- 3 Eylül 2009
- 1.370
- 5.017
- 408
nezaman gitcenki evee...:44:
dükkandayım şuan kayınpederimi bekliyorum o gelicek ben gidicem. Her an gelebilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nezaman gitcenki evee...:44:
Ne yiycen bakimm nasıl oldun bu aradaayyy acıktım yaa. biran önce eve gitsem de yesem
Bizimkide pek sevmez gezmeyi eskiden daha cok gezerdik ama yoruluyorum artik butun hafta milletle ugras kafa dinlemek istermis ama ole tv bagimliligi yoktur aksam yemekten sonra yapariz kahvemizi balkonda sohpet ederiz ben diyorum yeter iceri girelimbeykozz güzel yerr...aa çamlıca kız liseside yürüme 30 dakika falan bana arabayla 5 dakka bilemedin 10 dakka ama sürmez okadar...
valla canım senelerdir ağvaya gitmek istiyom burdan 1,5 saat hala kocamı ikna edemedim napcan oraya gidipte diyo ama canın deniz istiyosa üsküdardan seyret diyoo....tatilde buyüzden hayal işte...benim kocada iş yok..ona ver eline kumandayı tvninde önünden geçme hayat ona güzel başka bişey istemez...iki üç senede bir köye gidiyoz..çok güzel dir bizim oralar çıkıp kapının önünde bile oturmaz...tv başında hep...oyüzden bende gezdirecek birilerini bulunca takılıyom onlara yoksa kapı dışarı çıktığım yok....![]()
he gelmişkene menümüde yazam..
kahvaltı:1 büyük dilim peynir,7 zeytin,2 yumurta,domates,salatalık,yeşilçay....
ara:20 tane beyaz leblebii...
akşam:3 kepçe kuru fasulye,1 kase yoğurt....
birazdan yeşilçayda içicemm..bugünlük fena değil sanırsam...inşallah yarın biraz eksi görürüm...
Niye soluyon sen yasimi ben 37 hissediyom belkim sen kendine bak 30 yasinda totonu kaldiramiyon yerinden bide benim yasima gelincee nolacan kim bilir heyyyy yavrum heyyyy![]()
Tamam hemen yapiyorum bonuss istiyonmu sende![]()
Amin cnm Allah isteyen herkese tattirsin evlat sevgisini
Bende memnun oldum sizleri tanidigima
Oldu gibi en onemlisi kendimi degistiriyorum bu sene sonunda zayif bi baaayyyaann olucam daha ne olsunnnot.. 37 yildir kilolu bir bayanim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alıştım CNM kahve manyağıyım ben hatta akşamları eşime ayrı kendime ayrı yaparım o orta içiyor ben sade birde asla makinede yapmam cezvede olacak 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh canım nasıl kahve çektı meyram geçen akşam koca kavonozu dusurup kırdım kavonozdan çok kahveme acıdım bugünde almayı unutmuşum afıyet olsun canım
sen döndünmü sayılara ne alemdesın![]()
Diğerleriyle annaşmazmıyız akreple kovayla
I love Bonus
Gökçeciğim konu bulunduğum durum dan öte etiketlenmek..
Öz eleştiri her daim yapıyorum durumumun farkındayım sürekli dalga geçerim bir güzel kendimle..
Örneklerken ''senin gibi şişman'' cümlesi şık olmadı benim açımdan..Neyse önemli değil bilerek söylemedi zaten oda farkında değil..
Sen neden hastasın,gribal durumlarmı.? geçmiş olsun..
evet canım dun gece eşim yoktu yatakta onunla uyuya kalmısım![]()
merhaba arkadaşlar bende 91 kiloyum 2010 eylül ayından beri tam 32 kilo aldım ama bir türlü veremiyorum ani kilo almadan dolayıda polikistikover çıktı ne yapmam lazım çocuk istiyoruzzspora başladım ama yemelerim düzgün ama şişkinlk oluyorrr yardım edinnnnnnnnnnnnn
:18:
selamün aleyküm.....
maşaallah sohbetler, keyifler yerinde kızlar topikçe:)
mutlu oldum sizi böyle görünce.....
ben bugün çok uzun süredir yaşamadığım aşırı açlık hissini yaşıyorum, ne oldu anlamadımki böyle oldum
frenlemeye yememeye çalışıyorum bakalım, belki akşama bişeyim kalmaz.....
Valla niyet sadece faydalı hareketler meditasyon değil. Meditasyon bana göre değil zaten.
I love Bonus
canım sen çok az yıyorsun öğlende sadece yoğurtla geçıitırıyorsun sanırım allah korusun kılo verıcez dıye hastalamayalımOkuldan gelince yemek hazırlarken bi avuc beyaz leblebi yedim. 1 tane de sosis (dayanamadim):thumbdown:g
Aksam yemegim
Kozlenmis patlican salatasi
(2 patlican 1 domates yarim soganla yaptim)
3 tane minik kornison tursu
3 tane tursu aci biber
Ayran
kuzum aslında kafama göre takılıyorum şu an maalesef kıtaabıda alamadım daha ama otur beslanıyorum gine ornek lıstelere falan bakıyorum oyle yanı
amin.
bende kahveyi çok severim, tiryakisiyim desem yeridir, gastritim var midemde, gastiritim müsade ettikçe günlük içerim 1-2fincan içerim:)
kahve gibisi varmı:):13:
canım aslında yarın başlasammı diyorum tekrardan sayılara:)
başlayım hadi, sende vesile olmuş ol:) biliyorsun benim günler akşam ezanıyla giriyo ilginç gelicek sana ama böyle daha iyi oluyo benim için:))))
ozaman 2saat sonra günüm sayılarla başlıyoooo:)
hayırlısı olsun inşaallah bakalım.
yazarım yine ne alemde olduğumu.
özledim 5333ü açıkçası, çünkü doyurucu oluyordu, daha sağlıklı besleniyordum, bol bol yoğurt yemeyi özlemişim bak şimdi farkettim:)
senin diyetin nasıl gidiyor? sayılarlamı yapıyorsun sende yoksa canım?
valla canım o kadar bilmiyom ama oğlak balık ikilisi genelde süper anlaşır onu biliyorum, birde ille burçlara bağlı kalamayız, yani keskin konuşamayız 2ucu açıktır......
Menumu yazicam hatam varsa hemen söyleyin!! Cekinmeyin!! Bagirin kizin dövünartik kendime gelmem lazim...
sabah (09:00): 2dilim ekmek arasi ince dilim tavuk gogsu, 1yaprak yesil salata
öglen 13:00 : hindi eti sote mantarli 1yemek kasigi, 3yemek kasigi kabak ve kirmizi biber (firinda domates soslu pisti)
ara: 1tane az sütlü kahve
aksam: sucuklu 2tane yumurta, 1dilim kepek ekmegi
ara: 1elma 1bardak süt diye dusunuyorum...
2,5litrede su
canım sen çok az yıyorsun öğlende sadece yoğurtla geçıitırıyorsun sanırım allah korusun kılo verıcez dıye hastalamayalım[/COLOR]
kuzum aslında kafama göre takılıyorum şu an maalesef kıtaabıda alamadım daha ama otur beslanıyorum gine ornek lıstelere falan bakıyorum oyle yanı
kuzun güzel menün güzel aslında protein ağırlıklıda ama sankı bı yoğun geldı bana
Seni çılgın..
tibeti bir kaç kez yaptım keşke devam edebilsem.. yalnız püsküüt'ü bilirsin yaklaşık 1 yıldır düzenli yapıyormuş..
Faydaları anlatılmakla bitmez diyorlar...
Bizden de Frıda yapıyor du...
bi yogamız eksikti onuda yapak ne var ki![]()
ya evet kardio sevmiyorum pek..LEslie yaptım bi ara epey fakat sevmedim ben açık havada hareketi seviyorum..yürüyüş,yüzme gibi..
Kocam bana havuzlu villa alsın istiyorum o yüzden..
Bu arada tibet çok kısa sürdüğü için sempati duyuyorum.![]()
Te allam ya saklamasana yaşını kadın :) 60 yaşında valla meyra kandırıyo seni inanma hep özenti işte sporlar falan
Bu arada ben balık burcuyum nur akrep yena kova :) bi onunkini biliyorum bu teyzede oğlakmış
I love Bonus
canım ben tibeti geçen cumadan beri yapıyorum önümüzdeki cumaa hareket sayımı beşe çıkartıcam ama hareket sayıları artıkça yapılmasıda uzun sürüyor henüz en fazla 9 a çıktım ve daha fazlasını yapamadım tıkandım yaniii sayı olarak 21 e kadar çıkılıyor ama benim 21er kez yapmak imkansız gibiii....
açık havada yürüyüşü bende seviyorum spor salonuda çok denedim ama yürüyüş gibisi yok gerçekden şu tibet 45 dklık yürüyüşden sonra yapılsa harika olur.
ne güzeel sporlar yapılıyor yemeler içmeler yeride, bende frenlemeye çalışsamda tam istediğim gibi gitmiyor cumaya görücez bakalım haziranda memlekete gideceğim için kızım ve kendim için ufak tefek eksikliklerimizi tamamlamaya çalışıyorum haniii sezon döner ev kıyafet doludur ama giycek bişey bulamasınız yaa aynen o modayım vee kendime giyecek bişey bulamıyorum şöylee içime sinecek bişey yok napıcam bilemiyorum. geçenlerde bir etekli pantulonlaa bir çift telik aldım ama halaa kendime üst olarak bişey bulamadım 2 gündür dünyanın yolunuda yürüdüm ayaklarım ağrıyor yarın yine arkadaşımla çıkacam bir göz gezdiririm ama alıcak bişey bulamıycam galiba çünkii geçen hafta bakmıştım yoktu sadece kızım için belediyenin yaz kurslarına kaydını yaptıracam birde yürüyüş olsun diye çıkalım dedik arkadaşla merkezede gitmişken bir göz gezdiririm yine inş. son dkkalara kalıp içime sinmeyen bişeyler almak zorunda kalmam![]()
Aksam yemegi de genelde manti, pizza, patates, hamburger vs. idi.. varın siz düşünün gerisini![]()
bugünde leslıe tamamdır sımdı bıraz ütüm var çocukları yatırdım onu halladeyım öptüm hepınızı hayırlı geceler![]()
Afiyet olsun buyrun 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dükkandayım şuan kayınpederimi bekliyorum o gelicek ben gidicem. Her an gelebilir![]()
kuzun güzel menün güzel aslında protein ağırlıklıda ama sankı bı yoğun geldı bana
ne güzeel sporlar yapılıyor yemeler içmeler yeride, bende frenlemeye çalışsamda tam istediğim gibi gitmiyor cumaya görücez bakalım haziranda memlekete gideceğim için kızım ve kendim için ufak tefek eksikliklerimizi tamamlamaya çalışıyorum haniii sezon döner ev kıyafet doludur ama giycek bişey bulamasınız yaa aynen o modayım vee kendime giyecek bişey bulamıyorum şöylee içime sinecek bişey yok napıcam bilemiyorum. geçenlerde bir etekli pantulonlaa bir çift telik aldım ama halaa kendime üst olarak bişey bulamadım 2 gündür dünyanın yolunuda yürüdüm ayaklarım ağrıyor yarın yine arkadaşımla çıkacam bir göz gezdiririm ama alıcak bişey bulamıycam galiba çünkii geçen hafta bakmıştım yoktu sadece kızım için belediyenin yaz kurslarına kaydını yaptıracam birde yürüyüş olsun diye çıkalım dedik arkadaşla merkezede gitmişken bir göz gezdiririm yine inş. son dkkalara kalıp içime sinmeyen bişeyler almak zorunda kalmam![]()