Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimimi yapayim.
91.4 .. :thumbdown:
gıcık oldum o kadar dikkat et 200 gr ver:mad: reglim de bitti aslinda hala siskinlik devam ediyo. :(
Spor da bu hafta sadece 2 gun yürüdüm 1er saat 120 dk.

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin guzel bayanlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar ben geldim ama pestılım çıkmış hemen yatıcam sabah görüşürüz inşallah

direniyorum ama ginede korkuyorum :18:canım allah bana dusen hocalarada insaf etsın benım eşimin pek gonlu yoktu bu işe ama bı soz verdı donemedı baktı ben kılo verıyoru bayada zayıfladım once arabayı aldı sındı sıra ehlıyette o yüzden inşaalah kalmam çok güler bana :33:

Kalmazsin canim ayy ben anlatsam yasadiklarimi olursun gulmekten aklima geldikçe ben bile guluyorum direksiyon hocasıyla ne kavgalar ettim o bana soylendi ben ona direksiyon dersine girmeden once sadece 4-5 kere arac kullandim oda bos yolda duz 2.vitesle git gel adam daha ilk gun sehir ici trafiğine cikardi beni demekki ışık gormus bende hehehehe
Cidden simdide surekli akan trafikte calisiyorlar surekli goruyorum kursun araclarini sıkıntı yapma sende :-):-)

Günaydın herkese
Kilo bildirimi: 95.7
1 gün yürüyebildim 60 dk
Regl dönemimdeyim.şişkinlik var herhalde bu hafta + lardayım.gerçi çok da dikkat edemedim bu hafta onun da etkisi var sanırım.neyse bu gün yeni bir başlangıç daha yaptım.haftaya eksileri görürüz inşallah.

esselamun aleykum
hayırl cumalar canlarım
bugun kendımı çok yorgun hissediyorum acayıpte basım agrıyo sanırsam mıgrenım tutacak niyetlıyım ılçta ıcemedın dua edın de bozmak zorunda kalmayım
Kalmazsin canim ayy ben anlatsam yasadiklarimi olursun gulmekten aklima geldikçe ben bile guluyorum direksiyon hocasıyla ne kavgalar ettim o bana soylendi ben ona direksiyon dersine girmeden once sadece 4-5 kere arac kullandim oda bos yolda duz 2.vitesle git gel adam daha ilk gun sehir ici trafiğine cikardi beni demekki ışık gormus bende hehehehe
Cidden simdide surekli akan trafikte calisiyorlar surekli goruyorum kursun araclarini sıkıntı yapma sende :-):-)

inşallah canım:16: evet demekkı sana guvenmıs bakalım haftaya gorecez benımkınıde

esselamun aleykum
hayırl cumalar canlarım
bugun kendımı çok yorgun hissediyorum acayıpte basım agrıyo sanırsam mıgrenım tutacak niyetlıyım ılçta ıcemedın dua edın de bozmak zorunda kalmayım

inşallah canım:16: evet demekkı sana guvenmıs bakalım haftaya gorecez benımkınıde

Geçmiş olsun canım 😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kilo bildirimi: 102 👍👍

Spor :
Dışarda yürüyüş : 240 dk
Bantta yürüyüş : 210 dk
Eliptik : 50 dk
Leslie :75 dk
Step : 30 dk
Toplam : 605 dk

Arkadaşlar sizinle kahvaltımı paylaşmak istiyorum.aslında resim ekleyecektim ama beceremedim.
1 domates
1salatalık
6 zeytin(aslında diyetisyen 10 zeytin vermişti ama çok geldi)
4 ceviz içi
Küçuk bir kase dereotlu,çörekotlu lor peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak açık çay
Böyle yazınca gözüme çok göründü ama anca doydum:56: hatta yesem hala yiyebilirim.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 68

Spor :

Maşallah sana azmine hayranım doğrusu.çok iradelisin nedir bu iradenin sırrı.ben karar veriyorum yapacağım diye bir bakmışım ipin ucu kaçıvermiş:((((

Arkadaşlar sizinle kahvaltımı paylaşmak istiyorum.aslında resim ekleyecektim ama beceremedim.
1 domates
1salatalık
4 ceviz içi
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak açık çay
Böyle yazınca gözüme çok göründü ama anca doydum:56: hatta yesem hala yiyebilirim.

Afiyet olsun çok güzel resimde çıkmış ayrıca 😄😄

Spor :

maşallah canım çok güzel gıdıyorsun:34:sen haftaya çıft hanelerıde gorursun inşllah:16:

1 domates
1salatalık
4 ceviz içi
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak açık çay

resim görünüyor güzel kahvaltı diğer öğünlerinide paylaşırsan örnek de alırım :)

günaydın arkadaşlar anneme gidiyorum gece gelirim artık hemen bildirimimi yapayım...

kilom 121.5:8: çok şükür 121ide gördüm uzun bir aradan sonra..
sporda iki mille leslie 180 dak.. yaşasın leslie ... walk walk walk

günaydın arkadaşlar anneme gidiyorum gece gelirim artık hemen bildirimimi yapayım...

kilom 121.5:8: çok şükür 121ide gördüm uzun bir aradan sonra..
sporda iki mille leslie 180 dak.. yaşasın leslie ... walk walk walk

tebrık ederım derıncim darısı basıma inşallah

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin guzel bayanlar

günaydın canım:54:

Selamün aleykümm..

nasılsınız hanımlarrr..ben bugün bütün gün cam çerceve dip köşe temizlk yaptım..son tüllerim yıkanıyo daha onları ütülicem ama takatim kalmadı...hafta sonu misafirim var...ne yemek yapsam onu düşünüyom..bide pazar kahvaltısını çamlıcada piknik gibi yapıcaz onun için de bişeyler hazırlamalıyım...

bugün işten güçten fırsat bulup doğru düzgün bişey yiyemedim çok saçma sapan oldu menü..

kahvaltı yapmadım acıktığım bir ara bir dilim tam b.ekmekle peynir yedim...bikaç saat sonra gene aynı bir dilim ekmek peynir...akşam 7 gibide beş altı kaşık makarna...hep ayak üstü atıştırma şeklinde geçti ama sporumu yaptım bilmiyom yarın eksi görürmüym...zaten umudumda yok artıkk..79 bana görünmemeye kararlıı...

aa ben esrayımı(clutch) görüyorumm...hoşgeldin canımm özledik seniii.:16:

kolay gelsiin misafir zor ( yani zorluğuu insan yoruluyor en iyi şekilde ağırlamak istediğin için )bayağı haketli günlerin olmuştur ama ben bu durumlarda misafiri atlatana kadar stresdende olsa kilo veremiyoruum :31:

yarın için hisleriniz nasıl kızlar - görecek miyiz bu hafta :34:

bildirimler gelmeye başladı bence eksi gören çok olucak da ne kadar eksi seni mutlu eder :))

Back
X