Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar drdan geliyorum safra kesemde 1,5 cm tas varmis ameliyatla safra kesem alinacakmis moralim bozuldu operasyon zor degil ama biz kilolular icin anestezi riskdir bide ben hayatimda hic hastanelik olmadim bnm hastane fobim var meslege yabanci olmadigim icin gercekleri riskleri bilmek beni hep korkutuyor hatta bu yuzden dogumdan bile korkuyorum ben
sanirim bir sure buralarda olmam biraz kendime gelmem gerekiyor kendinize iyi bakin

Ben de ilk defa bu kadar kilo aldım. Baktım ipin ucu kaçti yedikçe alıyorum"dur" demenin vakti geldi dedim.kararlıyım bu sefer emzirmemi etkilemedikçe kaçamak bile yapmayacağım.gidecek bu kilolar inşallah

benim bebeğim de 1 aylık, sporu yaparken çok zorlamamak lazım. cunku kaslarda biriken laktik[adı başka da olabilir] asit, sute geçiyor ve tadı bozuyormuş. o yuzden yuruyuş en iyi spor, belki zamanla hafif koşu. kas yapmak ek gıdadan sonra olsa daha iyi.

Eve yeni gelebildim. Yemegi koydum firina.
Benim de reglime az kaldi tatli istiyodu canim. 2 tane kuru incir yedim..

Kizlar drdan geliyorum safra kesemde 1,5 cm tas varmis ameliyatla safra kesem alinacakmis moralim bozuldu operasyon zor degil ama biz kilolular icin anestezi riskdir bide ben hayatimda hic hastanelik olmadim bnm hastane fobim var meslege yabanci olmadigim icin gercekleri riskleri bilmek beni hep korkutuyor hatta bu yuzden dogumdan bile korkuyorum ben
sanirim bir sure buralarda olmam biraz kendime gelmem gerekiyor kendinize iyi bakin

Rabbim sifalar versin..

Çok geçmiş olsun; acil şifalar diliyorum. Öncelikle moralinizi yüksek tutun; olumlu düşünce herşeyin önünde geliyor çünkü.

Ah canım ya geçmiş olsun tekrar allah kolaylık versin napcan eğer ameliyat mecburiyse riskide olsa giricen bende 105 le doğuma girmiştim zorluğu zordur tabiki ameliyatların hepsi ama iyi olman daha önemli burdan dua ederiz biz sana

I love Bonus

Vay vay vay tursari hanım eski kaçaklardan sen burayı bilirmiydin len

I love Bonus
Ahh caniimm naberr seni burda görmek ne güzel 😘😘😘😚😚😚😙😙😙😙😚😋😘😝💋💋💋👄👄👄☺☺☺☺😊😊... valla canim ben cok yogunum ama artik tak dedi geldim :)))
😡😕😡😕😡😕😡😕😊😊😊☺

Ahh caniimm naberr seni burda görmek ne güzel 😘😘😘😚😚😚😙😙😙😙😚😋😘😝💋💋💋👄👄👄☺☺☺☺😊😊... valla canim ben cok yogunum ama artik tak dedi geldim :)))
😡😕😡😕😡😕😡😕😊😊😊☺

Hepimiz yoğunuz kızım bak ben bi tane daha doğurdum anla ne kaa yoğunum 😊

Uzun bi müddet bende uğrayamadım pc de yoktu evde telefondan girmeyi akıl edince girdim işte 1 ay oldu heralde sen napıyosun oğlan büyümüştür

I love Bonus

canım çok geçmiş olsun ama korkma 158 kıloyla sezeryan odum rabbime şukur hastanede en çabuk ben iyleştim
aaayyyy kızlar ne çok kaynatmışsınız böyle
bi şey dicem ama utanıyom benim cnm şöyle soğuk soğuk tiramisu çekti :26::26::26::26:
ama sadece çekti evde tatlı niyetine bir şey yok zaten olsada yemem :20::20::20:

Benimde sıcak sıcak künefe çekiyo napcaz..

I love Bonus

allah sizi ne etsin komsumda masa doluydu hiç canım bısey cekmedı canımı tatlı çektırdınız:18:

Allah acil şifalar versin canim.inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Lütfen bizi de habersiz bırakma.

benim bebeğim de 1 aylık, sporu yaparken çok zorlamamak lazım. cunku kaslarda biriken laktik[adı başka da olabilir] asit, sute geçiyor ve tadı bozuyormuş. o yuzden yuruyuş en iyi spor, belki zamanla hafif koşu. kas yapmak ek gıdadan sonra olsa daha iyi.

Sağol canım dikkat edeyim.benim de 35 kilo fazlam var ama hedefim şimdilik o kadar büyük degil.şöyle bir 15 versem rahatlayacağım. Destek olalım birbirimize inşallah veririz kiloları

Selam guzel neseli ve samimi arkadaslarim.
Benim telefonuj ekrani kirilmisti soylemistim tamirse ve elimdeki telefonu kullanmak iskence. Pcdn

Bugunku menum..
Kahvalti oncesinde 3 kuru kayisi 1 kuru incir yedim (sindirim problemi yasiyorum)

Kahvalti
1 kase nesfit

Ogle
Kepek ekmekli tost
Elma

Aksam
Firinda kabak mucver
2 kasik yogurt

Back
X