- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
selamün aleykümSelamün aleykümm....
nasılsınızz....ben bugünlerde doktor peşlerinde koşturuyorum şuan annemdeyim eve nezaman geçebilirim bilmiyorum...diyet berbat çok şiştimmm ilaç kullanıyorum vs vs....gökçecim cuma günü bildirim yapamayabilirim izinli yazarsan sevinirim canım....ankaradan misafir gelenlerden büyük teysemiz çok hasta onla uğraşıyoruz derken vaktim yok oyüzden kaçıyorum...fırsat bulursam tekrar uğramaya çalışırım...Allaha emanet olun....
aleyküm selam kızlar
y.o.l.c.u geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim
Herkese iyi akşamlar :)
Sabah çıktım daha yeni eve geldim:)
Güzellik merkezinden çıkınca arkadasla bulunup salata yedik.biseyler ictik.sonra çıktım alisveris yaptım biraz.heves ettim aldım biriki parca bisey,acaba kucuk bedenimi alsaydım bilemedim...neyse artik zaten bu ara kilo veremiyorum..
aaa egecim osgb mı acıyorsunuz :) bir ara abimle bizde düşünmüştük ama olumlu bakamadık korktuk galiba . Hayırlı uğurlu olsun.sanirim sen işyeri hekimisin.bende gecen sene isg uzmanlık sertifikası almıştım.ama bu alan biraz gözümü korkuttu o nedenle yonelmedim ama mayisda yükseltme sinavi var yinede ona başvurmuştum ..niye gireceksem sınava bilmiyorum ,
Daficim masallah diyorum cok imrenirim koy hayatına ,biz kalabalık bir aileyiz ve annemlerin koyleri cok uzakmis kalabalıkta olunca koye gidilmemiş...ilk gittiğim koy evi 27 yasımda esimin koyuydu..![]()
heleki böyle birliktelikler ne guzel yaşanır oralarda...
canim gecmisler olsun...sende dikkat et kendine...
Canim üçlü paket aldım
Cilt bakimi
Selilut tedavisi
Kavitasyon
Ama birde bisey daha istiyorum ama ise yararmı bilmiyorum.dermaroler diye bir alet var.o aletle ciltte delikler acıyorlar .sonra ozel serumlar surup ciltteki sorunu gidermeye çalışıyorlar..kolumdan ben aldırmıştım iz kaldı biraz birde basrnde catlaklarimvar.. Yaza kadar biseyler yaptırsammi diye düşünüyorum.. İse yarayacağını bilsem kesin giderim de ? Bilmiyorum.. Kendiminbakima aldım 37 bin bakimi![]()

canım benim kayınbirader ist özel okulda çalışıyor 2 çocuğuda o okulda okuyor çokk fark ediyor eğitim imkan varsa orasınıda tavsiye ederiminsallah bir sene nasip olurda gelirim canim :) bu sene imkansizda belki 1-2yil sonra olur :)
zaten 2yil sonra okulum bitince temelli turkiye ye gelmeyi dusunuyorum :)
o konuda bir sorum olucakti sizde devlet okulumu yoksa özel okulmu daha iyi istanbul'da (mesela doga kolejini gordum) ? benim kiz icin yani
neyse cevaplarinizi yarin okurum herkese iyi geceler optummm
oldumu şimdi bende geçen cuma korktumdu bonus çok hırslı geçemeyecem diye nerdeee kaldı hırsın heeeBurcu geçmiş olsun resmen dökülüyoruz he birinin boğazı iyileşiyo diğerininki başlıyo Ah benim tombik arkadaşlarm kilo verecez diye vitaminsiz kaldınız :) dayko bu hafta senden umutluyum.
I love Bonus

adımsayar :10652
60 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet [bu lanet alet zorluyo beni daha 15 dk. geçemedim

100 twist