• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

nasılsınızz....ben bugünlerde doktor peşlerinde koşturuyorum şuan annemdeyim eve nezaman geçebilirim bilmiyorum...diyet berbat çok şiştimmm ilaç kullanıyorum vs vs....gökçecim cuma günü bildirim yapamayabilirim izinli yazarsan sevinirim canım....ankaradan misafir gelenlerden büyük teysemiz çok hasta onla uğraşıyoruz derken vaktim yok oyüzden kaçıyorum...fırsat bulursam tekrar uğramaya çalışırım...Allaha emanet olun....
selamün aleyküm
aleyküm selam kızlar
y.o.l.c.u geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim
Herkese iyi akşamlar :)
Sabah çıktım daha yeni eve geldim:)
Güzellik merkezinden çıkınca arkadasla bulunup salata yedik.biseyler ictik.sonra çıktım alisveris yaptım biraz.heves ettim aldım biriki parca bisey,acaba kucuk bedenimi alsaydım bilemedim...neyse artik zaten bu ara kilo veremiyorum..

aaa egecim osgb mı acıyorsunuz :) bir ara abimle bizde düşünmüştük ama olumlu bakamadık korktuk galiba . Hayırlı uğurlu olsun.sanirim sen işyeri hekimisin.bende gecen sene isg uzmanlık sertifikası almıştım.ama bu alan biraz gözümü korkuttu o nedenle yonelmedim ama mayisda yükseltme sinavi var yinede ona başvurmuştum ..niye gireceksem sınava bilmiyorum ,:9::9::9:

Daficim masallah diyorum cok imrenirim koy hayatına ,biz kalabalık bir aileyiz ve annemlerin koyleri cok uzakmis kalabalıkta olunca koye gidilmemiş...ilk gittiğim koy evi 27 yasımda esimin koyuydu..:9::9:
heleki böyle birliktelikler ne guzel yaşanır oralarda...

canim gecmisler olsun...sende dikkat et kendine...

Canim üçlü paket aldım
Cilt bakimi
Selilut tedavisi
Kavitasyon

Ama birde bisey daha istiyorum ama ise yararmı bilmiyorum.dermaroler diye bir alet var.o aletle ciltte delikler acıyorlar .sonra ozel serumlar surup ciltteki sorunu gidermeye çalışıyorlar..kolumdan ben aldırmıştım iz kaldı biraz birde basrnde catlaklarimvar.. Yaza kadar biseyler yaptırsammi diye düşünüyorum.. İse yarayacağını bilsem kesin giderim de ? Bilmiyorum.. Kendiminbakima aldım 37 bin bakimi :9::9::9:
:9::9::9:iyiymiş 37 bin bakımı sozi küçük al yeni cicileri kuzum daha çok hırs yaparsın geçen komşum diyo sana 40 beden elbise alacam hediye onun içine giremezsen gözüme gözükme:1::1:
insallah bir sene nasip olurda gelirim canim :) bu sene imkansizda belki 1-2yil sonra olur :)
zaten 2yil sonra okulum bitince temelli turkiye ye gelmeyi dusunuyorum :)
o konuda bir sorum olucakti sizde devlet okulumu yoksa özel okulmu daha iyi istanbul'da (mesela doga kolejini gordum) ? benim kiz icin yani

neyse cevaplarinizi yarin okurum herkese iyi geceler optummm
canım benim kayınbirader ist özel okulda çalışıyor 2 çocuğuda o okulda okuyor çokk fark ediyor eğitim imkan varsa orasınıda tavsiye ederim

Burcu geçmiş olsun resmen dökülüyoruz he birinin boğazı iyileşiyo diğerininki başlıyo Ah benim tombik arkadaşlarm kilo verecez diye vitaminsiz kaldınız :) dayko bu hafta senden umutluyum.

I love Bonus
oldumu şimdi bende geçen cuma korktumdu bonus çok hırslı geçemeyecem diye nerdeee kaldı hırsın heee:20:üzülüyorum ama bırakmayın kendinizi:14::14: bu sabah tartıldım cuma yarışması için [gerçi her sabah tartılıyorum o ayrı:1:] -1.8 annemm bi sevindimm yarına -2 olacam inş. haydi hareket :21::21::8::32: birazdan yürüyüşe çıkıyorum 1 saat ardından alışveriş yapıcam dolap boşalmış :52::52:

adımsayar :10652
60 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet [bu lanet alet zorluyo beni daha 15 dk. geçemedim :9:]
100 twist :21::21:

Sen hırsını yap yine dayko :37: ben koyverdim demedimde sadece istediğim düşündüğüm gibi olamadı spor çok yaptım ayağımı ağrıttım ama kaçırınca anca onları yakmaya yaradı sanırım yarın görcez artık :) şimdiden tebrik koyuyorum sana.

I love Bonus

Son düzenleme:
Hayırlı günler azimli güzel bayanlar
Bugün bizim ev tam tatil havasında herkes evde ve uyuyor kızlar okula gitmediler bugün
Dün öyle yorulmuşum ki bacaklarım ağrıyor

selamun aleyküm güzeller
bu sabah melek programında ender saraç vardı bayaa güzel karışımlar yaptı.
hemen netbuk u açtım size yazayım diye eşim çıkmayınca yazamadan kapandı.
bende hiç not alamadım. tekrarına bakmak lazım.

Günaydın herkese. İyi spor yaptım bu hafta evet ama kaçamakta yaptığım için göreceğimi sanmıyorum.

Bugün ne lesli yapasım var ne de yürüyesim. Şu kız sabahın 6 sında uyanıyo yoksa yatıcam. Memeye çok düştü çok bunaltıyo baya emzik gibi kullanmak istiyo beni :(

I love Bonus
ne güzel kızın zayıflamana yardımcı oluyor işte :34:

Gunaydin guzeller kilo gitmiyor ama yapacak bisey yok sabah kalktim leslie 3 mile yaptim . Simdi fizik tedavideyim burdan cikip islerim var sonrada ozel derse gitcem .. Sabah ekmemsiz bir kahvalti yaptim . Darisi tum gune artik ..
Ben pek anlamamda 1 keresinde kavitasyona gitmisdim ise yaramisdi

kizlar gunaydin 7 de uyandim ama yatakdan kafam kalkmioki gidip yuruyeyim bogazlarim cok kotu nefret ediorum hastalikdan pofff...
Valla sanirim ise yariyor cok mutlu oldum bende :)
Günaydın herkese. İyi spor yaptım bu hafta evet ama kaçamakta yaptığım için göreceğimi sanmıyorum.

Bugün ne lesli yapasım var ne de yürüyesim. Şu kız sabahın 6 sında uyanıyo yoksa yatıcam. Memeye çok düştü çok bunaltıyo baya emzik gibi kullanmak istiyo beni :(

I love Bonus
en zoruda uyku duzensizligi gaklisin canim benden bu hafta cok umit yok ama hadi hayirlisi ..

selamün aleyküm
aleyküm selam kızlar
y.o.l.c.u geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim

:9::9::9:iyiymiş 37 bin bakımı sozi küçük al yeni cicileri kuzum daha çok hırs yaparsın geçen komşum diyo sana 40 beden elbise alacam hediye onun içine giremezsen gözüme gözükme:1::1:

canım benim kayınbirader ist özel okulda çalışıyor 2 çocuğuda o okulda okuyor çokk fark ediyor eğitim imkan varsa orasınıda tavsiye ederim

oldumu şimdi bende geçen cuma korktumdu bonus çok hırslı geçemeyecem diye nerdeee kaldı hırsın heee:20:üzülüyorum ama bırakmayın kendinizi:14::14: bu sabah tartıldım cuma yarışması için [gerçi her sabah tartılıyorum o ayrı:1:] -1.8 annemm bi sevindimm yarına -2 olacam inş. haydi hareket :21::21::8::32: birazdan yürüyüşe çıkıyorum 1 saat ardından alışveriş yapıcam dolap boşalmış :52::52:

adımsayar :10652
60 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet [bu lanet alet zorluyo beni daha 15 dk. geçemedim :9:]
100 twist :21::21:
Supersin canim
Masallah diyorum..

slm kızlar
nöbetten çıktım statta 5 tur attım sağlık ocağına adımsayar kontrolüne gittim
ölçümlerde göbek aynı kalmış basen 3 cm incelmiş :32:
bugün 90 çıktım +0.3 inşallah yrn -0.1 de olsa ekssi çıkarım:14:
ben şimdi biraz yatcam kızlar kafamı tutamıyorum
dün adım sayar 11 bin küsurda kapattım kusüratını hatırlamıyorum :(

İyi yapmışsın Kuzuuu bende yeni yaptım gündüz korktum belim ağrırsa diye..

Canim ceee diyip gidiyorsun , özlettin kendini ...:5::5::5:

Yigeninin ameliyatının iyi geçmesine sevindim.. İnsallah bundan sonraki hayatı güzelliklerle dolu olur..
Artik diyete uyma zamanı geldi dimi...

Ne diyelim bu saatten sonra ancak afiyet olsun denir.. Ben + dayım hala nolucak bilmiyorum..

Canim iyi yapmışsın , benim Adimsayari açıklıyorum 12862 :))
Yarin sabah güzellik merkezinde randevum var...
Sikilasiyim biraz .. Bugun kendime dar bir kot etek aldım. İcine giriyorum ama biraz versem daha iyi olacak..
Herkese iyi geceler...
benimde aslında 1 beden küçük elbise alasım var
içine girebilmek için çabalarım hiç değilse:1::1:

canım bi sıkın ki bu gün sormayın... yedim içtim, alışveriş yaptım. yürüdüm.... hala açılamadım. öyle bir sebep de yok. üstüne üstlük bi de oğlum ateşlendi... neyse, bu da geçer...

teşekkür ederim tatlım. işçi sağlığı iş güvenliği üzerine bir iş kurduk. malum yasalar bir çok zorunluluk getirdi bu konu ile ilgili tüm şirketlere ve hatta apartman ve okullara. çalışıyoruz şimdi..

hoşbuldukkkk...

geçmiş olsun daficim. umarım ameliyat çok iyi sonuçlanır.. başka bir şeyle uğraşmak zorunda kalmazsınız inşallah...
bu arada ne hoş bir adeti varmış köyünüzün. çok hoşuma gitti...
biz oğlanlarımla oturup resim çizdik sadece Hızır dedeye:34: bir pilav bile pişirmedik.. paylaşmanın güzelliğini yaşıyorsunuz siz...
geçmiş olsun cnm :54:

slm kızlar
nöbetten çıktım statta 5 tur attım sağlık ocağına adımsayar kontrolüne gittim
ölçümlerde göbek aynı kalmış basen 3 cm incelmiş :32:
bugün 90 çıktım +0.3 inşallah yrn -0.1 de olsa ekssi çıkarım:14:
ben şimdi biraz yatcam kızlar kafamı tutamıyorum
dün adım sayar 11 bin küsurda kapattım kusüratını hatırlamıyorum :(

benimde aslında 1 beden küçük elbise alasım var
içine girebilmek için çabalarım hiç değilse:1::1:

geçmiş olsun cnm :54:
kilo eksi olmasada sıkılaşma var o zaman değilmi adımsayar için bizi kontrole falan çağırmadılar :53:uygulama farklımiki acaba

ben geldiiiiimmm. ama bakıyorum da topic pek sesiz bu aralar...

Canim ben ankaradayim.abim hekim ama işyeri hekimi değil.. Bir tanıdığım var calışma bakanlığından yeni emekli oldu A sınıfı uzman. Üst düzeyde bir noktadan emekli oldu bana su anda 20 civarı isg uzmanı yargılanıp ceza aldı .hapis cezası hemde..gorevi ihmalden kazaya sebebiyet vermekten .Türkiye'de maaşını işveren verecek ve sen onun işyerinde milyonluk degisiklikler yapmasını isteyeceksin.gercek hayatta hiçkimse kurallara uymuyor.. Yaşanan her kazada en önce isg uzmanı içeri alınıyor.birkac ay önce Kırıkkale'de makine kimyada patlama olmuş.yakinin orda çalışıyor.isg uzmanı içeri almışlar.sen niye su evrakı imzalatmamisin diye... O kadar cok evrak var ki hanginizi imzalancak..
Sistemin cok açığı var. Gözünü korkutmak istemem ama A sınıfı uzman dediğim kisi kendi acmak yerine egitim alanına yöneldi daha iyi kazanıyorum diyordu :)

bu konuda haklısın. ama bu ileri debirileri yapacak ve bilirsin bizim ülkemizde kervan yolda düzülür.
şimdi bir çok firma vur kaç peşinde. biz de ortaklarla aldığımız karar da her işe dalmamayı. ağır ve emin adımlarla ilerlemeyi merkeze koyduk. hem biz yaptığımız işten keyf alalım hemde işleri olduğu gibi yürütellim diye. 3 A sınıfı birde B sınıf uzmanımız var. valla herkes araştırcak öğrenecek, doğrusunu yapacak...

Ortaklikmi :) bu arada işi kim yürütüyor güvendiğiniz birileri mı ? Yanlış hatırlamıyorsam osgb nin en sorumlu kisisi En cok sorumluluk Alan kisi oluyor her anlamda.. Mayıs'ta B ye yukselme sınavım var.. Giricem başvurdum .. Ben biraz korkuyorum ama korkularım yersiz olabilir.. Sen risk almaktan korkmuyorsun zaten senin mesleğin her daim riskli haklisin.. Ben inanıyorum cok başarılı olacaksın..

umarım sende B olursun. Aslında keyifli de bir iş. her gün yeni bir şey görüyor, öğreniyorsun. bu yönü ile tam benlik...
haklısın bizim iş zaten çok stresli... ben o kadar sakin ve güleryüzlü olduğum halde uyuşturucu müptelası bir adamın bana bıçak çekerek saldırması üzerine sıtkım sıyrıldı ve istifaya karar verdim. tehlike yanımızda.. bari biz tehliikeli işlere bilirkişi olalım dimi ama :52: :52:

ben geldiiiiimmm. ama bakıyorum da topic pek sesiz bu aralar...
bu konuda haklısın. ama bu ileri debirileri yapacak ve bilirsin bizim ülkemizde kervan yolda düzülür.
şimdi bir çok firma vur kaç peşinde. biz de ortaklarla aldığımız karar da her işe dalmamayı. ağır ve emin adımlarla ilerlemeyi merkeze koyduk. hem biz yaptığımız işten keyf alalım hemde işleri olduğu gibi yürütellim diye. 3 A sınıfı birde B sınıf uzmanımız var. valla herkes araştırcak öğrenecek, doğrusunu yapacak...
umarım sende B olursun. Aslında keyifli de bir iş. her gün yeni bir şey görüyor, öğreniyorsun. bu yönü ile tam benlik...
haklısın bizim iş zaten çok stresli... ben o kadar sakin ve güleryüzlü olduğum halde uyuşturucu müptelası bir adamın bana bıçak çekerek saldırması üzerine sıtkım sıyrıldı ve istifaya karar verdim. tehlike yanımızda.. bari biz tehliikeli işlere bilirkişi olalım dimi ama :52: :52:

Ayyy cok üzüldüm yaa.. İyisin dimi ..Nelerle karsilasiyor insan .egecim senin meslegin cok guzel :nazar::nazar::nazar: ama bir okadarda zorluklarla dolu ...Dengesiz birsuru insan ..Nasıl bir düzen bu anlayamadım . Allah beterinden korusun....
Sagol canim giricem sınava ama o alan bana göre değil biliyorum ben yıllardır cok yogun çalıştım.. Huzur istiyorum artik.. Belki farklı bisekilde ılerde kullanırım diye giricem sınava.. Hayırlısı artik...

Canimcim ben ankaradayim ama burada da doga koleji var arkadas oğlunu gönderiyor zor beğenir ama sıkıntı yok sanirim.. İstanbulu bilmem.. Ama gücün varsa bence kolej ..

anladim canim... zaten arastircam onumde 2yil var :) en iyisine yolliycam insallah kizimi :)

hadi ya sevindim... ya arkadas ortamindan korkuyorum ozel okuldaki... hani parali okul oldugu icin burnu havada markaci cocuklar olur hep diye dusundum... acaba devlet okullarindada markaci ve burnu havada cocuklar oluyormu?
cunku kizim icin en iyisini istiyorum :) nerde rahat etcekse orda okusun...

günaydın kızlar
dün 6 gibi uyandım eminenin vücudunda kızarıklıklar çıkmış
yeni ya da farklı bir şey yedirmedik herhalde böcek ya da örümcek ısırdı yada gezindi
dra götürdük kramle şurup verdi 1 saat sonra söndü kızarıklıkları onu uyuttuktan sonra bende uyudum saat 10 da
akşam yemeğini 8:30da yedim: 3 yemek k. bulgur pilavı 3 yk kuru fasülye 2 kase cacık
diş buğdayından sonra 90.6ya çıkmıştım bugün 90.2 çıktım ama geçen haftaya göre +dayım :14::14::14:
bugün annem evine gidiyor pazartesi günü dönecek yalnız kalacağım için sık giremeyebilirim anca emineyi uyutunca girerim geçmişede o zaman bakarım :34:
dünkü adımsayarım 8008

kilo eksi olmasada sıkılaşma var o zaman değilmi adımsayar için bizi kontrole falan çağırmadılar :53:uygulama farklımiki acaba

bizim dr 1 ay sonra kontrole çağırıyor boy kilo bel çevresi basen çevresi bunları ölçüyor sisteme giriş yapıyor bir ay sonra tekrar çağırdı

anladim canim... zaten arastircam onumde 2yil var :) en iyisine yolliycam insallah kizimi :)

hadi ya sevindim... ya arkadas ortamindan korkuyorum ozel okuldaki... hani parali okul oldugu icin burnu havada markaci cocuklar olur hep diye dusundum... acaba devlet okullarindada markaci ve burnu havada cocuklar oluyormu?
cunku kizim icin en iyisini istiyorum :) nerde rahat etcekse orda okusun...

Canım o dediklerinden devlet okullarındada var eltimin çocukları gidiyor demiştim ya sonuçta bizimkilerde öyle çok zengin değil ama hiç duymadım ondan sorun yaşadıklarını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim adimsayar bugun 13 bin adımı gecti :) 1 ay önceki adimsayar ortalamam 4-5 bin civariydi bu ay buraya yazicam diye kalkıp yuruyorum :10::9::9:
İyi geceler..

Tebrikler demekki işe yarıyor buraya yazmak hee bende senden farklı değilim 10000 görmezsen dert oluyor içime😄😄🏃🏃.

günaydın kızlar
dün 6 gibi uyandım eminenin vücudunda kızarıklıklar çıkmış
yeni ya da farklı bir şey yedirmedik herhalde böcek ya da örümcek ısırdı yada gezindi
dra götürdük kramle şurup verdi 1 saat sonra söndü kızarıklıkları onu uyuttuktan sonra bende uyudum saat 10 da
akşam yemeğini 8:30da yedim: 3 yemek k. bulgur pilavı 3 yk kuru fasülye 2 kase cacık
diş buğdayından sonra 90.6ya çıkmıştım bugün 90.2 çıktım ama geçen haftaya göre +dayım :14::14::14:
bugün annem evine gidiyor pazartesi günü dönecek yalnız kalacağım için sık giremeyebilirim anca emineyi uyutunca girerim geçmişede o zaman bakarım :34:
dünkü adımsayarım 8008

bizim dr 1 ay sonra kontrole çağırıyor boy kilo bel çevresi basen çevresi bunları ölçüyor sisteme giriş yapıyor bir ay sonra tekrar çağırdı

CNM geçmiş olsun minnoşa dert etme bu hafta fazlasıyla verirsin inşallah

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın kızlar hava bi kapalıki içim sıkıldı balkon camlarını silecektim öğleden sonra misafir gelecek bilemedim napsam yağmur yağacak gibi $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399615468.087323.webp

Havada kara bulutlar benim içim ışıl ışıl 😄😄
Kilo bildirimi yapim
Geçen hafta 109,2
Bu hafta. 107
Spor: 300 dk tempolu yürüyüş
40 dk bisiklet
Birde twist
Adımsayar :12178

Günaydınnn millet :) yiyerek ve geçirdiğim bir haftanın ardından -600 gördüğüm için kelebek bonus gibiyim şu an 👯👯👯👯

Demekki neymiş yiyerekte kilo verilebiliyomuş hemde malum günlerde.

İki gündür yürümüyorum leslide yapmıyorum havadan dolayı.

94.5 kg -600

350 dk spor

Soziyi geçemedim sanırsam :) fönlü bonus olayım

Dayko tebrik ediyorum seni kuzum iyi verdin iki haftadır çabuk inicen 100 ün altına inş.

I love Bonus

Günaydınnn millet :) yiyerek ve geçirdiğim bir haftanın ardından -600 gördüğüm için kelebek bonus gibiyim şu an 👯👯👯👯

Demekki neymiş yiyerekte kilo verilebiliyomuş hemde malum günlerde.

İki gündür yürümüyorum leslide yapmıyorum havadan dolayı.

94.5 kg -600

350 dk spor

Soziyi geçemedim sanırsam :) fönlü bonus olayım

Dayko tebrik ediyorum seni kuzum iyi verdin iki haftadır çabuk inicen 100 ün altına inş.

I love Bonus

Teşekkür ederim canım Çabukta bide bana sor heheheh sen benim akşamları evdeki Halimi görsen ölürsün gülmekten anacımm senide tebrik ederim canım ben olsam 1 gr veremezdim o durumda
Bak haftaya bahane kabul etmem malum günde bitecek kaçamak yapmak yokk yaptığın spora değsin ama demi öpüyorum bonus kafandan😍😄😄

Back
X