Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamün aleyküm.....
daykocum hadi kahve içekmi:)
asuman ablacım sende hiç uğramaz olmuşsun galiba![]()
Aleykumselam canim kisss kalp kalbe karsiymis derler yeminle aklimdan geciyodun
Kizlarr nerdesiniz kahve vakti yazacaktim bende
Huuuu hatunlar hadee ben yapiyom kopuksuz kahvemi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) ne güzel kalplerimiz birmiş demekki:)
bende gidiyom yapmaya, yokmu kızlar başka arttıran???
bu arada senin kahve neden köpüksüzki?:):44:
ben köpüğe bayılırım....
Beceriksiz oldugumdan hehehe
Direkt kaynatip dokuyorum cezveye onceden kopugu almiyorum kaynarkende gidiyor galiba birazi amann bana farketmiyo kahve olsunda
Ben yaptim geldim
Afiyet olsun kizlarr
Sabah beri hava cok kotu sanki kis havasi kasfetli karanlik yagmurlu
heee ben kahveyi az koyuyorum şekersiz olunca içemiyorum yoksa durrr bonusla yarışma yapacaz ya o zaman öle bol bol koyarım kahveyiestağfirullah.
bende kaşıkla almam köpüğü ama köpüklü olur benim kahvem genelde:) neden çünkü ben kahveyi çok koyarım, 1kahve fincanına 4tatlı kaşığı kahve koyarım
hem köpüklü olur hemde daha lezzetli olur, herkes benim kahvemi çok beğenir. benim gibi yaparsan hele birde şekerli yaparsan çok çok daha güzel olur.
bende yaptım geldim, içiyom şuan:)
sağolasın sanada afiyet olsun....:126:
aaa baya kapalıymış hava....
bizim burasıda bulutlu, güneşsiz ablacım...
sen hangi şehirdesin?
Selamün aleykümm..
ben geldimm...cumartesi misafirlerim gelmeyince biz anneme gittik güzel geçti..bahçeden bolca kiraz topladık...dut yedik falan bu arada annem bir sürü güzel
mamalar hazırlamışşş..yediklerimi saymıyayım canınız çekmesin ama ne olcak benim bu halim niye sevdiğim şeyleri görünce herşeyi unutuyodum hadi
yiyorum bi dilim yesem bıraksam olmazmı bitene kadar yemek zorundamıyım çok kızıyorum kendime ama ne farkederki..zaten onca uğrasa kilo veremeyen
ben şimdi diplerdeyim motivasyon falan kalmadı...toparlıyamıyorum..tek güzel olan sporu bırakmadım devam ediyorum ama diyet falan kalmadı...bu hafta
günümde var ben daha toparlıyamadan bide o giricek araya...af allahım afff...nerde diyete ilk başladığım zamanki azim irade istek hevess...hiç biri yok
artık...ozaman tamam demiştim artık alıştım çok sevdiğim bişey olunca bi tadına bakıyodum daha yemiyodum..nereye gitti o halim...çok üzgünüm çok
kızgınım kendime...![]()
heee ben kahveyi az koyuyorum şekersiz olunca içemiyorum yoksa durrr bonusla yarışma yapacaz ya o zaman öle bol bol koyarım kahveyi
tekirdağ cnm sen
aleyküm selam canım....
canım arada böyle patlamalar olur, yada kaçamaklar diyim....
toplamda baştan bu yana az kilo vermedin değilmi? ne kadar kilo verdin baştan bu yana sen?
Selamün aleykümm..
ben geldimm...cumartesi misafirlerim gelmeyince biz anneme gittik güzel geçti..bahçeden bolca kiraz topladık...dut yedik falan bu arada annem bir sürü güzel
mamalar hazırlamışşş..yediklerimi saymıyayım canınız çekmesin ama ne olcak benim bu halim niye sevdiğim şeyleri görünce herşeyi unutuyodum hadi
yiyorum bi dilim yesem bıraksam olmazmı bitene kadar yemek zorundamıyım çok kızıyorum kendime ama ne farkederki..zaten onca uğrasa kilo veremeyen
ben şimdi diplerdeyim motivasyon falan kalmadı...toparlıyamıyorum..tek güzel olan sporu bırakmadım devam ediyorum ama diyet falan kalmadı...bu hafta
günümde var ben daha toparlıyamadan bide o giricek araya...af allahım afff...nerde diyete ilk başladığım zamanki azim irade istek hevess...hiç biri yok
artık...ozaman tamam demiştim artık alıştım çok sevdiğim bişey olunca bi tadına bakıyodum daha yemiyodum..nereye gitti o halim...çok üzgünüm çok
kızgınım kendime...![]()
buraya başladığımdan beri 25 kilo verdim ama artık veremiyorumm aylardır hapsoldum iki kilo arasına inemiyorum aşağıı....![]()
Aleykümselam
benim üzüldüğün ne biliyomusun motivasyonunuzun düşmesi tamam annende yemişsin o gün geçti gitti ne güzel sporuda bırakmamışsın neden hemen toparlayamam diye baştan pes ediyorsunki güne gidince amann bozdum diyeti deyipte çok kaçırma yeter pes etmek yok cnm yoksa iyice kaçar ipin ucu devam sporada diyetede neresinden kurtarsan kardır![]()
maşaallah tebareke allah....
kız 25kilo azmı:) bak ben 10kilo verdim diye uçuyorum....
şuanki durumun gayet normal bence canımcım, çünkü kilolar fazlayken daha çok ve daha çabuk kilo veriliyo, ama verilecek kilo miktarı azaldıkça verme hızı ve verme miktarıda otomatikmen düşüyor, bunu böyle düşünürsen rahatlarsın zannımca, asıl önemli olanda sağlıklı beslenerek ideal kiloyu koruyabilmek, ama seni çok iyi anlıyorum canım....
ne güzel bak hedefinede 10kilo kalmış, çok iyi bir haldesin bence....