Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir gün senlede içeriz canım benim kahveyi:):16::16::16::29:

hadi gözünaydın anladığım kadarıyla tartı güzel bir rakam göstermiş:):46::46::46::nazar:

az önce okudum hastaymışsın canım ya, çok geçmiş olsun, bol bol dinlen canım....
adaçayı genelde iyi gelir bana ama seni bilemicem ama, aklında olsun adaçayı canım, 10dk demlicen, gargara yapıcaksan 5dk.... demleme süresi çok önemli.
ama birde kalkıp bisiklete binmişsin, olmazkiiii... hastasın dinlenmen lazım canım.... bol bol dinlen lütfen iyi olana kadar:29:

hı birde kuşumu sormuştun:)
yok gerçek hayattaki kuşum ölmedi çok şükür, onlar benim bitanelerim, onları rabbim korusun inşaallah hep......:5::5:
ölen hani kalplerimizin altındaki mavi kuşlar varya onlar, öldüğü yokta benim o mavi kuşlar 3tü 2oldu bizde şakalaştık kuş öldü diye:):34:
:16::16::16:

nihahaha süpersin:))))):29::nazar:

trt müziği arada bende dinlerim, hep seviyeli değilmi.

çok geçmiş olsun canım benim.... hemencecik iyi olur inşaallah oğluşun.
neye alerji olmuşki? nasıl bir alerjiymiş yani?:44:

Dr yumurta cips falan yemesin dedi. Yumurtayi zorla yediriyodum zaten vermem artik.

nur1835

dun gunduz almanyaya alisverise gittim... geldik alisverisi yerlestirdim jet hiziyla :D sonra giyindim dugune gittim :D
bu sabah kalktim annemlere kahvaltiya gittik... ordan eve geldik utu yaptim... sonra saat 16:30da kizin cani sIKIldi hadi göl kenarina gidelim dedi... bizde hadi gidelim hem piknik gibi birsey yapalim dedik... oda sandvic yemek :D

günaydın canım:):16:
bende sevinçliyim, neden dersen kilo vermişim en son tartılmamdan sonra, en son 1ay önce falandı tartıldığım işte:)
2kilo gitmiş, şuan 92.3kiloyum.:nazar:
ama daha katetmem gereken çooook yolum var çok....

ooo sevindim masallah devamini dilerim

benimde dükü wc krizinden sonra 500 gr gitmiş 89.7 çıktım bu sabah :1:

super canim

Benim oglana bakin haliyi kendine battaniye yapmis hehe

nur1835

yerim ben onu afacan seni :)

Kızlar gecen demistim depremden sonra mustakil ev istiyorum diye aslinda coktandir dusunuyordukta kismet derler ya aksam esim geldiginde dediki bi ev buldum bahceli 2 katli katlar ayriymis ama istersen dubleks de yapabirsiniz demisler arkadasinin komşusunun eviymis mahalle icinde simdi oturdugumuz ev ana cadde uzerinde 5. Kat bu evide 2 yillik evliyken beraber çalışıp ta almistik gecen seneye kadar tadilqt yaptik hersey istedigim gibi oldu simdi esim dediki burayi satalim bende dedim evi satma dukkani sat(onuda 2 ay oluyo alali sanayi de bi kac seneye cok degerlencek diyo) esimde dediki kiraya verecez evi herkes senin baktigin gibi temiz tutmaz dukkani kiraya ver 4 duvar dusunmezsin o da mantikli geliyor ama evimede kiyamiyorum iyi kotu bir suru anim var burdada kredi ceksek agir gelcek 200 bin istiyolarmis az bi birikim var ama 120 bin kredi cekmek lazim su an bizim burda yeni yapilan daireler 130 - 170 arasi mustakil ev uygun kaliyor bunlarin yaninda napalimmm zeki bayanlar siz olsaniz naparsiniz :-):-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim benim yeni bir ev istiyorsan su anki oturdugun evi sat... dukkan elinizde kalsin cunki dukkani kiraya vermek daha iyi canim... evi kiraya vermek daha kafa agritir... neden dersen cunki o eve tasinacak olan kisiler senin gibi iyi bakmaz eve... her kiraci ciktiginda bir suru masraf yapman gerekicek... en mantiklisi dukkan kiraya vermek

( içinden geçenleri yazmak isteyen ve burayı günlük belleyen kendine lafını esirgemeyen bonus)

Sevgili günlük :37: naber lan? Sen heç yazma zaten bunca işin gücün arasında onuda ben yapim.

Zabahtan kalktım nasıl yorgunum lan yaşlı karılar gibi her yerim ağrıyo bi değnek olsa valla hayır demezdim. Cadı 6 buçukta kalktı ağladı zırladı en son yedirdim uyudu biraz kk ya baktım sonra didimki kendime kavın karpız yata yata büyür büyütme bi yerini kalk lesli yap.

Kalktım ağrıyan narin fücudumla zar zor ite kaka 3 mile yaptım hızlı bir videosuydu darlandım ha :37:

Sonra kahvaltı yaptım pek istediğim gibi olmadı çok değil ama ekmek yedim. Akşamda kek yemiştim.Zıkkım ye emi hiç kek görmedin :125: :57:
Nolucak lan benim halim:14:ne bu iradesizliğim :57:

Yememem gereken şeyleri görünce dayanamıyorum diye napim kör mü olim nan :53:

Ne güzel gaza geldiydim ben başladıydım niye geri dönemiyorum bi türlü :95:

Halbusi kilo verebilince nasıl mıtlı oluyodum beyle beyle oynamak geliyodu içimden :66::66::66::66::66:

İşte böyle lan darlandım pes etmiycem ama mutlaka er ya da geç bunu başarıcam

ayyy supersin canim ya :)

Herkese iyi pazarlar

Nasilsiniz? Ben cok yorgunum. Cocugu gece acile goturdum alerji olmus. 1bucukta geldm eve ve sabh 7de kaldrdi beni oglan. 11de kahvalti yaptk beraber simdi cay iciyom oglani salliyom.

Uyusunda kalkip lesli yapim az enerji gelsin

nur1835

coook gecmis olsun canim!!!

Merhaba arkadaşlar,

Herkes çok iyidir umarım..Uğrayamıyorum bu aralar, hatta bildirim yapmayı bile unutuyorum yahut önceliğini kaybetti hayatımda ki bir takım olumsuzluklar nedeniyle...
Bu ara izinler sebebiyle her gün işe gitmem gerekiyor onun yanın da sıkıntılı bir dönemdeyim Allah beterinden korusun...

Kİlo verenleri tebrik ediyorum..:46:
Lİsteyi hazırlayanların emeğine sağlık...:16:

Merhaba arkadaşlar,

Herkes çok iyidir umarım..Uğrayamıyorum bu aralar, hatta bildirim yapmayı bile unutuyorum yahut önceliğini kaybetti hayatımda ki bir takım olumsuzluklar nedeniyle...
Bu ara izinler sebebiyle her gün işe gitmem gerekiyor onun yanın da sıkıntılı bir dönemdeyim Allah beterinden korusun...

Hayirdir canim

nur1835

nasılsın canım benim görüşmeyeli?:):29:
hapşurup öksürüyorsun hastamısın yoksa?
Sorma kuzum 10 gun olcak ama gittikçe kötüledim.bakiyim belki yarin Dr a giderim.cogu gecti antibiyotik kullanımım diyorum.dr kesin antibiyotik verecek..
bir gün senlede içeriz canım benim kahveyi:):16::16::16::29:

hadi gözünaydın anladığım kadarıyla tartı güzel bir rakam göstermiş:):46::46::46::nazar:

az önce okudum hastaymışsın canım ya, çok geçmiş olsun, bol bol dinlen canım....
adaçayı genelde iyi gelir bana ama seni bilemicem ama, aklında olsun adaçayı canım, 10dk demlicen, gargara yapıcaksan 5dk.... demleme süresi çok önemli.
ama birde kalkıp bisiklete binmişsin, olmazkiiii... hastasın dinlenmen lazım canım.... bol bol dinlen lütfen iyi olana kadar:29:

hı birde kuşumu sormuştun:)
yok gerçek hayattaki kuşum ölmedi çok şükür, onlar benim bitanelerim, onları rabbim korusun inşaallah hep......:5::5:
ölen hani kalplerimizin altındaki mavi kuşlar varya onlar, öldüğü yokta benim o mavi kuşlar 3tü 2oldu bizde şakalaştık kuş öldü diye:):34:
:16::16::16:

nihahaha süpersin:))))):29::nazar

trt müziği arada bende dinlerim, hep seviyeli değilmi

çok geçmiş olsun canım benim.... hemencecik iyi olur inşaallah oğluşun.
neye alerji olmuşki? nasıl bir alerjiymiş yani?:44:
Tamamdir canim kahve sözümü aldım.insallah ilk fırsatta hopurdetiriz. Kuşlarının iyi olmasına sevindim.anlayamadim cunki :26:
Haklisin kendimi yormamaliymisim.esim zorla alisveris merkezine götürdü aslinda hep ben zorlarım.oralarda mindar olacaktım..:9::9::9: ayakta uyudum resmen eve gelince ilac içip yattım.yeni kalktım.
kolay gelsın canım

:46:bak canım başladı şukur gıtmeye tebrık ederım :16:

kısının kendını bılmesı ıyı bısı tabı sporun arkasına yapmayaydın barım neyse bunu yenden bır diriliş olarak görüyorum ben :34:

meyram oturttun sistemi yeniden maşallah sana
sagol canim.. İnsallah geri gelmezler o giden kilolar..
Bu arada hava baya yağmurlu tadilat isleri zor olur bu havada..cok kalcanmi orda daha...

Amanin ne yağmur yağdı burda hatta bi ara dolu yağdı istanbul size geliyo yağmur 😀 kahvemide içemedim yapmışken kaldı balkona su girmeye başladı halıyı topla bez getir derken buz gibi oldu yeniden yapacam 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim Ankara'da da cok yağdı o yağmurlarda istanbula gidiyor :9::9::9:
Ordan buraya gelmesinde :9:
teşekkür ederim kızlar
işlerimi hallettim geldim
yarına bir dünya çamaşır kaldı yıkanacak belki hava açarda dışarı sererim diye ümit ediyorum
e tabi bide onlar kuruyunca ütü faslı başlayacak yine üffffffff
kolay gelsin cnm :16::16:hep beraber başarıcaz tatlım benim :54::54::54:

benimde senden bir farkım yok cnm
cuma:90.2
c.tesi:89.7
pazar 89
hadi hayırlısı bakalım cumaya ne olacak geçen çarşambada 89 çıkmıştım ama cumaya 90.2 oldu :18::18:

geçmiş olsun cnm :emir_bebek::emir_bebek:
Süpersin canim..harika insallah bidaha hiç yukarı rakamlara çıkmayız...
Bu arada ne cok ütün oluyor. Ben hiç sevmiyorum utu isini..kendime utu gerektirmeyecek kıyafetler alıyorum mümkünse..esimede arada gomlek pantolon utuluyorum.sana :46::46::46:

Daha ne hareketi zaten hic durmamissin baksana 1 ay bu hizla devam et 100 olursun valla :-)

Evet bonus duymasin gene deyzee diyecek ama seviyorum halk muzigi sanat muzigi :-)

Ben veriyorum :-):-):-) hayde hep beraber bu sabah 101.8 ciktim haftasonuna inşallah 99 lari gorecem :-):-)

Sagol kuzucum plan degisti esim evi gormus 20 yillik bina cok eski dedi ugrasamam tadilatla falan en az 100 bin harcamak lazim dedi de dedi
Simdi arsa alip uzerine celik evler var ya hazir onlardan yaptiralim diyor ayyy hayalimde solee kocaman terasli bi ev var :-):-):-) o zaman hicbisi satmayada gerek kalmiyor

Süpersin kızım sen yuruuuu kim tutar seni...ilham kaynağımsin walla...:46::46::46:

Evett ben geldim yine (hic gitmiyosunmu dediniz hehehe) valla oyle oluyor ama hosuma gidiyor buraya bisiler yazmak
Dun tembellik gunumdu tv karsisinda kose yastigi modunda adimsayar bile 3000 leri goremedi dusunun yani ama bugun telafi ediliyor o tembellik
Oglen yemegine kadar 3 mil lesli az oncede 2 mil yapildi yemekten sonra 9 gibi de 60 dk yuruyus halim kalirsada dahada bisiler yapacam
Eeee sabah dediydim ama demi cok enerjigim bugun duramiyom yerimde :-):-):-)

Bende cok tembel bir gun geçirdim bugun... Bide hafif belim tutunca eyvah dedim tam çürüğe çıktım ..

Dr yumurta cips falan yemesin dedi. Yumurtayi zorla yediriyodum zaten vermem artik.

nur1835
yumurtada vermezsen ufakliga peynir filan alıştırırsın zamanla... Cok gecmis olsun canim...

dun gunduz almanyaya alisverise gittim... geldik alisverisi yerlestirdim jet hiziyla :D sonra giyindim dugune gittim :D
bu sabah kalktim annemlere kahvaltiya gittik... ordan eve geldik utu yaptim... sonra saat 16:30da kizin cani sIKIldi hadi göl kenarina gidelim dedi... bizde hadi gidelim hem piknik gibi birsey yapalim dedik... oda sandvic yemek :D
ooo sevindim masallah devamini dileri
super cani
canim benim yeni bir ev istiyorsan su anki oturdugun evi sat... dukkan elinizde kalsin cunki dukkani kiraya vermek daha iyi canim... evi kiraya vermek daha kafa agritir... neden dersen cunki o eve tasinacak olan kisiler senin gibi iyi bakmaz eve... her kiraci ciktiginda bir suru masraf yapman gerekicek... en mantiklisi dukkan kiraya vermek
ayyy supersin canim ya
ne guzel hareketli bir gun olmuş gokcecim iyi yapmışsın ...:10::10:

Merhaba arkadaşlar,

canim İyimisin. Yapilabilecek bisey varmi? Umarım hersey yoluna girer... Allah korktuğuna uğratmasın ..

Merhaba arkadaşlar,

canım özledik seni umarım hayatındaki tüm olumsuzluklar kısa sürede düzelir. kendinden habersiz bırakma bizleri şimdi daha çok merak eder olucam senii :(

Selamun aleykum.. Gunaydin kizlarrr :) gecmisi okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir..
diyetsiz ve sporsuz bi haftasonu gecirdim malesef.. esim kisa bi tatil surprizi yapti. Evde olmadigim icin duzgun beslenemedim pek. Ama bu sabah yine basladim. Kilomu da bilmiyorum artti mi cok :(

Bugunku kahvaltim
1 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
5 eti form kepekli kraker
1 fincan limonlu cay

Ogle
Coban salata
5 kepekli biskuvi
1 bardak ayran

Aksam da kozlenmis patlican salatasi yaparim 1 dilim ekmekle onu yerim..

bu haftasonu biraz abarttim cikolatayi.. o yuzden bu hafta az yiyip bol spor yapacagim insallah..

essekamun aleykum
günaydın canlarım internetı yakalamışken hemen bı sıze bakayım dedım burda hava guz gunu gıbı güya yaz geldı dıye buraya geldık ama oğlumu 2 ser kat gıydırdım inşallah hasta olmaz :50: ama bır güzel tarafı var kı yamurdan sonra harıka yesıller daha parlak mısgıbı toprak kokusu :16:
yaaa hayriye alemsin sende desene çok enerjiğim diye öyle olmasanda bi süre sonra oluyoo beynini kandırıyon :9::9::9::37::37:
Su enercim gitmeden utuleride halledim gorusuruz kislar :-)
ben çok enerjıgım çok enerjıgım :118::9::9::9::9:
Sorma kuzum 10 gun olcak ama gittikçe kötüledim.bakiyim belki yarin Dr a giderim.cogu gecti antibiyotik kullanımım diyorum.dr kesin antibiyotik verecek..

Tamamdir canim kahve sözümü aldım.insallah ilk fırsatta hopurdetiriz. Kuşlarının iyi olmasına sevindim.anlayamadim cunki :26:
Haklisin kendimi yormamaliymisim.esim zorla alisveris merkezine götürdü aslinda hep ben zorlarım.oralarda mindar olacaktım..:9::9::9: ayakta uyudum resmen eve gelince ilac içip yattım.yeni kalktım.
sagol canim.. İnsallah geri gelmezler o giden kilolar..
Bu arada hava baya yağmurlu tadilat isleri zor olur bu havada..cok kalcanmi orda daha...

Canim Ankara'da da cok yağdı o yağmurlarda istanbula gidiyor :9::9::9:
Ordan buraya gelmesinde :9:

Bu arada ne cok ütün oluyor. Ben hiç sevmiyorum utu isini..kendime utu gerektirmeyecek kıyafetler alıyorum mümkünse..esimede arada gomlek pantolon utuluyorum.sana :46::46::46:

Süpersin kızım sen yuruuuu kim tutar seni...ilham kaynağımsin walla...:46::46::46:

Bende cok tembel bir gun geçirdim bugun... Bide hafif belim tutunca eyvah dedim tam çürüğe çıktım ..

yumurtada vermezsen ufakliga peynir filan alıştırırsın zamanla... Cok gecmis olsun canim...

ne guzel hareketli bir gun olmuş gokcecim iyi yapmışsın ...:10::10:

canim İyimisin. Yapilabilecek bisey varmi? Umarım hersey yoluna girer... Allah korktuğuna uğratmasın ..
gelmezler canım korkma bız sanırım kurban bayramına kadar burda oluruz canım

Selamun aleykum.. Gunaydin kizlarrr :) gecmisi okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir..
diyetsiz ve sporsuz bi haftasonu gecirdim malesef.. esim kisa bi tatil surprizi yapti. Evde olmadigim icin duzgun beslenemedim pek. Ama bu sabah yine basladim. Kilomu da bilmiyorum artti mi cok :(

Bugunku kahvaltim
1 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
5 eti form kepekli kraker
1 fincan limonlu cay

Ogle
Coban salata
5 kepekli biskuvi
1 bardak ayran

Aksam da kozlenmis patlican salatasi yaparim 1 dilim ekmekle onu yerim..

bu haftasonu biraz abarttim cikolatayi.. o yuzden bu hafta az yiyip bol spor yapacagim insallah..

canım maşallah hafta sonunda alsan da çabuk gıder hemen toparlandın çünki

Selamunaleykum
Aleykumselam
Günaydın kizlarr

ooo sevindim masallah devamini dilerim

super canim

ayyy supersin canim ya :)

Bu ne hiz masallah haklısın cnm esimde oyle diyor :-)
Merhaba arkadaşlar,

Amin canim inşallah her sey yoluna girer bir anonce arada bi yaz ama merak ediyoruz
essekamun aleykum
günaydın canlarım internetı yakalamışken hemen bı sıze bakayım dedım burda hava guz gunu gıbı güya yaz geldı dıye buraya geldık ama oğlumu 2 ser kat gıydırdım inşallah hasta olmaz :50: ama bır güzel tarafı var kı yamurdan sonra harıka yesıller daha parlak mısgıbı toprak kokusu :16:

ben çok enerjıgım çok enerjıgım :118::9::9::9::9:

gelmezler canım korkma bız sanırım kurban bayramına kadar burda oluruz canım
Ohhh vallahi burnuma geldi sanki toprak kokusu
Enercikk hatunlariz bizz :-):-):-)
Insallah bakalim :)

Ohhh guzel guzel tatil yapilmis sevindim devam kaldigin yerden
Açıkcası ben korkuyorum duzenimi bozarsam bi daha tempoyu tutturamam diye

günaydınnnnn
dün görümcemler de babamla birlikte geldi sürpriz yaptılar bize
yemeklerim ucu ucuna yetti çok şükür
sabah kahvaltı ortalık toplama derken anca girebildim

ayy sorma çok sinir oluyorum dün 89.0dum bugün yine 90.0 çıktım :47::47::47:
ne sinir bozucu bir durum bu böyle çok sıkılıyorum artık ama yılmıyorum devam

Selamunaleykum
Aleykumselam
Günaydın kizlarr

Bu ne hiz masallah haklısın cnm esimde oyle diyor :-)

Amin canim inşallah her sey yoluna girer bir anonce arada bi yaz ama merak ediyoruz

Ohhh vallahi burnuma geldi sanki toprak kokusu
Enercikk hatunlariz bizz :-):-):-)

Ohhh guzel guzel tatil yapilmis sevindim devam kaldigin yerden
Açıkcası ben korkuyorum duzenimi bozarsam bi daha tempoyu tutturamam diye

Ben devam ediyorum insallah :) bugune iyi basladim iki gunden sonra aksam da boyle devam ederse sıkıntı yok :) benim sorunum spor ya keske senin gibi yapabilsem..

Ben devam ediyorum insallah :) bugune iyi basladim iki gunden sonra aksam da boyle devam ederse sıkıntı yok :) benim sorunum spor ya keske senin gibi yapabilsem..

Canım siz çalışıyorsunuz ben evdeyim aklıma geldikce yapabiliyorum amac hareketsiz kalmamak sonucta ev isi monoton supur sil toz al hep ayni seyler ama sizin az yada cok bi hareketinz oluyor ben bunu telafi ediyorum iste hatta sizde tatile girince hep beraber bi spor plani yapariz olmazmi
Kizlarr ne dersiniz ??

Bonussss senin telefon noldu yoksun yine tamirdemi olmadimi ?

Back
X