Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
bugün çok sinirliyim kendi kendime nazar mı ettim ne oldu bilemedim
dün 89 kiloydum yaşasın bir kilodan fazla vermişim dedim bugün yine 90.2 çıktım :47::47::47::47:
sinir olmamak elde değil hırrrrrrrrrr

Kilo bildirimi: 102 👍👍

Spor :
Dışarda yürüyüş : 240 dk
Bantta yürüyüş : 210 dk
Eliptik : 50 dk
Leslie :75 dk
Step : 30 dk
Toplam : 605 dk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah cnm süpersin :46::46::46::46::46:

günaydın canım:54:

kolay gelsiin misafir zor ( yani zorluğuu insan yoruluyor en iyi şekilde ağırlamak istediğin için )bayağı haketli günlerin olmuştur ama ben bu durumlarda misafiri atlatana kadar stresdende olsa kilo veremiyoruum :31:

bildirimler gelmeye başladı bence eksi gören çok olucak da ne kadar eksi seni mutlu eder :))

herkes eksi olsun eksiler havada uçuşsun o zaman çookkk mutlu olurum çünkü sizler de mutlusunuzdur :54::54::54::54:
bi ben eksi olamıcam herhalde :14::14:

günaydın kızlar
bugün çok sinirliyim kendi kendime nazar mı ettim ne oldu bilemedim
dün 89 kiloydum yaşasın bir kilodan fazla vermişim dedim bugün yine 90.2 çıktım :47::47::47::47:
sinir olmamak elde değil hırrrrrrrrrr

maşallah cnm süpersin :46::46::46::46::46:

canım uykusuz kalınca çok yorulunca tuzlu yıyınce ragl oncesı odenm oluyor bunlardan bırısıdır 1 günde okadar kılo alınmaz:34:

canım uykusuz kalınca çok yorulunca tuzlu yıyınce ragl oncesı odenm oluyor bunlardan bırısıdır 1 günde okadar kılo alınmaz:34:
bu hafta kaçamakta yapmadım
reglim geçen hafta bitti uykuda iyi uyudum ama dün (ayıptır söylemesi) büyük tuvalete çıkmadım ondan mı ki

merhabalar şöyle bir göz atımda bayağı eksi bildirimler gördüm tebrikler arkadaşlar çok güzel haberleer:16::16::16:

ben dün telefondan bayağı yazdım size ama göndere tıklayınca hepsi uçup gitti tel den okumak kolayda yazıp göndermesi işkence gibii :) dün eltimlere kahvaltıya gittim bayağı ağır kaçırdım perşembe perşembede iyi olmadıı :)) bugünde bir arkadaşımda toplanıp yiğeninin sünet yemeği için yaprak sarcaz gitmeden önce kendi evime yemek yapsam iyi olucak bütün hafta hergün dışarıda yapıcak biişey

bulduum resmen evi temizlememek için bahaneler buluyorum:31:

kilo bildirirmim :121.4

kızlar ben şu kahvaltı bulaşıklarını kaldırıp geleyim :54:

Kilo bildirimi: 102 👍👍

Spor :
Dışarda yürüyüş : 240 dk
Bantta yürüyüş : 210 dk
Eliptik : 50 dk
Leslie :75 dk
Step : 30 dk
Toplam : 605 dk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

deyzeee yine harikasın bravoo :34::34:

Bu arada Bonus kafanın kızı telini suya atmış. o bakımdan teli yapılana kadar giremiycek. ben onun kilosunu da bildireyim.

Bonus kilo bildirimi 94.9

merhabalar şöyle bir göz atımda bayağı eksi bildirimler gördüm tebrikler arkadaşlar çok güzel haberleer:16::16::16:

ben dün telefondan bayağı yazdım size ama göndere tıklayınca hepsi uçup gitti tel den okumak kolayda yazıp göndermesi işkence gibii :) dün eltimlere kahvaltıya gittim bayağı ağır kaçırdım perşembe perşembede iyi olmadıı :)) bugünde bir arkadaşımda toplanıp yiğeninin sünet yemeği için yaprak sarcaz gitmeden önce kendi evime yemek yapsam iyi olucak bütün hafta hergün dışarıda yapıcak biişey

bulduum resmen evi temizlememek için bahaneler buluyorum:31:

kilo bildirirmim :121.4

ama sen hızla ılırlıyorsun benı arkada bırakıyorsun olaz kı:46::46::46::46::110:

hah işte buldun sebebını o çok etkılıyo canım kuru kayısı erik falan ye benı o çok etkılıyo
yaaa yinede bu kadar etkiler mi bilemedim ki bakalım yrn nasıl çıkcam o işlem tamam :1:
eğer yrn yine 89 kusur çıkarsam önümüzdeki cuma 88leri görürüm belki yani inşallah :1:

Yok bebikim ne ilerlemesini bir haftada -600gr ilerleme mi işin gerçeği ben bu sene adam gibi bir kilo veredim işte!!!

Son uzatmaları oyunuyorum sıkan pantulonlarım biraz rahat olsun diğer :))
öyle deme bence bir haftada 600 gr gayet güzel 2 paketten fazla margarin eder :34:

Hayırlı mutlu cumalar
Kilo verenleri kutlarım
Benim kilom aynı Gökçecim ellerine sağlık şimdiden
Meyracım bikaç gün yürüdüm ama ne kadar bilmiyorum :) senin de ellerine sağlık

kızlar ben öğlen mesaiye gitcem bugün toplantıda var onda 2buçukta çıkcam
akşam 11de gelcem gelince tekrar görüşürüz inşallah
gitmeden azıcık ütü yapayım bitemedi gitti :47:

Back
X