Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gelmişken menümüde yazayım...

kahvaltı:domatesli omlet,1 büyük dilim peynir,7 zeytin,bi lokma tam b. ekmek...yeşilçay....

akşam: 1kase tarhana çorbası,2 dilim kaygana,5 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan....

2,5 litre su içtim bütün gün..birazdan yeşilçayda içicem....

kahvaltıyı genede 11,30 gibi yapıyorum..ortalık topla çocukları yedir falan derken kendime anca sıra geliyo...

akşamıda 18,30 gibi..sonrasındada bişey yemiyorum genelde...ve eskiden sadece akşam yemeyi bıraktığımda bile 100 gramda olsa eksi görürdüm tartıda...:31:

Menumu yazayim

sabah: 3tane pirinc gevregi

ogle: yesil salata 1domatesli 2kibrit kutusu beyaz peynirli, 1tane pirinc gevregi

ara: 10badem 10findik 2gun kurusu

aksam: 1kasik makarna, 5kasik sebze, 1dilim ekmek :17:

ara: 10badem 10findik 6can fistigi :17::17: 4kare cikolata, 7kasik dondurma

Ya o uyurmu 6 yı geçe kalkıyo bazen nadir 7 ye kadar uyuduğu :)

Önce tv den açtım flasha koymuştum videoları yarım saat zor durdum su istiyo kucak istiyo dut verdim eline biraz onlarla oyalandı çok sıkılınca artık ona pepeyi açtım ben telefndan açıp devam ettim onun yanında.

Arada tekme atıyo benim gibi yapıyo tv ye bakıyo biraz sonra birden gelip bacağıma yapışıyo meme diyo böyle ite kaka gidiyo işte.

Yani kendimide teprik ediyorum herkeş yapmaz böyle dar durumda :37:

I love Bonus

masallah vallahi azmine hayranim!!!

kizlaarrrr selammmm sicacik bir antalya havasindan hepinize sevgilerrr cok ozledim sizii yine arkadastan internet buldum hemen size selam vereyim dedim

aleykum selammm :)

Merhaba hanımlar bende aranıza katıldım,aşırı kilolarım var. Şu an 92,50 kg uzun diyetlere dayanamıyorum
bana tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı?

hosgeldin!!! sana tavsiyem bundan sonra diyet deme saglikli yasam de ;)

Islerden sonra acikirsam da karpuz yemeyi düşünüyorum :) cok severim :))

masallah canim azmine iradene hayranim coook iyi gidiyorsun!!!!

Kuzum benim yaptiklarim herkese yetiyo buralara geldimi iste yeterki :-) ilk yaptığım tarhanayi hic unutamam butun sulaleye dagittiydim anla ne kaa cok yapmisim :-):-):-)

:))) ayyy coook sevindim vermis kadar oldun canim benim :) nerde oturuyordun sen?

selamün aleyküm.....

kimsecikler yok şuan, e tabi olmaz bu vakitte kimse, herkes uyuyo çünkü bu saatte.
bende uyuyordum ama boğazımın ağrısına uyandım, tekrarda uyuyamadım ağrıdan, kalkıp bir adaçayı yapıp içmeye karar verdim, yeni içtim bitirdim işte kızlar adaçayını.
diyet yapıcam diye soğuk soğuk yedim içtim ondan indi boğazım, ne varda ısıtıp yesem içsem sanki, ama bilemedim böyle oluvereceğimi.:26:

gündüz net beni sinir etmişti, şuan düzelmiş halde.

biten çarşamba günüm(başarısız)
743430
7tahıl
4et
3süt
4meyve
3yağ

aslında başarılı sayılır neden derseniz sadece 1tahıl fazla tükettim, yoksa başarılı olucaktı:)
ikindin üstü komşum çağırdı, kısır yapmış, bende tahıl sayımı tüketmiştim, yemesem hem ayıp olurdu hemde aklım kalırdı:)
bende 4yk tüketerek 1tahıl fazladan yemiş oldum, neyse sağlık olsun bakalım, başarıyı bugün elde ederiz inşaallah artık bizde:)

bugün tartılıcam, en son 1ay önce tartılmıştım galiba, bakalım ne çıkıcam bugün.
gidip yatıp uyumaya çalışıyım bari, geçmişede son bakarım.:54:

esselamun aleykum
günaydın kızlar:3:
sabah sabah valız hazırlama derdine duştum çiftliğe gidicem kıyafetlerın bırkısmını hazırladım bugun bır kısmını goturup yerleştırıcem offf b ora bı bura yoruldum artık rabbım nasıb ederse cumartesı tum ordayım regl bıturlu gelmedı aslında bır ıkı gunu var ama niyeyse huzursuzluğu daha erken başladı bu ay hayırlısı ben bugun olamam artık aksama gorusuruz canlar öpüldünüz:54::54::54:

malum dönemdeysen normaldir atıştırma isteğii....:34:

yok canım yeni atlattım...:49:

eli kulağında canım senınvucut dırenıyor ozaman sabet kırılacaktır mutlaka:34:

Selamun aleykum..Gunaydin kizlarrr..
Kalkinca gun kurusu ceviz yedim ve yesil cay ictim.
Kahvaltida
Lorlu omlet yaptim yagsiz
5 zeytin
Yarim salatalik
Kucuk bi parca suzme peynir
1 dilim kepek ek.
1 bardak light sut

Ogleni meyveyle gecistirecegim
Aksam da firinda mucver yapacagim insallah. Kasar peynirsiz yapmak istiyorum esim de kabul ederse bakalim :)

günaydınnn güzellerr

umarım herkesler iyidir,

ohh kışlık hazırlıkları v.s başlamış daha bende o konuda tık yokk

yeme alışkanlığım diyyeim(diyet demeyelim :)) 4 gündür sıfır kaçamak devam inşallah böyle devam ederim yaz geldi bu kg ile terlemek ve taşaımak çok zorrr heleki burada....

hepinizi kocaman öptümmm:16::16:

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydinnnnnn (belki bole uzuun yazinca enerjim yerine gelir :-):-) )
yanı duz çok tırafık olmayan yerlerde rahat kullanıyorum dıreksıyonumda ıyı ama akıcı tırafikte hiç kullanmadım bıde park edemem bide şimdi dıreksıyon sınavlarını zorlaştırmışlarya ondan korkuyorum
Korkma cnm yardimci oluyorlar ben heyecandan el firenini indirmeyi unuttuydum iyimi yanimdaki kadin uyardi el frenini indirelim diye bende dedim cok heyecanliyim ozur dilerim heyecan yapacak bisi yok dedi bende oyle ama sonucta sinavdayiz dedim ama baskada hatam olmadi gerci bizde park etme falan yoktu :-)
Birde ben daha once hic kullanmamistim arac direksiyon egitmenimde esimin arkadasiydi park etmeyi falan hic ogretmedi Kizkardesimle çalıştık daha sonra :-):-)
Herkese meraba nasilsiniz

nur1835
Merhaba iyimiyim kotumuyum daha karar veremedim az daha kendime gelim :-):-)
kızlar bugun benım enerjim çok dusuk nedense bacaklarım çokk sızlıyor bugun ve aç olmadığım halde atıştırmak geliyor içimden belimde ağrıyo
:50:
Banada oldu gecen hafta diren hayriye zafer bizimmmm
Menumu yazayim

sabah: 3tane pirinc gevregi

ogle: yesil salata 1domatesli 2kibrit kutusu beyaz peynirli, 1tane pirinc gevregi

ara: 10badem 10findik 2gun kurusu

aksam: 1kasik makarna, 5kasik sebze, 1dilim ekmek :17:

ara: 10badem 10findik 6can fistigi :17::17: 4kare cikolata, 7kasik dondurma

masallah vallahi azmine hayranim!!!

aleykum selammm :)

hosgeldin!!! sana tavsiyem bundan sonra diyet deme saglikli yasam de ;)

masallah canim azmine iradene hayranim coook iyi gidiyorsun!!!!

:))) ayyy coook sevindim vermis kadar oldun canim benim :) nerde oturuyordun sen?
Tekirdağ`in ilcesinde istanbul a 1,5 saat uzaklikta cnm :-)

selamün aleyküm.....

kimsecikler yok şuan, e tabi olmaz bu vakitte kimse, herkes uyuyo çünkü bu saatte.
bende uyuyordum ama boğazımın ağrısına uyandım, tekrarda uyuyamadım ağrıdan, kalkıp bir adaçayı yapıp içmeye karar verdim, yeni içtim bitirdim işte kızlar adaçayını.
diyet yapıcam diye soğuk soğuk yedim içtim ondan indi boğazım, ne varda ısıtıp yesem içsem sanki, ama bilemedim böyle oluvereceğimi.:26:

gündüz net beni sinir etmişti, şuan düzelmiş halde.
Gecmis olsun kuzum daha erken dolaptan icmek icin yani bana gore erken :-)
Selamun aleykum..Gunaydin kizlarrr..
Kalkinca gun kurusu ceviz yedim ve yesil cay ictim.
Kahvaltida
Lorlu omlet yaptim yagsiz
5 zeytin
Yarim salatalik
Kucuk bi parca suzme peynir
1 dilim kepek ek.
1 bardak light sut

Ogleni meyveyle gecistirecegim
Aksam da firinda mucver yapacagim insallah. Kasar peynirsiz yapmak istiyorum esim de kabul ederse bakalim :)
Himmm nefis kahvalti bak daha guzel kahvaltı etmeye basladin :-):-)
günaydınnn güzellerr

umarım herkesler iyidir,

yeme alışkanlığım diyyeim(diyet demeyelim :)) 4 gündür sıfır kaçamak devam inşallah böyle devam ederim yaz geldi bu kg ile terlemek ve taşaımak çok zorrr heleki burada....

Gunaydin canim
Napacann kış uzun evdekileri kış uykusunada yatiramiyosunnki yemek istiyolar konserve almaktansa dondurucu yada ev yapimi konserveler tercihim
Ayyy kisin daha rahatim ben su 3-4 ay hic bitmiyo isim makarnasi yufkasi tursusu offfffss afakanlar geldi simdiden hehehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın !!!!

Bugün de geçen birkaç gün gibi şiş kalktım; anlamadığım bir şekilde kilo almış durumdayım. Geçen haftadan bu yana ne yürüyüşü aksattım ne diyeti, ama bugün 1,5 kg almış görünüyorum; çıldırmamak işten değil :18: :18: :18: Üstelik reglim geçen hafta idi, yani öyle bir sorun da yok.

Ne yapaım bilmiyorum, ne önerirsiniz ? Tuvalete çıkma sorunum yok, bir miktar gaz var ama o kadar. Nedir bu durum sizce ?

Günaydın !!!!

Bugün de geçen birkaç gün gibi şiş kalktım; anlamadığım bir şekilde kilo almış durumdayım. Geçen haftadan bu yana ne yürüyüşü aksattım ne diyeti, ama bugün 1,5 kg almış görünüyorum; çıldırmamak işten değil :18: :18: :18: Üstelik reglim geçen hafta idi, yani öyle bir sorun da yok.

Ne yapaım bilmiyorum, ne önerirsiniz ? Tuvalete çıkma sorunum yok, bir miktar gaz var ama o kadar. Nedir bu durum sizce ?

Selam CNM şaşırdım bende neden öyle olduki ödem desem olurmu acep o kadar bünye kendini korumaya mı aldı acaba bakalım kızlar ne yazacak
Adet döneminde bende artıya geçtim ama 400 gr falandı
Neyse yinede sıkma canını düzelir elbette

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamunaleykum
Aleykumselam

Korkma cnm yardimci oluyorlar ben heyecandan el firenini indirmeyi unuttuydum iyimi yanimdaki kadin uyardi el frenini indirelim diye bende dedim cok heyecanliyim ozur dilerim heyecan yapacak bisi yok dedi bende oyle ama sonucta sinavdayiz dedim ama baskada hatam olmadi gerci bizde park etme falan yoktu :-)
Birde ben daha once hic kullanmamistim arac direksiyon egitmenimde esimin arkadasiydi park etmeyi falan hic ogretmedi Kizkardesimle çalıştık daha sonra :-):-)

Gunaydin canim
Napacann kış uzun evdekileri kış uykusunada yatiramiyosunnki yemek istiyolar konserve almaktansa dondurucu yada ev yapimi konserveler tercihim
Ayyy kisin daha rahatim ben su 3-4 ay hic bitmiyo isim makarnasi yufkasi tursusu offfffss afakanlar geldi simdiden hehehe

Sayenizde :-D ama kilom hala çakılı sinir oluyorum 1 haftadır 91.9 la 91 arasında geziniyorum. Bazen canimin abur cubur istedigi oluyo yedigim tek abur cubur bir avuc beyaz leblebi. Tatli istedigimde hemen bi tane kuru meyve yiyorum incir kayisi falan. Kaçamak nerdeyse yok ama kilo yerinde.. reglimin son gunleri ama hala düşmüyor kilom. Ve ben de acayip siskinim. Yuzuk takamiyorum bile o derece.. su iciyorum yesil cay iciyorum var bi sıkıntı ama duzelir insallah

günaydın kızlarrr
güzel bir kkk yaptım
şimdi yemek tarifi bakacam ne yapsam acaba değişik :44::44::44:

esselamun aleykum
günaydın kızlar:3:
sabah sabah valız hazırlama derdine duştum çiftliğe gidicem kıyafetlerın bırkısmını hazırladım bugun bır kısmını goturup yerleştırıcem offf b ora bı bura yoruldum artık rabbım nasıb ederse cumartesı tum ordayım regl bıturlu gelmedı aslında bır ıkı gunu var ama niyeyse huzursuzluğu daha erken başladı bu ay hayırlısı ben bugun olamam artık aksama gorusuruz canlar öpüldünüz:54::54::54:

eli kulağında canım senınvucut dırenıyor ozaman sabet kırılacaktır mutlaka:34:
kolay gelsin cnm :54:

günaydınnn güzellerr

umarım herkesler iyidir,

teprik ederim kaçamaklara ÖLÜÜÜMMMMMM :47::47::57::57:

Selamunaleykum
Aleykumselam

Gunaydin canim

Geçen yaz bir şey yapamamıştım hamilelik doğum ev taşıma vs ama bu yaz yapcam bende domates biber fasülye patlıcan vs bende bezelye aldım attım difrize :34:

günaydın kızlarrr
güzel bir kkk yaptım
şimdi yemek tarifi bakacam ne yapsam acaba değişik :44::44::44:

kolay gelsin cnm :54:

teprik ederim kaçamaklara ÖLÜÜÜMMMMMM :47::47::57::57:

Geçen yaz bir şey yapamamıştım hamilelik doğum ev taşıma vs ama bu yaz yapcam bende domates biber fasülye patlıcan vs bende bezelye aldım attım difrize :34:

Günaydın patlıcanı nasıl yapıyosun

Sayenizde :-D ama kilom hala çakılı sinir oluyorum 1 haftadır 91.9 la 91 arasında geziniyorum. Bazen canimin abur cubur istedigi oluyo yedigim tek abur cubur bir avuc beyaz leblebi. Tatli istedigimde hemen bi tane kuru meyve yiyorum incir kayisi falan. Kaçamak nerdeyse yok ama kilo yerinde.. reglimin son gunleri ama hala düşmüyor kilom. Ve ben de acayip siskinim. Yuzuk takamiyorum bile o derece.. su iciyorum yesil cay iciyorum var bi sıkıntı ama duzelir insallah

Gider gider sıkıntı yapma benimde öyle oldu

Günaydın patlıcanı nasıl yapıyosun

ben fırında kabak mücveri ve kremalı sebze çorbası yapmaya karar verdim

patlıcanıda közleyip salata, domatesli biberli düdüklüde zeytin yağlı yemeğini, islim kebabı, karnıyarık, oturtma her şekilde yapıyorum yani :1::1::1:

ben fırında kabak mücveri ve kremalı sebze çorbası yapmaya karar verdim

patlıcanıda közleyip salata, domatesli biberli düdüklüde zeytin yağlı yemeğini, islim kebabı, karnıyarık, oturtma her şekilde yapıyorum yani :1::1::1:

Canım dolaba koyarken nasıl yapıyorsun eksik sormuşum pardon
Ben közleyipte koyuyorum sonra fırında karnıyarık yapınca çok lezzetli oluyor vede çok hafif onun için sormuştum😀

Back
X