Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende türbanlıyım unuversıte ogrencılerı bana teyze dıyor gerısını sız duşunun garı

toparlıycaz başka yolu yok sen duymada bende 2 kasık pılav attım azıma dayanamadım:37:

Desinler az kaldı görecekler onlar teyzeyi neneyi 😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyy kızlar ne çok kaynatmışsınız
anca bitirdim geçmişi
geldiğimden beri yatmadım çok uykum var şimdi ben yatıyorum
iyi geceleerrr:16::16::16::16:

hemşireyim cnm ben nöbet usulü çalışıyorum :34:

hoşgeldin cnm geçmiş olsun :54::54::54:

bende emzirdiğim dönemde gece 1-2 gibi acıkırdım halsizlik ve üşüme olurdu kan şekerim düşüyordu herhalde 1tane eti cin yiyordum :27: (siz beni örnek almayın ama:1:)

evet cnm karatay yapıyordum ama son 2 hafta özellikle son 1 haftadır sapıttım toplamaya çalışıyorum yrn daha katı dvm etcem
3 gündür diyet günlüğü tutmaya devam ediyorum vs vs
dün nöbetteyken gözlem bir çocuk hastası yattı annasi karnı burnunda 2.ye hamile bu yaramaz gitmiş annesinin kan ilacını içmiş 2-2.5 yaşlarında herneyse ben odaya girdim annesi aayyy kızım bak halan geldi dedi kızın halası oldum ayaküstü:1:

Iyi geceler canım yarın devam kaynatmaya 😊😊

Bende az spor yapim yarın grş kızlar 👍👍👍❤️❤️❤️

masallah cimcimeler :D coook guzel sohbbetler edilmis :)
ya varya su rejime basliycagima,... dana gibi yiyorum ve sisiyorum... offff yaaaa :S nasil olcak??? bu aksam yemeginde ev yapimi bol kalorili pizza yedim :26::36::36::36::56:

sekerim ben elimden geldigince cumalari bildirim icin internet bulucam ama bulamazsam izinli yazarmisin beni simdiden tesekkurler ellerin dert gormesin

tamam canim :) sorun degil

ayyy supermis :D ama benim bir ara gercekten dogruydu vallahi ne guzel rejim yapiyordum ama su bile yariyordu :D

bu arada bugun 3saat bahce ile ugrastim her halde spor sayilir? sonucta coook terledim su icine kaldim :D
birde o haric 11bin adim attim :)

esselmun aleykum

günaydın canlarım
sabah yuruyuşumu yaptım geldım ohhh mısgıbı hava :8::9::10: bugun tartıda bırazda olsa eksı gordum çok mutlu oldum umarım devameder:21::52:
hepımız için bol eksili bir gün olur inşallah:16: seviyorum sizi anacım :54:

Son düzenleme:
Selamunaleykum
Aleykumselam
Günaydın kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar :) sabah bir 15dk yurudum kizi krese biraktiktan sonra... eve geldim evi supurdum, meldivenleri sildim, meldivenlerin camlarini sildim ve sonuc yine ter icine kaldim :)

kilom fena hala +dayim... :(

slm kızlar
buün kızımı doktora götürdüm yine boğazı yara olmuş
moralim bozuldu bu 3. oldu her ay 1 kere oluyor duruma geldik
ilkinde ampisid 2..de augmentin şimdide zimax kullancaz
ben bu kıza bakamıyorum mu da sürekli hasta oluyor uffff:14::14::14:
Allah'tan ateşi olmadan fark ettik bu sefer geçenkinde banyo sonrası 39.1e kadar çıkmıştı
neyse sizinde kafanızı şişirdim
bu arada dün de adet oldum cnm acayip tatlı istiyor evde cevizli sucuktan var ondan yedim azıcık:17: :(

slm kızlar
Allah'tan ateşi olmadan fark ettik bu sefer geçenkinde banyo sonrası 39.1e kadar çıkmıştı
bu arada dün de adet oldum cnm acayip tatlı istiyor evde cevizli sucuktan var ondan yedim azıcık:17: :(

gecmis olsun ufakliga!!!

oyle deme canim cocuk bu hasta olur normal... benim kizda 3yasina kadar her ay 1hafta hasta olurdu... (adet dönemi gibi mubarek :1::1: )

Buralardayim cnm leslie videosu arıyordum yuotube kapali indirebilcem site bakiyom
Bugun izin verdim kendime yatacam full :-)

Iphone dan yazıyodun sen onlar giriyo bende giriyorum

I love Bonus

slm kızlar
buün kızımı doktora götürdüm :17: :(

Geçmiş olsun fıstığa ağır antibiyotik onlar bağışıklığı düşüyo çocukların onlarla malesef bi sonrakine daha çabuk hasta oluyolar.

Bi prof dediki tv de bizim kullandığımızın yüzde sekseni gereksizmiş sadece ateşi düşürüp iki üç gün beklemek lazımmış.

Bende çok korkarım ateşten havaleden korktuğum için sanırım

I love Bonus

Selamün aleykümm...

sporumuda yaptım geldimm...ama hiç bi yerim tutmuyo sanki öksüremiyom bilee..neyse bikaç güne geçer inşallah...amma hantallaşmışım sporu bırakmak

bana hiççç yaramamış....diyette güzel gidiyo gibi bugün ekside gördüm biraz...ama kuzular çok yoruyo benii...büyük kız okumaya merak sardı...baya çözdü

okumayı...ben okulda öğrenir şimdi öğrenmesin sınıfta canı sıkılır sonra diye öğretmemiştim ama kendi kendine çözdü...eline aldığı dergi kitap ne bulursa

anne bak burda şu yazıyo bu yazıyo diye bana gösteriyo ve okuyabildiği için çokkk mutlu.....küçük kızda ayrı bir yamyam bir dakika poposu yer

görmüyo..düz duvara tırmanıyo desem yeridir...şifonyerlere tırmanıyo ama inemiyo oturup bekliyo indireyim diye...kitaplığa tırmanıyo...mutfak tezgahına

asılarak çıkıyo raftan bardak falan almaya çalışıyo...iki dakika wcye bile gidemiyom desem yeridir...aklım gidiyo başına bi iş gelicek diye...zaten panik

atağım vardı sayesinde dahada ilerledi...

ayyyy kızlar ne çok kaynatmışsınız
anca bitirdim geçmişi
geldiğimden beri yatmadım çok uykum var şimdi ben yatıyorum
iyi geceleerrr:16::16::16::16:

hemşireyim cnm ben nöbet usulü çalışıyorum :34:

hoşgeldin cnm geçmiş olsun :54::54::54:

bende emzirdiğim dönemde gece 1-2 gibi acıkırdım halsizlik ve üşüme olurdu kan şekerim düşüyordu herhalde 1tane eti cin yiyordum :27: (siz beni örnek almayın ama:1:)

evet cnm karatay yapıyordum ama son 2 hafta özellikle son 1 haftadır sapıttım toplamaya çalışıyorum yrn daha katı dvm etcem
3 gündür diyet günlüğü tutmaya devam ediyorum vs vs
dün nöbetteyken gözlem bir çocuk hastası yattı annasi karnı burnunda 2.ye hamile bu yaramaz gitmiş annesinin kan ilacını içmiş 2-2.5 yaşlarında herneyse ben odaya girdim annesi aayyy kızım bak halan geldi dedi kızın halası oldum ayaküstü:1:

sağol canım.....

slm kızlar

geçmiş olsun bademcikmi var canım kuzuda..benim büyük her ayın yarısını hasta yarısını iyi geçiriyodu...artık antibiyotikler fayda etmiyodu...ameliyat ettirdik nerdeyse iki sene geçti sadece bir kere antibiyotik kullandık oda idrar yolları sebebi ile...Rabbim şifa versin kuzucuklara...kıyamıyom hiç çocukların hasta olmasınaa....

gecmis olsun ufakliga!!!

oyle deme canim cocuk bu hasta olur normal... benim kizda 3yasina kadar her ay 1hafta hasta olurdu... (adet dönemi gibi mubarek :1::1: )

geçmiş olsun bademcikmi var canım kuzuda..benim büyük her ayın yarısını hasta yarısını iyi geçiriyodu...artık antibiyotikler fayda etmiyodu...ameliyat ettirdik nerdeyse iki sene geçti sadece bir kere antibiyotik kullandık oda idrar yolları sebebi ile...Rabbim şifa versin kuzucuklara...kıyamıyom hiç çocukların hasta olmasınaa....

Geçmiş olsun fıstığa ağır antibiyotik onlar bağışıklığı düşüyo çocukların onlarla malesef bi sonrakine daha çabuk hasta oluyolar.

Bi prof dediki tv de bizim kullandığımızın yüzde sekseni gereksizmiş sadece ateşi düşürüp iki üç gün beklemek lazımmış.

Bende çok korkarım ateşten havaleden korktuğum için sanırım

I love Bonus
teşekkür ederim kızlar inşallah iyi olur kuzum :54:

Kizlar evdeyseniz zahideyi acin gürkan kubilay cikti

Back
X