Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım dolaba koyarken nasıl yapıyorsun eksik sormuşum pardon
Ben közleyipte koyuyorum sonra fırında karnıyarık yapınca çok lezzetli oluyor vede çok hafif onun için sormuştum😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:1::1::1: bende öyle yapıyorum karnıyarıklık ufak patlıcan alıyorum közleyip difrize atıyorum

selamün aleyküm.....

nabersiniz kızlar:)
birazdan misafirim gelicek, kısada olsa size bir girip bakayım dedim.
tartımın pili bitmiş, lo lo dedi bana:) ondan tartılamadım bugün, akşam eşime aldırırım unutmazsam eğer.
dışarısı çok şükür ısındı artık bugün burada da:) dışarı güneş içinde, ve hava çok sıcakmış dışarıda öyle dedi eşim.

internetim şimdi yine 1-2kere arızaya bağlandı gitti geldiiii.......:47::47::25::25::25:

neyse misafirim gelmeden ben kaçar, görüşürüz:3:

esselamun aleykum
günaydın kızlar:3:
sabah sabah valız hazırlama derdine duştum çiftliğe gidicem kıyafetlerın bırkısmını hazırladım bugun bır kısmını goturup yerleştırıcem offf b ora bı bura yoruldum artık rabbım nasıb ederse cumartesı tum ordayım regl bıturlu gelmedı aslında bır ıkı gunu var ama niyeyse huzursuzluğu daha erken başladı bu ay hayırlısı ben bugun olamam artık aksama gorusuruz canlar öpüldünüz:54::54::54:

eli kulağında canım senınvucut dırenıyor ozaman sabet kırılacaktır mutlaka:34:

kolay gelsin canım benim.....:29::16::16:

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydinnnnnn (belki bole uzuun yazinca enerjim yerine gelir :-):-) )

Gecmis olsun kuzum daha erken dolaptan icmek icin yani bana gore erken :-)

ve aleyküm selaaam....:29:
sağolasın ablacım:)
yok içipte sütü soğuk içtim, yoğurdu meyveyi soğuk yedim:)
ama dediğin gibi erken daha, gerçi hoş ben yazında hiç soğuk yiyip içemem, çok hassas bir bünyem var, ama bunada şükür.
adaçayı iyi geldi, şuan epey iyi boğazım.
sende çay içseydin sabah enerji verirdi, kafan açılırdı, benim sabah bazen çay yada kahve içmedikçe kafam yerine gelmez bi türlü,
ozamanlar ne oluyosa kafama artık:):27::27:
öpüyorum:16::16:

selamün aleyküm.....

nabersiniz kızlar:)
birazdan misafirim gelicek, kısada olsa size bir girip bakayım dedim.
tartımın pili bitmiş, lo lo dedi bana:) ondan tartılamadım bugün, akşam eşime aldırırım unutmazsam eğer.
dışarısı çok şükür ısındı artık bugün burada da:) dışarı güneş içinde, ve hava çok sıcakmış dışarıda öyle dedi eşim.

internetim şimdi yine 1-2kere arızaya bağlandı gitti geldiiii.......:47::47::25::25::25:

neyse misafirim gelmeden ben kaçar, görüşürüz:3:

kolay gelsin canım benim.....:29::16::16:

ve aleyküm selaaam....:29:
sağolasın ablacım:)
yok içipte sütü soğuk içtim, yoğurdu meyveyi soğuk yedim:)
ama dediğin gibi erken daha, gerçi hoş ben yazında hiç soğuk yiyip içemem, çok hassas bir bünyem var, ama bunada şükür.
adaçayı iyi geldi, şuan epey iyi boğazım.
sende çay içseydin sabah enerji verirdi, kafan açılırdı, benim sabah bazen çay yada kahve içmedikçe kafam yerine gelmez bi türlü,
ozamanlar ne oluyosa kafama artık:):27::27:
öpüyorum:16::16:

Aleykümselam canım yok annem dün bayaa bi yorulmuşum ondan bu sabah pek huysuzdum evdekilerde kaçar gibi gitti valla 😄😄
Bonus kafa da yoktu bu sabah stres atamadım heheheh
Bonus nerelerdesin bak cam silmeye başlıyacam sıkıntıdan 😜😜😜😜
Daha evi süpürcem sabah beri naptın desene hiçççç 😄😄😄 neyse canım bende öptüm iyi sohpetler size misafirlerinle

selamün aleyküm.....

kimsecikler yok şuan, e tabi olmaz bu vakitte kimse, herkes uyuyo çünkü bu saatte.
bende uyuyordum ama boğazımın ağrısına uyandım, tekrarda uyuyamadım ağrıdan, kalkıp bir adaçayı yapıp içmeye karar verdim, yeni içtim bitirdim işte kızlar adaçayını.
diyet yapıcam diye soğuk soğuk yedim içtim ondan indi boğazım, ne varda ısıtıp yesem içsem sanki, ama bilemedim böyle oluvereceğimi.:26:

gündüz net beni sinir etmişti, şuan düzelmiş halde.

gecmis olsun :)

günaydınnn güzellerr

umarım herkesler iyidir,

ohh kışlık hazırlıkları v.s başlamış daha bende o konuda tık yokk

yeme alışkanlığım diyyeim(diyet demeyelim :)) 4 gündür sıfır kaçamak devam inşallah böyle devam ederim yaz geldi bu kg ile terlemek ve taşaımak çok zorrr heleki burada....

hepinizi kocaman öptümmm:16::16:

masallah canim masallah!!"Cooook iyi gidiyorsun!!! supersin canim

Tekirdağ`in ilcesinde istanbul a 1,5 saat uzaklikta cnm :-)
.

biz annemlerle ben 11 12 13 14 yasinda iken her yil erikli ye gidiyorduk yazin :)
cok guzel yerler tekirdag tarafi

Günaydın !!!!

Bugün de geçen birkaç gün gibi şiş kalktım; anlamadığım bir şekilde kilo almış durumdayım. Geçen haftadan bu yana ne yürüyüşü aksattım ne diyeti, ama bugün 1,5 kg almış görünüyorum; çıldırmamak işten değil :18: :18: :18: Üstelik reglim geçen hafta idi, yani öyle bir sorun da yok.

Ne yapaım bilmiyorum, ne önerirsiniz ? Tuvalete çıkma sorunum yok, bir miktar gaz var ama o kadar. Nedir bu durum sizce ?

peki yeterince su iciyormusun?? gunde yaklasik 3litre? yesil cay iciyormusun?
birde vucut direniyor olabilirde ayni anda

Sayenizde :-D ama kilom hala çakılı sinir oluyorum 1 haftadır 91.9 la 91 arasında geziniyorum. Bazen canimin abur cubur istedigi oluyo yedigim tek abur cubur bir avuc beyaz leblebi. Tatli istedigimde hemen bi tane kuru meyve yiyorum incir kayisi falan. Kaçamak nerdeyse yok ama kilo yerinde.. reglimin son gunleri ama hala düşmüyor kilom. Ve ben de acayip siskinim. Yuzuk takamiyorum bile o derece.. su iciyorum yesil cay iciyorum var bi sıkıntı ama duzelir insallah

merak etme vucut direnc gosteriyordur ama olucak :)

ben geldim:)))
misafirim biraz erken kalktı bugün.
amaaaan hiç sormayın bugün benim diyet karbonhidrat bombardımanı yüzünden güme düştü misafirde olunca malesef, dayanamadım gözüm döndü:))))
neyse yarın yine yeni yeniden devam diyete......
güme gittiği için hiç özet geçmicem yediklerimi bugün.
1sb yeşilçayımı içtim ama, bari ordan yırtayım.

Aleykümselam canım yok annem dün bayaa bi yorulmuşum ondan bu sabah pek huysuzdum evdekilerde kaçar gibi gitti valla 😄😄
Bonus kafa da yoktu bu sabah stres atamadım heheheh
Bonus nerelerdesin bak cam silmeye başlıyacam sıkıntıdan 😜😜😜😜
Daha evi süpürcem sabah beri naptın desene hiçççç 😄😄😄 neyse canım bende öptüm iyi sohpetler size misafirlerinle

sağolasın....
:)))) demek kaçar gibi gittiler ha:))) çok iyi bilirim oğlakların hallerini:D:9::9:
çünkü anneciğimde kardeşimde oğlak, ve etrafımda hep bi oğlak bulunur benim nedense:)
akıllı bıdıksınız siz, ben öyle diyom oğlaklara:):27::27::29:
hakkaten bonus hiç uğramamış bugün:26:
belki misafiri falan gelmiştir oyüzden fırsatı olmamıştır.....

sağol canım:):16:

ben geldim:)))
misafirim biraz erken kalktı bugün.
amaaaan hiç sormayın bugün benim diyet karbonhidrat bombardımanı yüzünden güme düştü misafirde olunca malesef, dayanamadım gözüm döndü:))))
neyse yarın yine yeni yeniden devam diyete......
güme gittiği için hiç özet geçmicem yediklerimi bugün.
1sb yeşilçayımı içtim ama, bari ordan yırtayım.

sağolasın....
:)))) demek kaçar gibi gittiler ha:))) çok iyi bilirim oğlakların hallerini:D:9::9:
çünkü anneciğimde kardeşimde oğlak, ve etrafımda hep bi oğlak bulunur benim nedense:)
akıllı bıdıksınız siz, ben öyle diyom oğlaklara:):27::27::29:
hakkaten bonus hiç uğramamış bugün:26:
belki misafiri falan gelmiştir oyüzden fırsatı olmamıştır.....

sağol canım:):16:
Ayy teşekkür ederim CNM akıl fazla geliyoda ondanmı deliliğe vuruyorlar acep 😏
Şimdi kahve yaptım sen geldin aklıma yaparken 😉😍

Ayy teşekkür ederim CNM akıl fazla geliyoda ondanmı deliliğe vuruyorlar acep 😏
Şimdi kahve yaptım sen geldin aklıma yaparken 😉😍

kim bilir belkide:):34:
afiyet olsun ablacım:)
bende yapıyımda içeyim dur sen şimdi:)))
ne demişler; akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin....
az da deliliğe vurmak akıl işi bencede:):34:

kim bilir belkide:):34:
afiyet olsun ablacım:)
bende yapıyımda içeyim dur sen şimdi:)))
ne demişler; akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin....
az da deliliğe vurmak akıl işi bencede:):34:

Sağol kuzum sanada afiyet olsun 😄😘

kuzum aslında kafama göre takılıyorum şu an maalesef kıtaabıda alamadım daha ama otur beslanıyorum gine ornek lıstelere falan bakıyorum oyle yanı

anladım canım, aslında kitabı biran önce alsan süper olur, neden alamadım?
bende gerçi zor bulmuştum....

Meyra sayılarınla sahadasın yine ;) sevindim...:nazar:

sağol ablacım:):16::16:
2gündür güme gidiyoz ama olsun önümüzdeki maçlara bakıyoz artık:):1:

Sağol kuzum sanada afiyet olsun 😄😘

sağol ablacım.:16:

Herkese iyi aksamlar

Bonusun bugun isi basndan askindi o yuzden girememistir. Temizlik yapti ama oyle boyle degil komple. Yarina pestili cikmis durumda donucektir araniza :)

nur1835

Selamün aleykümm..

nasılsınız hanımlarrr..ben bugün bütün gün cam çerceve dip köşe temizlk yaptım..son tüllerim yıkanıyo daha onları ütülicem ama takatim kalmadı...hafta sonu misafirim var...ne yemek yapsam onu düşünüyom..bide pazar kahvaltısını çamlıcada piknik gibi yapıcaz onun için de bişeyler hazırlamalıyım...

bugün işten güçten fırsat bulup doğru düzgün bişey yiyemedim çok saçma sapan oldu menü..

kahvaltı yapmadım acıktığım bir ara bir dilim tam b.ekmekle peynir yedim...bikaç saat sonra gene aynı bir dilim ekmek peynir...akşam 7 gibide beş altı kaşık makarna...hep ayak üstü atıştırma şeklinde geçti ama sporumu yaptım bilmiyom yarın eksi görürmüym...zaten umudumda yok artıkk..79 bana görünmemeye kararlıı...

aa ben esrayımı(clutch) görüyorumm...hoşgeldin canımm özledik seniii.:16:

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim ama pestılım çıkmış hemen yatıcam sabah görüşürüz inşallah

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydinnnnnn (belki bole uzuun yazinca enerjim yerine gelir :-):-) )

Korkma cnm yardimci oluyorlar ben heyecandan el firenini indirmeyi unuttuydum iyimi yanimdaki kadin uyardi el frenini indirelim diye bende dedim cok heyecanliyim ozur dilerim heyecan yapacak bisi yok dedi bende oyle ama sonucta sinavdayiz dedim ama baskada hatam olmadi gerci bizde park etme falan yoktu :-)
Birde ben daha once hic kullanmamistim arac direksiyon egitmenimde esimin arkadasiydi park etmeyi falan hic ogretmedi Kizkardesimle çalıştık daha sonra :-):-)

Merhaba iyimiyim kotumuyum daha karar veremedim az daha kendime gelim :-):-)

Banada oldu gecen hafta diren hayriye zafer bizimmmm

Tekirdağ`in ilcesinde istanbul a 1,5 saat uzaklikta cnm :-)

Gecmis olsun kuzum daha erken dolaptan icmek icin yani bana gore erken :-)

Himmm nefisahvalti bak daha guzel kahvaltı etmeye basladin :-):-)

Gunaydin canim
Napacann kış uzun evdekileri kış uykusunada yatiramiyosunnki yemek istiyolar konserve almaktansa dondurucu yada ev yapimi konserveler tercihim
Ayyy kisin daha rahatim ben su 3-4 ay hic bitmiyo isim makarnasi yufkasi tursusu offfffss afakanlar geldi simdiden hehehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

direniyorum ama ginede korkuyorum :18:canım allah bana dusen hocalarada insaf etsın benım eşimin pek gonlu yoktu bu işe ama bı soz verdı donemedı baktı ben kılo verıyoru bayada zayıfladım once arabayı aldı sındı sıra ehlıyette o yüzden inşaalah kalmam çok güler bana :33:

oğulcuklarım canm bu bacaklarda karıncalanma hissi çk rahatsız edici bir durum şimdiye kadar psikolojik olduğunu söylediler ilaç kullanmama rağmen geçmedi şimdide güzel br fizik tedavi dru gelmiş ona gittim oteşhisi koydu inş geçer...

yenacım demek iki yaşına kadar sürer yandım o zaman yavrum çokda iştahlı maşallah...

gökçe iremim bnde duydum nette hardal tohumunu alıcam pazardan vallahi 3senedir çekiyorum pahalıda olsa alırdım...sürekli bacaklarım kıpır kıpır böcek geziyor gibi...yatınca dahada çok rahatsız oluyorsun ayakta iken anlamıyorsunda pek....

Back
X