Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz kendi aramızda bile toplarız 70000 çekelimmi kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Toplanır tabi daha uzun sürer ama niye olmasın. Başka napabiliyoruz vesile olur bizede dilimiz faydalı bişey söyler

I love Bonus

Toplanır tabi daha uzun sürer ama niye olmasın. Başka napabiliyoruz vesile olur bizede dilimiz faydalı bişey söyler

I love Bonus

Şu aldıklarımı bitirim başlarız olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar,

nacizane bir rica da bulunmak istiyorum...Yarın kilo bildirimin de bulunup hiç birşey olmamış gibi sevinelim,1. 2. yi seçelim istemiyorum..
Bu sadece benim görüşüm sizlerin kararı da önemli tabii...

Hakikaten ben çok kötüyüm, sürekli ağlıyorum...ÇAresizlikten kendime kızıyorum İzmir Soma arası ne kadar ki gidip bir el atamıyorum diye insanlığıma kızıyorum...

Allah'a emanet olun...

Selamün aleykümm...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bir sürü alıntım vardı gitmiş hepsi...

ben çokk üzgünüm ne diyeceğimi ne yapıcağımı bilemiyorum...

Rabbim mekanlarını cennet eylesin..ailelerine sabır versin...çok zor bir imtihan yarabbim...

çok büyük bir acı :( Yetim kalan bi sürü çocuk, çınarsız kalan bir sürü yuva, içim sızlıyor. onların acısını kalbimin en derininde hissediyorum. Kabuk tutmaya başlamış yaram kanadı sanki onlarla. O kan gözlerimden akıyo. okudugum her kelime de gördüğüm her karede. Allah sabır versin inşallah çünkü sabrı çok zor bir acı :(

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

nacizane bir rica da bulunmak istiyorum...Yarın kilo bildirimin de bulunup hiç birşey olmamış gibi sevinelim,1. 2. yi seçelim istemiyorum..

Hakikaten ben çok kötüyüm, sürekli ağlıyorum...ÇAresizlikten kendime kızıyorum İzmir Soma arası ne kadar ki gidip bir el atamıyorum diye insanlığıma kızıyorum...

Allah'a emanet olun...

Canım benim. Gitsen napabileceksin ki? ordakilerde hiçbişe yapamıyorlar sadece bekliyorlar. Beklemek dünyanın en çaresiz olayı. Bi tane amca ağlıyor çaresizce bekliyor muhabir soruyor amca bulamadın mı oğlunu yok diyor çıkmadı muhabir tekrar soruyor peki baktın mı hastahanelere baktı yok diyor soğuk hava deposuna baktın mı diyo muhabir amca iyice ağlamaya başlıyor oraya bakmam diyor oraya ölenleri koyuyorlar diyo.

Kilo bildirimi konusunda benim fikrimde aynı yönde.

Yenayla aynı fikirdeyim zaten ne tartılacak. Ne bildirim yapacak durumda olduğumuzu düşünmüyorum içim acıyor eve sığmıyorum ne yapabiliriz ki sadece dua edebiliyoruz Allah sabır versin

Arkadaşlar,

Allah'a emanet olun...

bende katiliyorum sana canim!! benimde aglamaktan hic birseye halim yok... yemek bile yiyesim yok... su bile icesim yok... dusundukce onca cocugun babasiz kaldigini onca esin kocasiz kaldigini onca anne babanin evlatsiz kaldigini mahv oluyorum :(
allahim sabir versin geride kalanlara... bir mucize olup hala icerde olanlarda sag ciksin artik :(

Yarin kimse bildirim yapmasin haftaya bildirim yapariz! yarin liste yok!

bende katiliyorum sana canim!! benimde aglamaktan hic birseye halim yok... yemek bile yiyesim yok... su bile icesim yok... dusundukce onca cocugun babasiz kaldigini onca esin kocasiz kaldigini onca anne babanin evlatsiz kaldigini mahv oluyorum :(
allahim sabir versin geride kalanlara... bir mucize olup hala icerde olanlarda sag ciksin artik :(

Yarin kimse bildirim yapmasin haftaya bildirim yapariz! yarin liste yok!

sizle ilgilenemedigim icin pismanlik duyuyordum istemiye istemiye girdim topige birde ne goreyim ayni duygulari yasiyormusuz aglamkdan helak oldum babasinin mezari basinda aglayan 8 yasindaki kizdi beni en son aglatan taki nurun son yazdiklarini gorene kdr 3 gundur tum haber kanallarini takipteyim ne yapabilirim die dusunuorum anladimki dua etmekden baska hicbirsey yok yapilacak tum ulusumuzun basisagolsun
:43::43:

Yenayla aynı fikirdeyim zaten ne tartılacak. Ne bildirim yapacak durumda olduğumuzu düşünmüyorum içim acıyor eve sığmıyorum ne yapabiliriz ki sadece dua edebiliyoruz Allah sabır versin

evet amin:(((((

selamkızlar ben maden işçilerini kv gıdınce öğrendim aybız burda mahvolduk yakınları ne durumda rabbım sabır versın çok zor çok allahım kaldıramıyacagımız acı vermesın ınşallah şehit olarak vefat etmışlersır rabbım sabır versın ailelerine şimdi tv açamıyorum yuregım kaldırmıyor :14:

benimde yüreğim çok kötü oluyo senin gibi canım:(((
zaten birde panik atak geçmişim olduğu için hiç açıp bakamıyorum ben, çünkü çok kötü oluyorum dayanamıyorum.
zor gerçekten çok zor:(((((

Arkadaşlar,

Allah'a emanet olun...
listeler konusunda bende sizlere katılıyorum
böyle acı çekerken bunları düşünmek saçma olur
Allah önce madenci ailelerine sonra hepimize sabır versin
bol bol dua edelim zaten yapabilecek başka da bir şeyimiz yok :14::14::14:

Back
X