- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
saolasın canım cümlemize sağlık afiyet iyilik versin inş. Rabbim..Allah iyiliğini sağlığını versin hemşire domatesli menemen mi![]()
evet canım domatesli menemen noldukii:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın canım cümlemize sağlık afiyet iyilik versin inş. Rabbim..Allah iyiliğini sağlığını versin hemşire domatesli menemen mi![]()
Waawww cok güzel tebrikler...
günaydın cnlar nasılsınız iyimiisniz..
ya benm iş yerinde nette sıkıntı var gelemiyorum aranızaa....
bu sabahki menüm domatesli menemen
1 dlim tam bugday ekmeği
domates salatalık biraz peynir
ara öğünüm 1 orta boy elma![]()
heee onumu demek istedinZaten hammaddesi domates değilmi sende öyle domatesli yazınca takıldım öyle.
Bişey olmadı yani :)
saolasınnnAfiyet olsun 👍👍👍👍
cumartesi misafirim var cam silmeye devamm hiçte sevmem![]()
Cok iyi yapıyorsun canm bende fizik tedaviye giricem ama az önce aile boyu leslie 3 mil yaptık. Ufaklik sirilsiklam esim onu banyoya soktu. Bende duş alıp çıkcam .. Kolay gelsin sanada...diğer kızlardan tık yok sanirim...
Günaydın kızlar ...
Dun adim sayarim 11232 yi gosterdi
Diğer arkadaslardan da sonucları bekliyorummm...
Kalori almayın, kalori harcayın![]()
yok canim gündüz dışarı çıktım 6 bin adim yaptım.gece 11 bine çıktım leslie ile o kadar..
Nurcum.dunun adımını bugun sabah paylaşalım dedik.bu adımlar dününü bugününmu?
hayırlısı olsun canım iyi tatiller iyi yolculuklararada kayboluyorum kusuruma bakmayın. çocuklar yüzünden bilgisayarı eve götürmüyorum, geceleri giremiyorum o yüzden. gündüzleri de bir koşuşturmadır gidiyor..
bu gün sonunda karar verip istifamı verdim geldim... artık özgür bir işkadını olacağım inşallah...
bu akşam da 1 mayıs tatilini değerelendirmek üzere izmire annemlere gidip gelelim diye düşünüyoruz. bakalım... daha hiç bir hazırlğım yokk..
harcadık![]()
aleyküm selam hoş geldin dafiselamun aleyküm gezeller ben geldim
önce bir selam vereyim dedim
bakabildiğim kadar geçmişe bakayım
Canim eğer evden çıkmazsam bende kıpırdamiyorum ,ama hep bir bahane buluyorum kendime çıkmak icin.leslie iyi yoldaş oldu bana ,disarda yürüsem okadar terlemiyorum.hatta hiç terlemiyorum..ben mağaza ve dükkan gezmeyi cok severim.kiyafetlere bakinca zayıflayasim geliyorSelamün aleyküm...
tebrik ediyom seni canım ama ben o konuda umutsuz vaka gibiyim...kapı dışarı adım atmadığım için evdeki harekette spor sayılmıyo malesef...lesli ablaylada barışamadık bir türlü...bi dönem azda olsa yapıyodum bu ara hiç ayağım çekmiyo...şimdi bikaç bacak ve karın hareketi yapıyorum sabah akşam...:26:neyse kısacası size başarılar diliyorum....
![]()
egecimm hayırlı olsun ozgur hayatın.... Ay ne güzel rahatlamissindir simdi...azicik ruhunu dinlendir,gez toz kilo ver kendin icin bişeyler yap... Yeniden ise atılmak icin acele etme bence ...arada kayboluyorum kusuruma bakmayın. çocuklar yüzünden bilgisayarı eve götürmüyorum, geceleri giremiyorum o yüzden. gündüzleri de bir koşuşturmadır gidiyor..
bu gün sonunda karar verip istifamı verdim geldim... artık özgür bir işkadını olacağım inşallah...
bu akşam da 1 mayıs tatilini değerelendirmek üzere izmire annemlere gidip gelelim diye düşünüyoruz. bakalım... daha hiç bir hazırlğım yokk..
harcadık![]()
canim bugun birazdaha hareket edelim .... Yarin sabah tekrar paylaşırız dimi....Dunun ki 3800
nur1835
selamun aleyküm gezeller ben geldim
önce bir selam vereyim dedim
bakabildiğim kadar geçmişe bakayım
hoşbulduk dayko seninle pek tanışacak zaman olmadı daha ama bundan sonra bol bol zaman buluruz inşallahaleyküm selam hoş geldin dafi
güneydoğuyu fethedip geldim yenacımSelam güneydoğu güzeli Dafi)
masallah daficigim coook guzel gezdin vallahi :) senin yerine ben yoruldum![]()
Canim az özne okudum dogrumu bilmem bir simit 4 dilim ekmege yakınmış...Kızları Nasılsıniz eskisehir de yağmur var.. sabah kalkinca 2 hurma 1 ceviz 1 bardak su ac karnina yarim greyfurt yedim kahvalti 1 simit hakkim vardi yarisini yiyebildim yaninda cay peynir ara 1 portakal öğlen yarim greyfurt 1 kase corba 2 tavuk siniztzel yogurt 1 dilim ekmek ara 4 bisküvi 1 elma aksam menüsü yarin greyfurt sebze yemeği yogurt 1 dilim ekmek 3 litre su
Sağol canim amin.. Yediğin içtiğin senin olsun neler gördün anlat derlerya..yediğin içtiğinide anlat öğrenelim dimi nerde ne yiyelimburcucum çok üzüldüm yeğenine çokk geçmiş olsun
sibelcim hayırı olsun nişanınız Allah tamamına erdirsin
hoşbulduk dayko seninle pek tanışacak zaman olmadı daha ama bundan sonra bol bol zaman buluruz inşallah
güneydoğuyu fethedip geldim yenacım
sorma gökcecim yorucu oldu biraz ama güzel gezdik. sen döndünmü
hoş bulduk canım. nasılsın kızların nasılVe aleyküm selam ablacımm hoşgeldinn....![]()
hangi birini anlatayımki fil gibi ne bulduysam götürdümCanim az özne okudum dogrumu bilmem bir simit 4 dilim ekmege yakınmış...
Sağol canim amin.. Yediğin içtiğin senin olsun neler gördün anlat derlerya..yediğin içtiğinide anlat öğrenelim dimi nerde ne yiyelimbende cok istiyorum güneydoğu gezisi... Cok metetti giden arkadaslar.
yenacım ayağın nasıl oldu iyimi
asuuuu kıscenin sınavı nasıl geçti
nursenaaa nerelerdesin çilek güzeli ne yapıyor
hoş bulduk canım. nasılsın kızların nasıl
hangi birini anlatayımki fil gibi ne bulduysam götürdümama yediklerimin içinde en çok beğendiğim midtatta kaburga dolması, konyada etli ekmek, akşehirde tandır. haa birde elezığda patlıcan kebabı çok güzeldi.
Canim az özne okudum dogrumu bilmem bir simit 4 dilim ekmege yakınmış...
Evet canim 4 dilim ekmek ama diyetisyenim menüyü bu sekilde verdi:2: