selamün aleyküm.....
sonunda bugün evimdeyim kızlar:)
ikindin geldim, çok yorgunum ama..... 2otobüs değiştirmek ve uzun yol çok yorucu oluyo, size bir yazayım dedim şimdi....
depremi de yaşayan herkese çok geçmiş olsun, rabbim korusun cümlemizi inşaallah tüm kötü şeylerden.
deprem haberini otobüste tvde öğrendim, bi an çok kötü oldum ama şükürki denizde olduğunu görünce içim rahatladı.
kızlar dün ben listeyi yaptım ve çıktım, bir dahada nete girme fırsatım olmadı şimdiye kadar.
spor listeleri bildiğiniz üzere haftalık yapılıyor ve sorumlusu benim.
15günlük bildirim yapılacağından benim hiç haberim yoktu, yani kimse bana bu konu hakkında bilgilendirmede bulunmadı ki ben yokum forumda epeydir biliyorsunuz, dolayısıyla bende dün normal gidişata göre liste yaptım ve çıktım, durumdan haberdar olsaydım ona göre liste yapardım, kusura kalmayın artık bu haftalık kızçeler.
sağolasın ablacım:)

internetine ne oldu ablacım?
bende seni çok özlemiştim canım, çokta merak ediyordum seni, 1günde olsa yazman rahatlattı beni, sağolasın....
yine gel hep, bizi beni unutma sakın........
allaha emanet olun ailecek, kocaman öpüyorum

sonunda bugün evimdeyim kızlar:)
ikindin geldim, çok yorgunum ama..... 2otobüs değiştirmek ve uzun yol çok yorucu oluyo, size bir yazayım dedim şimdi....
depremi de yaşayan herkese çok geçmiş olsun, rabbim korusun cümlemizi inşaallah tüm kötü şeylerden.
deprem haberini otobüste tvde öğrendim, bi an çok kötü oldum ama şükürki denizde olduğunu görünce içim rahatladı.
kızlar dün ben listeyi yaptım ve çıktım, bir dahada nete girme fırsatım olmadı şimdiye kadar.
spor listeleri bildiğiniz üzere haftalık yapılıyor ve sorumlusu benim.
15günlük bildirim yapılacağından benim hiç haberim yoktu, yani kimse bana bu konu hakkında bilgilendirmede bulunmadı ki ben yokum forumda epeydir biliyorsunuz, dolayısıyla bende dün normal gidişata göre liste yaptım ve çıktım, durumdan haberdar olsaydım ona göre liste yapardım, kusura kalmayın artık bu haftalık kızçeler.
Aleykümselam meyracım geçmiş olsun biz de seni özledik
Rüyanı Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Meyracım ve Gökçecim listeler için ellerinize sağlık![]()
sağolasın ablacım:)

Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.
internetine ne oldu ablacım?

Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi
bende seni çok özlemiştim canım, çokta merak ediyordum seni, 1günde olsa yazman rahatlattı beni, sağolasın....
yine gel hep, bizi beni unutma sakın........
allaha emanet olun ailecek, kocaman öpüyorum