Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

son lokmamdı ve boğazımda kaldı (kendinden utanmış nur, hafif yüzü yerde göz ucuyla bakan nur bide ayak parmağıyla halıda daireler çizen nur) anlatabildim mi durumumu

Allahım banada böyle güzel ve sevimli utanma nasip etsin :arsız bınıs:

I love Bonus

gelir akşama doğru bugün yoğunmuş biraz akşam yakaladım bir yarım saat kadar ağladım başınaa nolcak benim halim diyeee sıkacaksın biraz dedii :53::53:

:37:

Bugünlük iş değil o bi haftadır yok sitemler birikti topicte görüşcez artık

I love Bonus

Canim hosgeldin

bonuscum daykocum bayılıyorum sizin enerjinize...
Sizin sohbetinizi kaçırmayayım diye islerimi bile tam yapamıyorum walla...:16::16::16:
Saol kuzum benimde is guc hakgetire amannn zate yagmur yagiyo salla gitsin :-)
Tok açın halinden anlarmı kızım kadın acıkmıyo tok işte çok spor yaptı mideside kaslandı zaar

I love Bonus
Senmi açsın amaninn duyanda hicbisi yemiyo sancak actirma azimii dunki yediklerini unutmadim daha

son lokmamdı ve boğazımda kaldı (kendinden utanmış nur, hafif yüzü yerde göz ucuyla bakan nur bide ayak parmağıyla halıda daireler çizen nur) anlatabildim mi durumumu

:-):-):-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cıkss demem. Pişmanım şuan zaten ve çok utandım İspiyonlarsan vururum seni demedi deme

Öyle bi karekterdemiyim ben aşkolsun yıllardır tanıyosun beni... Teessüf ederim ne yani şimdi senin az önce ciğerle pilav yediğinimi yazıcam.

Heç tanımamışsın heç :60:

I love Bonus

Saol kuzum benimde is guc hakgetire amannn zate yagmur yagiyo salla gitsin :-)

Senmi açsın amaninn duyanda hicbisi yemiyo sancak actirma azimii dunki yediklerini unutmadim daha

:-):-):-):-)

İşte dünden beri aç sayılırım :) :) çok güldüm karnım ağrıdı he çocuğu sallıyorum yataktan düşecem gülerken

I love Bonus

oooo sen bunlara takılırsan ayvayı yemişsin sozen bacı. Bunlara yetişmek mimkin degil ben diyim sana :52::52::52::52::52:
Yok kuzum nasıl yetişeyim ben bir kelime yazana kadar hatunlar dokturuyor valla...

sende aşağı kalmıyorsun Nur cuuum:46::9:
Yetiş bacım işin ne :60: ( içinden seda sayan çıkan bınıs)

Sen hem yiyip hem yazarken ne yidin yaz bakim

I love Bonus
yarin sınavım var çalışamıyorum bile..
Kayınvalide işidir arıyor cocugu goturucem ona.ciktim ben
Seviyorum sizi...:16::16:

Yok kuzum nasıl yetişeyim ben bir kelime yazana kadar hatunlar dokturuyor valla...

sende aşağı kalmıyorsun Nur cuuum:46::9:
yarin sınavım var çalışamıyorum bile..
Kayınvalide işidir arıyor cocugu goturucem ona.ciktim ben
Seviyorum sizi...:16::16:

Güle güle kuzum sırf sen kusur kalma diye ben yazmam daha

I love Bonus

Öğlen 35 dakika yürüdüm geldim; bu sıcakta ne işimeyse ???? Öğleden sonra çalışacak biri için öğlen terlemek çok akıllıca değil yani...

İyi eğlendim sizin yazışmaları okuyunca... Benim de dünya kadar işim var ama sizi takip ediyorum :8:

Öyle bi karekterdemiyim ben aşkolsun yıllardır tanıyosun beni... Teessüf ederim ne yani şimdi senin az önce ciğerle pilav yediğinimi yazıcam.

Heç tanımamışsın heç :60:

I love Bonus

Offfff koptugum nokta benim kiz diyo annee kime guluyon sen :-):-):-)

Öğlen 35 dakika yürüdüm geldim; bu sıcakta ne işimeyse ???? Öğleden sonra çalışacak biri için öğlen terlemek çok akıllıca değil yani...

İyi eğlendim sizin yazışmaları okuyunca... Benim de dünya kadar işim var ama sizi takip ediyorum :8:

Gaza gelmisin sekerim olsun iyidir yurumek:-)

İşte dünden beri aç sayılırım :) :) çok güldüm karnım ağrıdı he çocuğu sallıyorum yataktan düşecem gülerken

I love Bonus

Annemm bana derken sen kiracan bi tarafini yavruyu yana koy da ole düş hehehe

Al iste arkadasi ya nasida koruyo
Ben ben kimsesiz kaldimm uhuuuu

ne koriycam o uyuzu hemen ispiyonladı beni. Daykocuğum gel sen benim yanıma bundan sonra senin yanındayım. Destekçinim. O bonus kafada gitsin bensiz kalsın yolsun o saçlarını tek tek naptım ben diye huh ( bu huh'tan çok şey çıkardı o biliyom)

ne koriycam o uyuzu hemen ispiyonladı beni. Daykocuğum gel sen benim yanıma bundan sonra senin yanındayım. Destekçinim. O bonus kafada gitsin bensiz kalsın yolsun o saçlarını tek tek naptım ben diye huh ( bu huh'tan çok şey çıkardı o biliyom)

Dedim ben demi acliktan yarin nolacak kimbilir geldim geldim :-)

Back
X