Herkese hayırlı kandiller.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylerde ailemize sevdiklerimize saglik huzur mutlulukla birlikte su aciz kullarına narin ince bedenler nasip eyler...
kayinvalide de yaptırdı o ameliyati 3 noktadan delmişler ama izler simdi belli belirsiz..
Kilolu hamilelerde saglik riskleri daha fazlaymis dedi bir arkadas dr beslenmene dikkat et yeter sikinti olmaz dedi..seker yükleme testini filan istiyorlar hamileyken.bende 94 ile hamile kaldım 101 ile doguma gittim.allaha sukur sorun yasamadım.. İnsallah sende yasamazsın...Bencede erteleme..
Yaz katip bugun 12 zeytin eksik Yenilmis... Hayirdir kuzum bugün iştahtanmi düştün :)
canim tebrikler cok sevindim seninadina birdaha hiç çıkmayalım yukarı hep ineriz insallah...
Gorumcemde hamileligin ilk 4 ayinda 6-7 kilo verdi .sonra geri aldı ... Cokmu zor oldu ki canim benim...
amin canim..masallah o halde artik daha guzel ele avuca gelir bebis .. Eskiler nede guzel biliyorlarmış ..bizim ufakliginda kırkı çıkınca nasıl algıları artmiş daha güçlenmiş ve hayata tutunmuştu ...
gecmis olsun..geniz akintİsi cok fena mide bulantisi yapıyor malesef... Ondan olabilirmi?
Sagol canim. Sindirimim cok kötü o yuzden sanirim..