Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oldu gelirsem ararımm...:34::9:

valla çok istiyom şöyle güzell bi tatil ama bakalım ne zaman olur şimdilik sadece bir hayall....

Siz nerde oturuyorsunuz
Biz bayramda gidiyoruz tatile arife gununden baska turlu olmuyo dukkani kapatamiyo o yuzden bu bayrama kadar en az 90 olmaliyim :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde çarşıda işim vardı, hızlıca gidip halledip geldim.... yoruldum:37::37:
dışarısı yağdı yağacak, bi yandan rüzgar esiyor, sanki sonbahar gibi dışarısı..... evde karanlık havadan dolayı:37:

Siz nerde oturuyorsunuz
Biz bayramda gidiyoruz tatile arife gununden baska turlu olmuyo dukkani kapatamiyo o yuzden bu bayrama kadar en az 90 olmaliyim :-)

istanbul üsküdardayım canım ama yakında pendiğe taşınıcamm....:34:

benimde çarşıda işim vardı, hızlıca gidip halledip geldim.... yoruldum:37::37:
dışarısı yağdı yağacak, bi yandan rüzgar esiyor, sanki sonbahar gibi dışarısı..... evde karanlık havadan dolayı:37:

hadi ya bizdede çok sıcakk dışarısı evler gene daha iyi ama sıcak genel olarak....

selamün aleyküm.....

maşaallah sohbetler, keyifler yerinde kızlar topikçe:):nazar::nazar::nazar:
mutlu oldum sizi böyle görünce.....

ben bugün çok uzun süredir yaşamadığım aşırı açlık hissini yaşıyorum, ne oldu anlamadımki böyle oldum:53::53:
frenlemeye yememeye çalışıyorum bakalım, belki akşama bişeyim kalmaz.....

Sen keyifsizmisin yoksa banamı öyle geliyor..

h

yoga ve vs.ye karşıyım ben, dinimizde ayetlerimiz dualarımız zikirlerimiz varken yogaya falan hiç gerek yok bence.
hatta bunlar bazen zararlı bile olabiliyor..... (iman açısından mesela)

Meyra,vücudu çalıştıran 5 hareket tibet denilen...
Meditasyon değil..O na ben de karşıyım...Çok şükür inançlarımızın gerekliliğini yapmak yeterli hepimiz için...

Kizlarr şu saate kadar disardaydim tammm 2 saat yürüdüm bacaklarim agriyana kadar sonra pestilim cikmis sekilde eve geldim simdi yemek yapicam
Oglen annemdeydim yemegi orda yedim 4 yemek kasigi nohut beyaz peynir domates annem diyoki doyacanmi sen onla ayran da yapalim istemem dedikce solendi yok hasta olacan yok halsiz dusecen dedim dur bi zaten ole diye diye bu hale geldim doyuyorum ben alistim pek inanmadi ya neyse :-):-):-):-)
Evvet sportmen güzel hanimlar saat 17.00 de spor yapmaya varmisiniz?

Ben 19 -19:30 gibi yürümeyi planlıyorum...

Valla niyet sadece faydalı hareketler meditasyon değil. Meditasyon bana göre değil zaten.

sadece gevşeme egzersizinin yada rahatlama egzersizinin zararı tabiki olmaz, aynı zamanda faydalı birşeyde olur bu ama bunlarla birlikte yoga gibi birşeyde girerse araya durum değişir ozaman.
sadece iyi niyet değil bence hayatta gerekli olan, -iyi niyet ve güzel çaba- gerekli zannımca.
tabi bunlar benim fikirlerim, herkes özgürdür canım.

Kizlarr şu saate kadar disardaydim tammm 2 saat yürüdüm bacaklarim agriyana kadar sonra pestilim cikmis sekilde eve geldim simdi yemek yapicam
Oglen annemdeydim yemegi orda yedim 4 yemek kasigi nohut beyaz peynir domates annem diyoki doyacanmi sen onla ayran da yapalim istemem dedikce solendi yok hasta olacan yok halsiz dusecen dedim dur bi zaten ole diye diye bu hale geldim doyuyorum ben alistim pek inanmadi ya neyse :-):-):-):-)
Evvet sportmen güzel hanimlar saat 17.00 de spor yapmaya varmisiniz?

senin burcun nedir özel olmazsa?:):34:

hadi ya bizdede çok sıcakk dışarısı evler gene daha iyi ama sıcak genel olarak....

şuanda da yağmur iniyor şakır şakır:) kısa sürüyor ama bu aralar hep yağmurlar....
çok şükür ben eve geldimde öyle yağdı, yoksa birde ıslanacaktım yapış yapış....

istanbul üsküdardayım canım ama yakında pendiğe taşınıcamm....:34:
Kardeşim beykozda oturuyo alt komsumda çamlıca kiz lisesi varya onun yakinlarinda bi yere tasindi kizi orada okuyor eee bizede yakinsiniz 2 saat oradan atlayin gelin kuzum :-)

Meditasyon değil..O na ben de karşıyım...Çok şükür inançlarımızın gerekliliğini yapmak yeterli hepimiz için...

Ben gece yuruyorum 1 saat 10 bucuga kadar :-) arkasindan bi dus alip hopp yatak hem deliksiz uyuyorum o zaman

sadece gevşeme egzersizinin yada rahatlama egzersizinin zararı tabiki olmaz, aynı zamanda faydalı birşeyde olur bu ama bunlarla birlikte yoga gibi birşeyde girerse araya durum değişir ozaman.
sadece iyi niyet değil bence hayatta gerekli olan, -iyi niyet ve güzel çaba- gerekli zannımca.
tabi bunlar benim fikirlerim, herkes özgürdür canım.

senin burcun nedir özel olmazsa?:):34:

şuanda da yağmur iniyor şakır şakır:) kısa sürüyor ama bu aralar hep yağmurlar....
çok şükür ben eve geldimde öyle yağdı, yoksa birde ıslanacaktım yapış yapış....

Oğlak burcuyum canım niyekine :-)

yok keyifsiz değilimde sakinim ablacım 3-5gündür nedense:)))
bu benim için alışılmadık bir durum ama iyi işte sakinlik bana iyi geliyor:) aksi çok yoruyor çünkü beni...
valla ablacım sen yoga diyince bende ondan yorum yaptım, yukarda da bonusa yazdım zaten hareketin bir zararı olmaz tabikide:)
insan sevdiklerinin üzerine titrer ya benim yorumlarımda ondan işte.....:29:
sizleri çok özledim:):16::16::16:

Oğlak burcuyum canım niyekine :-)

burçlara karşı çok ilgiliyimdir ben, senide böyle civil civil görünce burcunu merak ettimde ondan sordum canım:)
tamamdır oğlak hanımcım:):16::16:

burçlara karşı çok ilgiliyimdir ben, senide böyle civil civil görünce burcunu merak ettimde ondan sordum canım:)
tamamdır oğlak hanımcım:):16::16:

Ben pek anlamamda burclardan sizlerden aldigim enerji mi sinerjimi elektrikmi ondan sanirim tesekkur ederim cnm azcik polyanacilik ta vardir bende her kotu durumun bi guzel yanini bulmaya calisirim yoksa gecermi hayat ole her gun deprosyonlarda :-)

Ben pek anlamamda burclardan sizlerden aldigim enerji mi sinerjimi elektrikmi ondan sanirim tesekkur ederim cnm azcik polyanacilik ta vardir bende her kotu durumun bi guzel yanini bulmaya calisirim yoksa gecermi hayat ole her gun deprosyonlarda :-)

aynen:)
yalan geçimin yarısıymış ya o hesap işte:))))
tabi buradaki yalan idare etmek anlamında, yoksa yalan doğru bişey değildir tabiki.
yaş kaç? evli bekar?
ben evliyim, yaş29.

aynen:)
yalan geçimin yarısıymış ya o hesap işte:))))
tabi buradaki yalan idare etmek anlamında, yoksa yalan doğru bişey değildir tabiki.
yaş kaç? evli bekar?
ben evliyim, yaş29.

37 yasindayim 17 yillik evliyim 13 yasinda 1 kizim var
Kizzz bak yaslanmisim ben yazip okuyunca annadim :-):-):-)

Bu kış burç yorumlarını izliyordum orada diyordu bu yılın ikinci yarisi hayatınızda buyuk değişiklikler olacak gibi bisilerdi ben de ise yormustum ama o degilmiss kendimi degistirecekmisim :-)

Te allam ya saklamasana yaşını kadın :) 60 yaşında valla meyra kandırıyo seni inanma hep özenti işte sporlar falan

Bu arada ben balık burcuyum nur akrep yena kova :) bi onunkini biliyorum bu teyzede oğlakmış

I love Bonus

Son düzenleme:
Te allam ya saklamasana yaşını kadın :) 60 yaşında valla meyra kandırıyo seni inanma hep özenti işte sporlar falan

Bu arada ben balık burcuyum nur akrep yena kova :) bi onunkini biliyorum bu teyzede oğlakmış

I love Bonus

Niye soluyon sen yasimi ben 37 hissediyom belkim sen kendine bak 30 yasinda totonu kaldiramiyon yerinden bide benim yasima gelincee nolacan kim bilir heyyyy yavrum heyyyy :-):-)

Yaptinmi sen leslie ni

inan bende sana yazarken anlamıştım yaşlanmışıııım diye:)
zaman su gibi akıp gidiyor işte.....
maşaallah size, kızçenide allah bağışlasın inşaallah canım.
bende işte 3senelik evliyim, henüz bebek yok bakalım.
memnun oldum tanıştığıma ayrıca:)
benim canım türk kahvesi istedi, gidip yapıcam şimdi:) istersen şimdi sende yapta birlikte olsun?:)))):34:
kahveyi yapıp gelince yazarım yine:)
çamaşır attım makineye bende az önce, 15günlük gezmeye gittin diye dağ gibi yığılmış çamaşırlaaaar:)
hava da bir düzelmediki balkona ası asıversem yıkadığımla:37::37:
içeri asıcam artık mecbur....

Bu kış burç yorumlarını izliyordum orada diyordu bu yılın ikinci yarisi hayatınızda buyuk değişiklikler olacak gibi bisilerdi ben de ise yormustum ama o degilmiss kendimi degistirecekmisim :-)

ne oldu büyük değişiklikler oldumu peki hayatında?

dayko ve bonus siz burçsal olarak süper anlaşırsınız genelde:)
oğlak ve balık ikilisi siziii:))))
bende koçum ama arasatta doğduğum için balık yanımda var:)))):27::27::27:
kahve içmek isteyen koşsun yapsın gelsin:)
ben kaçtım, yapıp geliyom hemen.....

Back
X