nilüşüm inanılmaz derecede duygularıma tercüman olmuşsun sanki, ben duygularımı kelimelere dökmeye çalışsam bu kadar güzel anlatamazdım
yaa bu kas yırtılmasında yürüyüş veya zorlayıcı sporda iyi gelmiyor değil mi? 20 dk lık sürelerle buz koysan ağrıyan yeri üzerine çok iyi gelicektir eminim bizde evde küçük sakatlıklarda sen tahmin edersin buz tedavisi uyguluyoruz buz tedavisii tüm ilaçlardan daha iyi sonuç veriyor birde kas yırtılmasında iyi bir fizikçi masöründe faydası olur.ben anlatıp duruyorum ama sen dr. gittiğinde ona sor yinede buz tedavisi uygulayayım mı fizik bölümü bana daha çok mu yardımcı olur diye sorarsın
adaş bende süt alıp kendim mayalıyorum ama bu akşam 5 kilo sütüm kesildi çok üzgünüm 3 saatlik yoldan geliyor havalarda ısındı o yüzden herhalde ben artık hazır yoğurt yiyemiyorum zaten yarın tekrar süt istedim bakalım ev yoğurdu gibisi var mıı ....
şanslıymışsın kibar insanlara denk gelmişsin bende dr çok zor giden biriyim bu konuda dişçiye gitsem zayıflaa gözcüye gitsem zayıfla diyenlere denk geliyorum puuffff.....