Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarım paket tereyağ yada margarin
Çay bardağı sıvı yağ
Su bardağı yoğurt
Yımırta beyaz içine sarı dışına
Un , tuz, kabartma tozu

Yumuşak hamur olucak ama şekil verebilcek kadar içine ne koyarsan koy malzemene bağlı

I love Bonus

bende onu yazacaktım şimdi :9::9:ama benımkınde 3 yumurta var bırının sarısını dışına suruyorum

Değişik olsun dersen baharat koyabilirsin yada maydanoz dereotu doğrayabilirsin hamuruna.

Yada poğçaları galete ununa bulayıp pişirebilirsin güzel oluyo

I love Bonus

Yarım paket tereyağ yada margarin
Çay bardağı sıvı yağ
Su bardağı yoğurt
Yımırta beyaz içine sarı dışına
Un , tuz, kabartma tozu

Yumuşak hamur olucak ama şekil verebilcek kadar içine ne koyarsan koy malzemene bağlı

I love Bonus

bende onu yazacaktım şimdi :9::9:ama benımkınde 3 yumurta var bırının sarısını dışına suruyorum

Olabilir tabi ben alışmışım ya bi tane koyarım içine yoksada beyazını koyarım. Allah seni napmasın dayko poğça başlığımı bu lennn

I love Bonus

Sagolun canlar galeta ununa bulayam dereotuda koyam simdi taaa yemek bolumunemi gidim burda bu kaa becerikli hatun varken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar günaydın
nöbetten çıktım geldim geçmişi anca bitirdim
maşallah Allah muhabbetinizi artırsın
nöbete gitmeden önce 90.7ydim nöbette yemek iyi değildi uzun bir aradan sonra pizza söyledim öğlen, akşamda çiğ köfte dürüm söyledim :17: tabi bir güzel indi mideye eve geldim dedim 91.5 olmuşumdur hoooopppppp 90.2 çıktım :52: bu nöbetler bana yarıyor herhalde anlamadım gitti

Merhaba arkadaşlar
Burayı yeni keşfettim geriye doğru biraz okudum dayanışmanız, dostluğunuz beni imrendirdi açıkçası.benim 4 aylik bir oğlum var ve 96 kiloyum.doğuma 92 ile gitmiştim doğumdan sonra 86 olmuştum ama süt olsun diye yiyince böyle oldu. Diyetisyene başlayacağım. Sizin de deneyimlerinizden faydalanmak isterim beni de aranıza alır mısınız
Allah bağışlasın cnm hoşgeldin

Tabi cnm zahmet ne demek isine yararsa mutlu olurum

3 litre su
2 elma (elmalar kucukse ben 3 tane koyuyorum yesil kirmizi farketmiyo)
1 cubuk tarçın
1 tatlı ksg. Tane karabiber
1 tatlı ksg. Karanfil
1 limon
Elma limon 4 e boluyorum 1 tasim kaynayacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak

Sabah 1 su bardağı
Aksam 1 su brdgi
Yemeklerden sonra icilecek( tok)
Bittikce yenisini yap dedi bana
ben bu çayı yaptım ya yaptığımdan beri 3 bardak anca içmişimdir unutuyorum içmeyi
unutmamak için ne yapsam acaba:44:

merhabalar,

ben mutlu, 2 sene öncesine kadar aktif bu topikteydim, hatırlayanlat olacaktır. ne yazıkki güzel kilolar vermeme ragmen tekrar aldım. bir de üstüne yapmam etmem dememe rağmen hamile kaldım. hop doğum ilkiyle 2 kilo farkla 114 le yapınca yine kıpırdayamaz hale geldim. bebeğim 1 aylık oldu. ben yaklaşık 108 kiloyum. tam 3 sene önce topiğe ilk girdiğimdeki kilo ile aynı, inşallah o zamanki gibi eylülde 85 görebilirim.

herkese sevgiler selamlar. 2 çocukla ve yine 110 yakın kilo ile aranıza geri döndüm...

Salata falan yi kalabalık neyin eder midende bende çaya inicem kayınvaldeme ablamda kermese uğrayıp yiycek bişeyler alıp gelicekti.

Allahım sen beni koru çay sofrasından... Amin

I love Bonus
AAMMMİİİİNNNNNN

ayyy evet çabuk acıktırıyormuış oyle dıyorlar ama evdekilere yapınca canım çekiyor hep :17:ama yok tamam yemiycem :19:yanı inşallah
ben de çok severim pirinç pilavını ama sağlıklı beslenecem diye (her ne kadar dün bozmuş olsam da:1:) küçük bir kupayla 1 ölçek eşime kadar yapıyorum pilavı :34:

Kizlar selamss herkesler ii yeni arkadaslar gelmis hosgelmis oruclulara allah kabul etsin ben henuz kndimi diet icin motive edemedim onumuzdeki hafta annemlerin yanina gidicem orda cok sık giremem internet yok ama belki motive olurum die dusunuorum bunaldim 4 ay gecti 2-3 kilo zor verdim bir ay kadar onlarla kalmayi dusunuorum eger randiman alirsam bu 2 aya kadar uzar bi arkadasla iddaya girdik haziran 15 de 5 kilo vermem gerek simdilik 5 gun kaybettim kiloda degisiklik yok hayirlisi bakalim ...
sen yaparsın cnm inanıyorum sana:46:

Âmin canım spor yapmak istiyorumda ev işi yapasım yok onu nasıl yapsam acep😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
leslie ye söyleyelim yeni format yapsın leslie ile ütü, leslie ile vilada, leslie ile süpürge :1::1::1::1::1:

Olabilir tabi ben alışmışım ya bi tane koyarım içine yoksada beyazını koyarım. Allah seni napmasın dayko poğça başlığımı bu lennn

I love Bonus
sana katılıyorum:46::46::46:
bu topikçe böyle güzel güzel sıcak sıcak hhııımmmmmm pahaça muhabbeti yapılır mı lleeeennnnnnnn :27::27::27:

slm kızlar günaydın
nöbetten çıktım geldim geçmişi anca bitirdim
maşallah Allah muhabbetinizi artırsın
nöbete gitmeden önce 90.7ydim nöbette yemek iyi değildi uzun bir aradan sonra pizza söyledim öğlen, akşamda çiğ köfte dürüm söyledim :17: tabi bir güzel indi mideye eve geldim dedim 91.5 olmuşumdur hoooopppppp 90.2 çıktım :52: bu nöbetler bana yarıyor herhalde anlamadım gitti

ben bu çayı yaptım ya yaptığımdan beri 3 bardak anca içmişimdir unutuyorum içmeyi
unutmamak için ne yapsam acaba:44:

AAMMMİİİİNNNNNN

ben de çok severim pirinç pilavını ama sağlıklı beslenecem diye (her ne kadar dün bozmuş olsam da:1:) küçük bir kupayla 1 ölçek eşime kadar yapıyorum pilavı :34:

sen yaparsın cnm inanıyorum sana:46:

leslie ye söyleyelim yeni format yapsın leslie ile ütü, leslie ile vilada, leslie ile süpürge :1::1::1::1::1:

sana katılıyorum:46::46::46:
bu topikçe böyle güzel güzel sıcak sıcak hhııımmmmmm pahaça muhabbeti yapılır mı lleeeennnnnnnn :27::27::27:
Gunaydin cnm valla bende unutuyorum arada mesela kahvaltimi hazırlarken tezgahın uzerine cikariyorum dolaptan o zaman gözümün önünde oluyor unutmuyorum
Aynen oyle belki lesli ile guzel olur tuttum bu fikri:-)
Hee irade siniyorum burda bakalim kimin iradesi zayiff bak ben hem yapiyorum yaparkende yemeyecem diye bastan telkin ediyorum kendime olmazki amaa yarinda kizin okulda kermes var oraya bisiler yapacam tek benmi eziyet cekim burda (hain dayko hemide acımasız)

Sagolun canlar galeta ununa bulayam dereotuda koyam simdi taaa yemek bolumunemi gidim burda bu kaa becerikli hatun varken

Birini yap istersen hem galete unu hem ot iyi olurmu bilemedim gerçi yapta bilek ::)

I love Bonus

Birini yap istersen hem galete unu hem ot iyi olurmu bilemedim gerçi yapta bilek ::)

I love Bonus

Galeta ununu yapmadım zor geldi zaten yemiycem ne ugrascam o kadar demi ama

Gunaydin cnm valla bende unutuyorum arada mesela kahvaltimi hazırlarken tezgahın uzerine cikariyorum dolaptan o zaman gözümün önünde oluyor unutmuyorum
Aynen oyle belki lesli ile guzel olur tuttum bu fikri:-)
Hee irade siniyorum burda bakalim kimin iradesi zayiff bak ben hem yapiyorum yaparkende yemeyecem diye bastan telkin ediyorum kendime olmazki amaa yarinda kizin okulda kermes var oraya bisiler yapacam tek benmi eziyet cekim burda (hain dayko hemide acımasız)

Kermes faciası hee bak ben ettim sen etme gerçi maşallah iraden keçi gibi :)) ay ne güldüm keçi deyince ya

I love Bonus

Iyii aksamlar canlarim!!! Benim diyet fena ama bugun coooook yurudum :D 13bin adim olmus ve sirf disarda hizli adimlar... zaten ter icine kaldim... ayaklarimin alti agriyor... gerci gecmis gunlere bakarak yine bugun beslenmem daha iyiydi... ama yine hala diyet beslenmesi degil...

hosgeldin!!

Hosgeldin!!!

Hosgeldin canim!!! hatirliyorum seni!!! bebisin hayirli olsun canim!!! allah anali babali buyutmeyi nasip etsin!!! kilolari takma kafana!!! bir kere verdiysen tekrar verirsin canim benim ;)

hahaha yazina bayildim :D

hadi bakalim motive ol verirsin 5kg verilmiycek bir rakam degil canim :)

DUYURU: BU HAFTA YENI GELENLER BEKLEMEDEN LISTEYE GIREBILECEK!!!
Buda benden yeni gelenlere kiyak olsun... Ha tabi kalici olucaksaniz cuma gunu bildirim yapin... cunku birini listeye eklemek cok zor ve ugrastirici... anlayisinizdan dolayi tesekkurler... :42: :42: :42: :42:
Hoşbulduk canım.sizi çok sevdim:16: ve devam etmek isterim tabiki.

Galeta ununu yapmadım zor geldi zaten yemiycem ne ugrascam o kadar demi ama

Cam silmeye heç üşenmiyodn ama :) istanbuldan gardeşi geliyo kadına bak yeeaaa :) ( mikser bonus)

Hasibe hoşgelmişin bacım sen nerde nöbet tutuyodun bi anlayamadım ben

I love Bonus

Arkadaşlar bugun tam olarak diyete başladım inşallah sonunu getirebilirim.emzirdiğim için olsa gerek ara ara tatlı krızım tutuyo ama. Diyetisyen hurma önermişti bu durumlar için ama bitti ne yesem ki acep.elmalı tarçınlı bir içecek tarifi vardı burda onu içsem olur mu ki.ilk birkaç gün zor geçecek galiba.

Kermes faciası hee bak ben ettim sen etme gerçi maşallah iraden keçi gibi :)) ay ne güldüm keçi deyince ya

I love Bonus

Deli ya aynen oyleyim esimde der keci gibi inatcisin gecen haftada kermese gittim 1 poset aldik arkadasla eve getirdim kiza hazirladim hic birinden tatmadim bile heheyy afferim bana
Saka bi yana omrum boyunca kiloluydum artik zayiflamak istiyorum hemde hic olmadığım kadar zayiflayacam cok kararliyim bakalim kardesim farketcekmi uzun zamandir gorusmuyoduk

Arkadaşlar bugun tam olarak diyete başladım inşallah sonunu getirebilirim.emzirdiğim için olsa gerek ara ara tatlı krızım tutuyo ama. Diyetisyen hurma önermişti bu durumlar için ama bitti ne yesem ki acep.elmalı tarçınlı bir içecek tarifi vardı burda onu içsem olur mu ki.ilk birkaç gün zor geçecek galiba.

Canım emziriyosun sen olur tabi meyve bulundur evde yaşta olur kuruda aralarda yersin hem sütede geçer iyi olur tatlı krizine kuru meyveler iyi geliyo bir de normal şekeri azaltmak yada kullanmamak iyi geliyo. Şekeri yedikçe yiyesimiz geliyo ben kendim bizzat şahsım öyleyim :)

Bak bi kaç gündr ekmek yiyorum daha çok acıkıyorum çok yiyorum. Senin 500 fazla kaloriye ihtiyacın var emzirirken az alırsan kilo verirsin işte

Sakın aç durma bol su iç suyu içemiyosan limon koy içine dene kuru kayısı dut tatlı istediğinde iyi olur beyaz yada sarı leblebide çok iyi geliyo krizlere.

Ah ben sana yazdıklarımı yapaydım geçen sene şimdi zayıflamıştım.

I love Bonus

Hayirli olsun cnm tatli krizi icin gecen okuduydum bi yerde 2 tarif yazim sana uyani dene istersen

1- 4 cubuk tarcin
1 litre su bir tasim kaynatip cam kavanoza tarçınlarla birlikte koyup gun icinde iciliyor hem tatli krizlerini önlüyor hemde metabolizma hızlandırıyor demislerdi

2- elmayi rendele tarçınla tavada kavur birde kuru kayısıyı kucuk kucuk dograyip icine ekle
Birde boyle bi tarif okuduydum ...
Cam silmeye heç üşenmiyodn ama :) istanbuldan gardeşi geliyo kadına bak yeeaaa :) ( mikser bonus)

Hasibe hoşgelmişin bacım sen nerde nöbet tutuyodun bi anlayamadım ben

I love Bonus

Yapiyoz ya galetasi olmayiversin hee mikserimde bozuldu su keki cirpiver sevabina hehehe

Deli ya aynen oyleyim esimde der keci gibi inatcisin gecen haftada kermese gittim 1 poset aldik arkadasla eve getirdim kiza hazirladim hic birinden tatmadim bile heheyy afferim bana
Saka bi yana omrum boyunca kiloluydum artik zayiflamak istiyorum hemde hic olmadığım kadar zayiflayacam cok kararliyim bakalim kardesim farketcekmi uzun zamandir gorusmuyoduk

Vışşşş ne irade be utandım kendimden. Farkedicektir kardeşin mutlaka

I love Bonus

Canım emziriyosun sen olur tabi meyve bulundur evde yaşta olur kuruda aralarda yersin hem sütede geçer iyi olur tatlı krizine kuru meyveler iyi geliyo bir de normal şekeri azaltmak yada kullanmamak iyi geliyo. Şekeri yedikçe yiyesimiz geliyo ben kendim bizzat şahsım öyleyim :)

Bak bi kaç gündr ekmek yiyorum daha çok acıkıyorum çok yiyorum. Senin 500 fazla kaloriye ihtiyacın var emzirirken az alırsan kilo verirsin işte

Sakın aç durma bol su iç suyu içemiyosan limon koy içine dene kuru kayısı dut tatlı istediğinde iyi olur beyaz yada sarı leblebide çok iyi geliyo krizlere.

Ah ben sana yazdıklarımı yapaydım geçen sene şimdi zayıflamıştım.

I love Bonus

Aynen katiliyorum cok guzel yazmissinda uygulamaya gelince tirt
Kimyon da sutu arttırıyor diye duyduydum dogrumudur acep

Back
X