- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
Oda iyiymiş. Ne geziyon başka takımlarda?
I love Bonus
Cuma yarışmalarına katıldım sende gelsene
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda iyiymiş. Ne geziyon başka takımlarda?
I love Bonus
Cuma yarışmalarına katıldım sende gelsene
Buraya anca yazıyorum yarışcak gücümde yok zaten. Sen girmişken yarış
I love Bonus
Peki😞😞
Asma yüzünü kuzu. Pc ye geçersen tevhid topiğinin linkini ver buraya almak isteyen olabilir.
I love Bonus
Biz kendi aramızda bile toplarız 70000 çekelimmi kızlar
Toplanır tabi daha uzun sürer ama niye olmasın. Başka napabiliyoruz vesile olur bizede dilimiz faydalı bişey söyler
I love Bonus
Arkadaşlar,
nacizane bir rica da bulunmak istiyorum...Yarın kilo bildirimin de bulunup hiç birşey olmamış gibi sevinelim,1. 2. yi seçelim istemiyorum..
Bu sadece benim görüşüm sizlerin kararı da önemli tabii...
Hakikaten ben çok kötüyüm, sürekli ağlıyorum...ÇAresizlikten kendime kızıyorum İzmir Soma arası ne kadar ki gidip bir el atamıyorum diye insanlığıma kızıyorum...
Allah'a emanet olun...
Arkadaşlar,
nacizane bir rica da bulunmak istiyorum...Yarın kilo bildirimin de bulunup hiç birşey olmamış gibi sevinelim,1. 2. yi seçelim istemiyorum..
Hakikaten ben çok kötüyüm, sürekli ağlıyorum...ÇAresizlikten kendime kızıyorum İzmir Soma arası ne kadar ki gidip bir el atamıyorum diye insanlığıma kızıyorum...
Allah'a emanet olun...
bende katiliyorum sana canim!! benimde aglamaktan hic birseye halim yok... yemek bile yiyesim yok... su bile icesim yok... dusundukce onca cocugun babasiz kaldigini onca esin kocasiz kaldigini onca anne babanin evlatsiz kaldigini mahv oluyorum
allahim sabir versin geride kalanlara... bir mucize olup hala icerde olanlarda sag ciksin artik
Yarin kimse bildirim yapmasin haftaya bildirim yapariz! yarin liste yok!
Yenayla aynı fikirdeyim zaten ne tartılacak. Ne bildirim yapacak durumda olduğumuzu düşünmüyorum içim acıyor eve sığmıyorum ne yapabiliriz ki sadece dua edebiliyoruz Allah sabır versin
selamkızlar ben maden işçilerini kv gıdınce öğrendim aybız burda mahvolduk yakınları ne durumda rabbım sabır versın çok zor çok allahım kaldıramıyacagımız acı vermesın ınşallah şehit olarak vefat etmışlersır rabbım sabır versın ailelerine şimdi tv açamıyorum yuregım kaldırmıyor![]()
listeler konusunda bende sizlere katılıyorumArkadaşlar,
Allah'a emanet olun...