Sonunda geldim! :)
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah. İnternet sorunumuz sonunda halloldu. Artık hep beraberiz inşallah :16:
Şimdi geçmişe dalıcam biraz.

hoşgeldin canım, iyi ki döndün. yavaş yavaş toparlanalım artık yahu..

----

bu arada Nursenaaa hala dönmemişsin, dön artık ya. iyisindir inşallah..

slm kızlar geçmiş yapıp geldim :3:

asuman abla gözünüz aydın 2 hafta da geçicek Allahın izniyle :16:

esracım foto süper sen bakma eşin tarafına görünen köy klavuz istemez boşveeer :54:

elizcimm hoşgeldin özledik seni yahu :48:

zeynepcim geçmiş olsun miden için neyseki süt işe yaramış :13:

dafi ablacım hoşgelin tatil bitti ama davetler bitmez sende :9:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :42:

Teşekkür ederim Nilceeeeee , meyra__ ve y.o.l.c.u. hoşbuldum :) İnşallah dediğiniz gibi olur.İnşallah azimle veririm ilk hedefim 15 kilo verip ikinci çocuğum için hamile kalmak,tüm bunları önce oğlum için sonra kendim için yapıyorum.Kardeşi olmasını çok istiyor ve benim zayıf olmamı :( Şimdi kuzenimin doğum günü var oraya gidicem tabii bu partiler falan hepsi bu durumda tuzak haline dönüşüyor ama ben artık ölçüyü kaçırmamaya kararlıyım akşam dönünce bu günkü listemi yazarım :)

slm cnm :3: inş kurtulcaz bu kilolardan hem çocuklarımız için hem kendimiz için hemde bizi çekemeyenleri çatlatmak için :9:
bu hafta bende pek verimli olamadım tam verimli olcaktımki eşimin evde olması benım kaçırmama sebep oldu bu haftada aynı kalsam sevinicem valla :31:
inş hedefine ulaşıp ikinci bebişine kavuşursun cnm :16::16:

$1393155_10151919851881866_1885994175_n.webp
hee ne var fikir beyan ediyosak alla allaa :9:

esracım foto süper sen bakma eşin tarafına görünen köy klavuz istemez boşveeer :54:

sağol Nilaycım, yavaş yavaş kurtuluyoruz işte :)

sen nasılsın, diyet nasıl gidiyor. geçen haftalardaki gibi bi atak bekliyorum senden yine :)

herşeyin yolunda olmasına sevindim ablacım....son haftalar inşallah sıkıntısız atlatırsınız..Allah yardımcınız olsun...

hoşgeldin esracımm...

ay ne güzell tebrik ediyorum seni canım..ahh bir bende görebilsem eksileri...es kaza 2 kilo gidiyo sonra uzun süre takılıyorum...

çiğkötfeden 2 gün sonra ağrım oldu canım onla alakası yoktur sanırsam...ama geçti çok şükür...üstelik bu sefer hiç ilaç kullanmadım...dafi ablanın dediğini yapıp ikinci gün aralıklı olarak 2 bardak süt içtim...

:46::46::nazar::nazar:

nevincim hoşgeldinn....:16:
hoşbulduk canım...

Eki Görüntüle 843796
hee ne var fikir beyan ediyosak alla allaa :9:
çok güzelmiş...ben de çok yapıyorum sanırım...

Elizcim iyisindir inşallah...

Esram bende makarna pilav yiyorum öğle yemeklerinde bu ara...ondan hep aynı kaldım...

toparlanırız en kısa zamanda canım dert etme. kışı verimli geçireceğiz inşallah. zaten kış gelmeden diyet de yapılmıyor..
benim kendi ailem diyor zayıfladığımı da eşiminkiler omuzlar inmiş modunda (Asuman abla :))

sağol canım, darısı başına :)
bu arada arada menülerine bakıyorum da sen çok fazla karbonhidrat alıyorsun, bi de çok az sebze yiyorsun. kahvaltı zaten çok nadir yapıyorsun. bu şekilde az da yesen istikrarlı kilo vermen zor canım. kahvaltıları ve ara öğünleri denesen, karatay tarzı herkese yaramıyor. bi de karatay için karbonhidratı baya azaltmak lazım. sen makarna falan yiyorsun, kaçmadı gözümden :))

hoşgeldin canım, iyi ki döndün. yavaş yavaş toparlanalım artık yahu..

----

bu arada Nursenaaa hala dönmemişsin, dön artık ya. iyisindir inşallah..

eyvah yakalandım....ama bayadır yememiştim makarnaa...:26:ya bide karatayın tek işime gelen tarafı 5 saat arayla 3 öğün olmasıydı

yoksa dediğin gibi çokta uygulayamıyorum...sebze konusuna gelince ayda bir kere pazar yapabiliyorum oda on gün falan anca

götürüyo dolayısıyla bi daha ki pazara kadar kuru yemek zorunda kalıyorum canım...kısacası evde ne pişiyosa mecbur onu

yiyorum...bide inan yaklaşık bir haftadır bişey yiyesim yok sırf yemiş olmak için yiyorum...günlerce hiç bişey yemesem aramam

yanii...:34:

sağol canım geçti çok şükür....

hoşbulduk canım...

Esram bende makarna pilav yiyorum öğle yemeklerinde bu ara...ondan hep aynı kaldım...

canım aslında öğlen yemek o kadar dert değil 5-6 kaşığı geçmezse. haftada 3-4 günü geçmemek lazım sanırım onlar konusunda. sen menü paylaşmaya başlayınca toparlanacaksın bence.

eyvah yakalandım....ama bayadır yememiştim makarnaa...:26:ya bide karatayın tek işime gelen tarafı 5 saat arayla 3 öğün olmasıydı

yoksa dediğin gibi çokta uygulayamıyorum...sebze konusuna gelince ayda bir kere pazar yapabiliyorum oda on gün falan anca

götürüyo dolayısıyla bi daha ki pazara kadar kuru yemek zorunda kalıyorum canım...kısacası evde ne pişiyosa mecbur onu

yiyorum...bide inan yaklaşık bir haftadır bişey yiyesim yok sırf yemiş olmak için yiyorum...günlerce hiç bişey yemesem aramam

anlıyorum canım. evde pişeni yemek daha iyi zaten. hep o şekilde besleneceğin için kilo verince almazsın. ama işte yavaş gidiyor böyle de. neyse ki acelemiz yok.

sağol Nilaycım, yavaş yavaş kurtuluyoruz işte :)

sen nasılsın, diyet nasıl gidiyor. geçen haftalardaki gibi bi atak bekliyorum senden yine :)

iyiyim cnm nolsun diyet iyiydi bikaç güncük ama eşim evde olunca cozuttum oyuzden bu hafta atak gelmez benden :50:
ama haftaya azmedicem olcek :9: sen nasılsın diyetini sormama gerek yok bomba gibi gidiyosun maşallah :nazar::nazar:

hoşbulduk canım...

genelinde böyleyiz sanırsam :27:
geçen ben sormustum cnm babanı bilmiyodum çok geçmiş olsun inş tez zamanda toparlar cnm :16::16:

sağol canım geçti çok şükür....

geçsin gitsin gelmesin bi daha :47:
pazara çıkmak çok iyi oluyo kuzum neyem 1 kere çıkıyosun uzak felenmi :44:

hoşbulduk canım...

Çok şükür iyiyim canım :) Diyeti bir kenara bırakırsak her şeyim yolunda :1:
Kaç kilo artım var bilmiyorum ama bayaaaa var. Tartılmaya korkuyorum :30:

kaçayım ben, çamaşırlarla başım dertte. gidip onları halledeyim. yemek faslı falan... ne çabuk akşam oluyor ya.

görüşürüz canlar...

bi posta bende astım ama daha kurumadılar toplaması var daha :10::27:
yemekde çorbam dünden makarna var afacan uyandıktan sonra bi ıspanak yapcam :56:
bana hemen akşam olmuyo oğlan erkenden hortlayınca vakit ağır ilerliyo :55:
görüşürüz kuzu öptüm :54::54:

iyiyim cnm nolsun diyet iyiydi bikaç güncük ama eşim evde olunca cozuttum oyuzden bu hafta atak gelmez benden :50:
ama haftaya azmedicem olcek :9: sen nasılsın diyetini sormama gerek yok bomba gibi gidiyosun maşallah :nazar::nazar:

genelinde böyleyiz sanırsam :27:
geçen ben sormustum cnm babanı bilmiyodum çok geçmiş olsun inş tez zamanda toparlar cnm :16::16:

geçsin gitsin gelmesin bi daha :47:
pazara çıkmak çok iyi oluyo kuzum neyem 1 kere çıkıyosun uzak felenmi :44:

çok açık olcak canım ama maddi sebeplerden dolayı...maaş gelince toplu alışveriş yapıyoruz hem market hem pazar...dolayısıyla bi dahaki maaşa kadar idare ediyoruz...:34:

kaçayım ben, çamaşırlarla başım dertte. gidip onları halledeyim. yemek faslı falan... ne çabuk akşam oluyor ya.

görüşürüz canlar...

o çamaşırlar ve ütülerle benim de başım belada...hiç bitmiyolar...birazdan balkondan toplıyacağım ve akşama ütü var...daha yemekte yapmadım ve ne yapsam onuda bilmiyorum....neyse çok uzattım kolay gelsin canım....

çok açık olcak canım ama maddi sebeplerden dolayı...maaş gelince toplu alışveriş yapıyoruz hem market hem pazar...dolayısıyla bi dahaki maaşa kadar idare ediyoruz...:34:

o çamaşırlar ve ütülerle benim de başım belada...hiç bitmiyolar...birazdan balkondan toplıyacağım ve akşama ütü var...daha yemekte yapmadım ve ne yapsam onuda bilmiyorum....neyse çok uzattım kolay gelsin canım....

anladım cnm geçim kolay değil bu devirde heleki tek maaş iki çocuk kuzum kolay değil yani :31:
evin işi gücü hiç bitmiyo valla ne yemek biteeer ne temizlik pööff dön dur aynı gerçekten amaan ömür geçiyo böyle böyle :51:

slm cnm :3: inş kurtulcaz bu kilolardan hem çocuklarımız için hem kendimiz için hemde bizi çekemeyenleri çatlatmak için :9:
bu hafta bende pek verimli olamadım tam verimli olcaktımki eşimin evde olması benım kaçırmama sebep oldu bu haftada aynı kalsam sevinicem valla :31:
inş hedefine ulaşıp ikinci bebişine kavuşursun cnm :16::16:

inşallah cnm en kısa zamanda tekrar hamiş olmak istiyorum

merhaba hanımlar bu gün maşallah bayağı kalabalıkmış ne güzel ben sabah yokken ne güzel paylaşımlar olmuş bu gün sabah bayağı yoğundum bende erkenden küçük cadıyı kreşe gönderip evden çıktım önce kv ilaçalarını aldım oradan diyetisyenime gittim ve çoook musmutlu döndüm benimtartımın bana fazla göstererek ihanetini ispat ettim kilom 85.900 çıktı ben gerisini hatırlamıyorum desem yalan değil rüyamda görmediğim rakamdır kendisi bu arada geçen gün kusura bakmasın nicini hatırlayamadım geçmiş yazılara baktım bulamadım ekmek konusunu konuşmuştuk onuda sordum ekemkte e vitamini ve protein varmış onlarda kas için gerekliymiş ekmek yemzsek kaslarda erime yaparmış ve gözaltlarımız çöker ve morarır cilt rengimiz sütlükahve rengine dönermiş bunları anlattı

bende hiiiiç düşünmüyorum :9: bu afacan beni çok yordu halen daha yormakta uykusuzluk had safhada oyuzden şuan en son düşünceğim şey ikinci çocuk :19:

Rabbim inş gönlüne göre verir güzel hbrlerini bizimle paylaşırsın artıkın :16:

paylaşmazmıyım şu kilonun bir kısmını vereyim ilk işim o uzun zamandr istediğim içinde tabiki paylaşırım,cümlealeme duyurucam :)) senin ufaklık kaç yaşında?

merhaba hanımlar bu gün maşallah bayağı kalabalıkmış ne güzel ben sabah yokken ne güzel paylaşımlar olmuş bu gün sabah bayağı yoğundum bende erkenden küçük cadıyı kreşe gönderip evden çıktım önce kv ilaçalarını aldım oradan diyetisyenime gittim ve çoook musmutlu döndüm benimtartımın bana fazla göstererek ihanetini ispat ettim kilom 85.900 çıktı ben gerisini hatırlamıyorum desem yalan değil rüyamda görmediğim rakamdır kendisi bu arada geçen gün kusura bakmasın nicini hatırlayamadım geçmiş yazılara baktım bulamadım ekmek konusunu konuşmuştuk onuda sordum ekemkte e vitamini ve protein varmış onlarda kas için gerekliymiş ekmek yemzsek kaslarda erime yaparmış ve gözaltlarımız çöker ve morarır cilt rengimiz sütlükahve rengine dönermiş bunları anlattı

gözün aydın ablacım çok sevindim kilona inş devamıda gelicek :16::16::nazar:
hımm bende ekmek yemiyorum kesmiştim dimek böyle oluyomus ozaman günde bi dilimmi yesem napsam
gerçi morarma çökme felen yok ama bilemedim:44:

paylaşmazmıyım şu kilonun bir kısmını vereyim ilk işim o uzun zamandr istediğim içinde tabiki paylaşırım,cümlealeme duyurucam :)) senin ufaklık kaç yaşında?

hadi inşallah cnm :16::16: benimki 15 aylık cnm şimdi uyandı çıkmam lazım öptüm seni ve herkeslerii :54::54:

gözün aydın ablacım çok sevindim kilona inş devamıda gelicek :16::16::nazar:
hımm bende ekmek yemiyorum kesmiştim dimek böyle oluyomus ozaman günde bi dilimmi yesem napsam
gerçi morarma çökme felen yok ama bilemedim:44:

hadi inşallah cnm :16::16: benimki 15 aylık cnm şimdi uyandı çıkmam lazım öptüm seni ve herkeslerii :54::54:

seninki daha küçükmüş cnm benmki 4 yaşını bitirdi.2 yaşını bitirsin düzene girer uykusu,davranışları.kuzucuğuda senide öptüm :)

Back
X