- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
Yarın ne var ki
I love Bonus
Hergun bisi buluyon ya bana onu diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın ne var ki
I love Bonus
slm kızlar günaydın
nöbetten çıktım geldim geçmişi anca bitirdim
maşallah Allah muhabbetinizi artırsın
nöbete gitmeden önce 90.7ydim nöbette yemek iyi değildi uzun bir aradan sonra pizza söyledim öğlen, akşamda çiğ köfte dürüm söyledimtabi bir güzel indi mideye eve geldim dedim 91.5 olmuşumdur hoooopppppp 90.2 çıktım
bu nöbetler bana yarıyor herhalde anlamadım gitti
Allah bağışlasın cnm hoşgeldin
ben bu çayı yaptım ya yaptığımdan beri 3 bardak anca içmişimdir unutuyorum içmeyi
unutmamak için ne yapsam acaba:44:
AAMMMİİİİNNNNNN
ben de çok severim pirinç pilavını ama sağlıklı beslenecem diye (her ne kadar dün bozmuş olsam da) küçük bir kupayla 1 ölçek eşime kadar yapıyorum pilavı
sen yaparsın cnm inanıyorum sana
leslie ye söyleyelim yeni format yapsın leslie ile ütü, leslie ile vilada, leslie ile süpürge
sana katılıyorum
bu topikçe böyle güzel güzel sıcak sıcak hhııımmmmmm pahaça muhabbeti yapılır mı lleeeennnnnnnn![]()
Hergun bisi buluyon ya bana onu diyorum
su cumle su an gaza getirdi beni motivasyon gazlarinizin devamini bkliorum ben bi gecen seneki gibi motive olsam sizidegaza getiricemde bnm icim kokuşmus ayol😄
su 4,5 ayi kilo veremeden gecirdigim icin cok mooralim bozuk gecen sene 6 aayda 20 kilo vermisdim yine yapsam su anda hedefime ulasmama 10 kilo kalmisdi bunu dusundukce motivasyonum yikilio 😔
Gaz verin kizlar gazzz
Oyyyy bulas bulas sen bana bak yazmaktan yemek aklina gelmiyoAramızda sıkılma diye işte :))) şaka be tamam yarın ağzım dilim değmiycek sana huzur sevgi saygı ve refah ortamı olucak topicte.
I love Bonus
Ba ba ba surda kac yasinda kadin kilo veriyoo senin dedigine bak kacamak yok bak nasil gidiyor o kilocuklarr
Oyyyy bulas bulas sen bana bak yazmaktan yemek aklina gelmiyo
Yolcu alıntı yapmadım uzun olmasın sayfada diye :) hayriye ablamı dedin ben sana abla diyorum sen ona ilginç :)) sizde deyin yaşınızı o zaman
Benim yaşım daha 2 ay önce 30 oldu hala alışamadım daykoda 67 yaşında bu yaşta ne azimli dimi hepimize örnek olmalı.
I love Bonus
Canım ben yapıyorum sirkeli suyu ama bal koymuyorum
Birde suyuma devamlı limon sıkarim ama cok degil mesala 1 litreye 5-6 damla
Yaşım 37.
1 kizim var 13 yasinda
ay çok güldüm bende aralıkta 30 dedım kuzum
rabbım bağışlasın kızını ayyy ben geçen hafta içtim ama benım mığdeyi mahfettı
senın ıyıymış benım 4 sene once oyleydı şımdı 67 ben olmusumdur
bende DAYKOnun onunde saygıyla eyılıyorum
yaaa kızlar ben su yazıları renklı yyapıyorsunuzya onu hıç beceremiyorum teknolajı özürlü olduğum ıçın nasıl yapıyosunuzkı:26:
ben kırk altı yasında degılım ama bu kılolardan kurtulamazsam 46 lık delı raporum olması yakındıray benim canım hepsinden çekti ama kim uğraşsında yapsın bana onları bilemedimm....
hadi yaa bende 1,5 ay oldu 30 girdim canım...
abla senmişsin niye demiyon bize bizde hayriyeye bi abladır gidiyoz işte...
Allah bağışlasın kızını...benimde biri 6 yaşında biri 2,5 yaşında iki kızım var...ve 30 yaşıma yeni girdimm...ihtiyarlıyom heee...
ama ama ben seni niye 46 yaşında biliyodum yafff...kim o 46 lık çabuk çıksın ortayaa...:44:
yaaa valla sadece çekti yemem asla yememHala borek dio geliyorum oraya hee
Bitecek canim hersey bizim elimizde once saglik ama
ay benim canım hepsinden çekti ama kim uğraşsında yapsın bana onları bilemedimm....
hadi yaa bende 1,5 ay oldu 30 girdim canım...
abla senmişsin niye demiyon bize bizde hayriyeye bi abladır gidiyoz işte...
Allah bağışlasın kızını...benimde biri 6 yaşında biri 2,5 yaşında iki kızım var...ve 30 yaşıma yeni girdimm...ihtiyarlıyom heee...
ama ama ben seni niye 46 yaşında biliyodum yafff...kim o 46 lık çabuk çıksın ortayaa...:44:
ben kırk altı yasında degılım ama bu kılolardan kurtulamazsam 46 lık delı raporum olması yakındır
yaaa valla sadece çekti yemem asla yemem![]()
hayırlı akşamlar kızlar ,
menumu paylaşayım hemen
sahurda
2 yumurta
2 salatalık
2 dılım ekmek
iftarda
etli kurufasulye
yoğurt
salata (bonuscum sozunu dıledım ve dayko pılav yemedim )
ama bırtane bisküvi attım azıma offf
bugunluk böyle birazdan yapabılırsem leslıe yapıcamsuyumuda tamamlarsam süper olucak
![]()
Yaa ben de en asagi 85 gordumdu2011 eylulunde, sonra alver95 buldum, hamile kalip uzerine 19 kilo alip dogurdum. 1 ay oldu 108 sanirim cuma ne cikacak yzarim. Artik hayirlisi. Aman ne sikildim sisman olmaktan...
Kızlar malım günler gelirken kilo verme duruyomu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızkardeşim gelecek bugün istanbulda oturuyor kendisi arkadaşıyla gelip dönecekmiş kahvaltı sonrası kek poğaça yapacam yeğene gönderirim
Kızlar benim kız kardeşimi bi görseniz 45 kg minyon ben annesi gibi duruyorum önceki seneler ist pazara gittik yazlık bişiler alıyoruz benim kız kardeşim ben bi tezgaha geldik terlik Alcam kıza kardeşimin arkası dönüktü pazarcı demezmiş abla 2 tane alsana yok yeter 1 dedim ama abla çocuklar kavga etmesin demesinmi kardeşim döndü pardon ne diyosun sen dedi adamda şaşırdı abla kusura bakma ben seni arkadan küçük sandım diye anlatıyor ben değilde kardeşim bozuluyor küçük sanıyorlar diye:) ayy ne yaZdım sabah sabah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zor gerçekten istiyorumki ben iyi niyetle kızmadan bişey deyince yapınca oda az da olsa karşılık versin anlasın beni çok şey bekliyorum sanırım 10 yaşndaki çocuktan.
Konuya dönersem 1 yımırta+ 5 zeytin+ domates+ biber+ 3 dilim hindi salam+ 1 açma kadar olmuştur haşhaşlı cevizli çörek
Onun soframda ne işi varsa
I love Bonus
slm kızlar günaydın
nöbetten çıktım geldim geçmişi anca bitirdim
maşallah Allah muhabbetinizi artırsın
nöbete gitmeden önce 90.7ydim nöbette yemek iyi değildi uzun bir aradan sonra pizza söyledim öğlen, akşamda çiğ köfte dürüm söyledimtabi bir güzel indi mideye eve geldim dedim 91.5 olmuşumdur hoooopppppp 90.2 çıktım
bu nöbetler bana yarıyor herhalde anlamadım gitti
ben bu çayı yaptım ya yaptığımdan beri 3 bardak anca içmişimdir unutuyorum içmeyi
unutmamak için ne yapsam acaba:44:
AAMMMİİİİNNNNNN
ben de çok severim pirinç pilavını ama sağlıklı beslenecem diye (her ne kadar dün bozmuş olsam da) küçük bir kupayla 1 ölçek eşime kadar yapıyorum pilavı
sen yaparsın cnm inanıyorum sana
leslie ye söyleyelim yeni format yapsın leslie ile ütü, leslie ile vilada, leslie ile süpürge
sana katılıyorum
bu topikçe böyle güzel güzel sıcak sıcak hhııımmmmmm pahaça muhabbeti yapılır mı lleeeennnnnnnn![]()
Arkadaşlar bugun tam olarak diyete başladım inşallah sonunu getirebilirim.emzirdiğim için olsa gerek ara ara tatlı krızım tutuyo ama. Diyetisyen hurma önermişti bu durumlar için ama bitti ne yesem ki acep.elmalı tarçınlı bir içecek tarifi vardı burda onu içsem olur mu ki.ilk birkaç gün zor geçecek galiba.
Selamün aleykümm...
ben geldimm...hepten unutulmadan kendimi hatırlatam dedimm..ohh mis gibin poğaçalar havalarda uçuşmuşşş...benimde canım irmik helvası istiyo ne zamandırr....yenacım duymasın ama olurmu...
ne var ne yok nasılsınız çok bakamadım geçmişe okadar çokk sayfa birikmişkii...yeni arkadaşlar katılmış
aramıza hoşgeldinizz diyorum toptan..isim isim hatılamıyorum çünkü....ben hafta sonu annemlerdeydim..k.valideleri köye yolcu ettik...sonrasında anamın
evine dip köşe giriştim...ama bu arada on gündür falan diyet miyet yalan oldu...annemdede ipin ucu iyice kaçtı eve gelince yani dünsabah tartıldım 83
görünce sevindim valla daha çok görücem sanıyodum neyse dün itibari ile diyet ve spora başladım tekrar inşallah cumaya güzel bi rakam görürüm...bu
arada ağrılarım hat safhaya çıkınca tekrar doktor yolları göründü tabi...kemiklerimin durumu çok vahimmiş...kadın bi bana baktı bi kemiklere inanamadı yaşına göre çokk kötüü dedi...ben kemiklerimden daha gençmişim..boll kireçlenme ve belimde eğrilik varmış
ayrıca genel olara sola eğim varmış vucudumda....özellikle yüzmeye gitmeni tavsiye ediyorum dedi...gidemeyeceğimi söyledim enkötü hergün yarım saat
yürüyüş yap ozaman dedi...bi kaç kol hareketi gösterdi sırt kemiklerini güçlendirmek için...bende platese başladım işte bakalım neler olucak....benden
haberler böyle işte...![]()
Yoğurdu çok severim zaten deneyeceğim çok teşekkür ederim
Su basari hikayeleri varya resim paylasilan orda bi hatun var 40 kg vermis sarisin ondan neyimiz eksik biz neden veremiyecekmisiz demi amaa (bolede gaza getiriyom kendimi)
ben ramazanda oruc tutunca kılo alıyorum sızlerdede oyle bır sorun oluyor mu?benım kılo alma sebebım zamansız duzensız yemek yemem ve abur cubura abanıorum duzensız yıyınce
[/QUTE]
bakalım inş almayız
Canim guzel menun bence tavuklari aksam yeseydin daha tok tutmazmiydi acabamenumu paylaşayım canlar
sabah
1 yumurtadan yapılmış menemen
2 dılım ekmek
ince bir dilim karpuz (kahvaltıda kımse yoktu bende çay demlemedim )
öğlen
2 tavuk baket yasız pısırdım
salata
yoğurt
ara
ınce dılım karpuz
akşam
5 kasık makarna
yoğurt
6 erik![]()
ben ramazanda oruc tutunca kılo alıyorum sızlerdede oyle bır sorun oluyor mu?benım kılo alma sebebım zamansız duzensız yemek yemem ve abur cubura abanıorum duzensız yıyınce
ben kılo verıp gerıalana cok uzuluyorum benım bu yasıma kadar verdıgım en fazla 15kılodur ole kolay kılo verdıgım zamanlardakı aklım basımda olsaydı obez olmazdım neysekı artık morbıt obezlıkden obezlıge terfı ettım ınsallah obezlıkdende kıloluya terfı edıcem sonrası allah kerım...
ben kılo bıle alıorum o gunlerde 2-3 kılo bıtınce hop dıe gıdıo
yasın 37 demı oda 35 banada abla teyze falan dıo pazarcılar
salam no no no no zeytini yemeseydin çörekde kabul görebilirdi belkı ekmek niyetine ama zeytınde yag grubundan çörekde yaglıolmamış yınede sabah kahvaltıda oldugu ıcın spor yaparsan tölereedilebilir herseyın telafısı var yeterkı telafı etmeyı bılın (sen sankı cok bılıonda desenıze:))
sana ne oldu ya sen karatay yapmıomuydun pızzalar cıg kofteler alalal...dıkkat et sekerım ...
sıyah kuru uzum tavsıye ederım ben 3-4 tane yıyınce ıcım bayılıo ara ogunde meyve nıyetıne tatlı ıhtıyacını gıderen bır dıger seyde turk kahvesı bıde onu dene bol bol su ıcıp mıdenı sısırdıgın zamanda tatlıstemıosun tarcınında bılımsel olarak seker ıstegını azalttıgı kanıtlanmıs suyuna kabuk tarcın atıp ıcebılırsın
gecmıs olsun cnm plates ıyı bır secım olmus bende yapıodum ama benım kılo vermemı engelledı plates onun dısında bel agrılarımada cok ıyı geldı
ya bunlar arac nasıl oluo bılmıorum ama ınsanın kendını hazır hıssetmesı kararlı olması gerekıyor ınsan ıstese basaramıyacagı hıc bırsey yok ben gecen sene agustos temmuz ayına kadar cok kararlı ve azımlıydım ne olduysa bır dagıldım bır daha kendıme gelemıorum ne olur dıkkat et ve bu azmının kararlılıgının bozulmaması kaybolmaması ıcın elınden gelenı yap ben bu sene gecen senekı azmım gerı gelsın dıe psıkolojık destek bıle aldım obezıte ustune calısan bır profdan ama hıc banamısın demedı hersey ınsanın kendı kafasında bıtıo psıkolog bıle hıkaye...
bugun kargo gelıcekdı evde kılıtlendım kaldım allaahdan sabah 8den once yuruyus yaptımda o yanıma kar kaldı bu arada kargoda gelmedı sımdı aksam yıne yuryusue cıkcam bu arada camasır yıkadım yarında evı temızlerım yazlıga gıtmeye hazır hale gelırım aksamda yıne yuryuse cıkıcam saat 6:30 olmus bırazdan gıderım yuryuse yedıgım abur cuburlar erısın
Ben teyzeye alisali cok oldu cnm bide turbanliyim nerdeyse hanimanne diyecekler (ayyy bonus bunu okuyunca diyecek ben demedimmi teyzee cok guldum heee)
Amma gorecek herkes sonucta gitsin su kilolar dert etmeyin kuzumm bendeki hırs hepimize yeter
Öpüyorum sizii kocamannnn
bende türbanlıyım unuversıte ogrencılerı bana teyze dıyor gerısını sız duşunun garı:) türban kelimesini sevmem ama sen dedin diye kullandım bende öyleyim. Banada çoluk çocuk teyze der pazarda falanda abla derler.
Ne biçim örtüyosan örtüyü artık nene gibi oluyon demek millet napsın :)
Hakkaten örtü yaşlımı gösterir?
I love Bonus
Hiç tadım yok aslında yedim baya niye toparlayamadım bilmiyorum
I love Bonus
hemşireyim cnm ben nöbet usulü çalışıyorumCam silmeye heç üşenmiyodn ama :) istanbuldan gardeşi geliyo kadına bak yeeaaa :) ( mikser bonus)
Hasibe hoşgelmişin bacım sen nerde nöbet tutuyodun bi anlayamadım ben
I love Bonus
hoşgeldin cnm geçmiş olsunSelamün aleykümm...
ben geldimm...hepten unutulmadan kendimi hatırlatam dedimm..ohh mis gibin poğaçalar havalarda uçuşmuşşş...benimde canım irmik helvası istiyo ne zamandırr....yenacım duymasın ama olurmu...
ne var ne yok nasılsınız çok bakamadım geçmişe okadar çokk sayfa birikmişkii...yeni arkadaşlar katılmış
aramıza hoşgeldinizz diyorum toptan..isim isim hatılamıyorum çünkü....ben hafta sonu annemlerdeydim..k.valideleri köye yolcu ettik...sonrasında anamın
evine dip köşe giriştim...ama bu arada on gündür falan diyet miyet yalan oldu...annemdede ipin ucu iyice kaçtı eve gelince yani dünsabah tartıldım 83
görünce sevindim valla daha çok görücem sanıyodum neyse dün itibari ile diyet ve spora başladım tekrar inşallah cumaya güzel bi rakam görürüm...bu
arada ağrılarım hat safhaya çıkınca tekrar doktor yolları göründü tabi...kemiklerimin durumu çok vahimmiş...kadın bi bana baktı bi kemiklere inanamadı yaşına göre çokk kötüü dedi...ben kemiklerimden daha gençmişim..boll kireçlenme ve belimde eğrilik varmış
ayrıca genel olara sola eğim varmış vucudumda....özellikle yüzmeye gitmeni tavsiye ediyorum dedi...gidemeyeceğimi söyledim enkötü hergün yarım saat
yürüyüş yap ozaman dedi...bi kaç kol hareketi gösterdi sırt kemiklerini güçlendirmek için...bende platese başladım işte bakalım neler olucak....benden
haberler böyle işte...![]()
bende emzirdiğim dönemde gece 1-2 gibi acıkırdım halsizlik ve üşüme olurdu kan şekerim düşüyordu herhalde 1tane eti cin yiyordumBen öyle hiç yapamdım ya gece çok kalkardı emmeye yatmadan mutlaka yerdim azcık
I love Bonus
evet cnm karatay yapıyordum ama son 2 hafta özellikle son 1 haftadır sapıttım toplamaya çalışıyorum yrn daha katı dvm etcemben ramazanda oruc tutunca kılo alıyorum sızlerdede oyle bır sorun oluyor mu?benım kılo alma sebebım zamansız duzensız yemek yemem ve abur cubura abanıorum duzensız yıyınce
ben kılo verıp gerıalana cok uzuluyorum benım bu yasıma kadar verdıgım en fazla 15kılodur ole kolay kılo verdıgım zamanlardakı aklım basımda olsaydı obez olmazdım neysekı artık morbıt obezlıkden obezlıge terfı ettım ınsallah obezlıkdende kıloluya terfı edıcem sonrası allah kerım...
ben kılo bıle alıorum o gunlerde 2-3 kılo bıtınce hop dıe gıdıo
yasın 37 demı oda 35 banada abla teyze falan dıo pazarcılar
salam no no no no zeytini yemeseydin çörekde kabul görebilirdi belkı ekmek niyetine ama zeytınde yag grubundan çörekde yaglıolmamış yınede sabah kahvaltıda oldugu ıcın spor yaparsan tölereedilebilir herseyın telafısı var yeterkı telafı etmeyı bılın (sen sankı cok bılıonda desenıze:))
sana ne oldu ya sen karatay yapmıomuydun pızzalar cıg kofteler alalal...dıkkat et sekerım ...
sıyah kuru uzum tavsıye ederım ben 3-4 tane yıyınce ıcım bayılıo ara ogunde meyve nıyetıne tatlı ıhtıyacını gıderen bır dıger seyde turk kahvesı bıde onu dene bol bol su ıcıp mıdenı sısırdıgın zamanda tatlıstemıosun tarcınında bılımsel olarak seker ıstegını azalttıgı kanıtlanmıs suyuna kabuk tarcın atıp ıcebılırsın
gecmıs olsun cnm plates ıyı bır secım olmus bende yapıodum ama benım kılo vermemı engelledı plates onun dısında bel agrılarımada cok ıyı geldı
ya bunlar arac nasıl oluo bılmıorum ama ınsanın kendını hazır hıssetmesı kararlı olması gerekıyor ınsan ıstese basaramıyacagı hıc bırsey yok ben gecen sene agustos temmuz ayına kadar cok kararlı ve azımlıydım ne olduysa bır dagıldım bır daha kendıme gelemıorum ne olur dıkkat et ve bu azmının kararlılıgının bozulmaması kaybolmaması ıcın elınden gelenı yap ben bu sene gecen senekı azmım gerı gelsın dıe psıkolojık destek bıle aldım obezıte ustune calısan bır profdan ama hıc banamısın demedı hersey ınsanın kendı kafasında bıtıo psıkolog bıle hıkaye...
bugun kargo gelıcekdı evde kılıtlendım kaldım allaahdan sabah 8den once yuruyus yaptımda o yanıma kar kaldı bu arada kargoda gelmedı sımdı aksam yıne yuryusue cıkcam bu arada camasır yıkadım yarında evı temızlerım yazlıga gıtmeye hazır hale gelırım aksamda yıne yuryuse cıkıcam saat 6:30 olmus bırazdan gıderım yuryuse yedıgım abur cuburlar erısın
:) türban kelimesini sevmem ama sen dedin diye kullandım bende öyleyim. Banada çoluk çocuk teyze der pazarda falanda abla derler.
Ne biçim örtüyosan örtüyü artık nene gibi oluyon demek millet napsın :)
Hakkaten örtü yaşlımı gösterir?
I love Bonus