Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ben o gunku menumu sabah hepsini birden paylasiyorum. Uygulamaya calisiyorum sonrasinda. Size oncesinde soyleyince baska bisey yemek istemiyorum ekstra yazmaktan utanirim diye :)) sabahlari planladigim gibi yapamadigim zamanlarda gun sonunda soylerim size :)

günaydın canım tabı gunu planlamak ıyı kaçamağa fırsat vetmez en azından :46::46:

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlar
Hayriyem hele sukur olmus netin
Oretmenim menu cok guzel afiyet olsun
Meyracim tebrik ederim bir gunu daha basariyla bitirmissin
Bonussssss gel artik
Yena dafi asumanzeynep nerelerdesiniz
Vuracam bu simitciyi ben kahvalti ediyorum ondan sonra geciyor bagira cagira olmazki ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlar
Hayriyem hele sukur olmus netin
Oretmenim menu cok guzel afiyet olsun
Meyracim tebrik ederim bir gunu daha basariyla bitirmissin
Bonussssss gel artik
Yena dafi asumanzeynep nerelerdesiniz
Vuracam bu simitciyi ben kahvalti ediyorum ondan sonra geciyor bagira cagira olmazki ama

Daykoo sizin yuzunuzden nasil kahve cekiyo hergun canim. Ben kahveyi sade icemiyorum. Ekstra seker de kullanmak istemiyorum diyete başladığımdan beri hasret kaldım kahveye.

Daykoo sizin yuzunuzden nasil kahve cekiyo hergun canim. Ben kahveyi sade icemiyorum. Ekstra seker de kullanmak istemiyorum diyete başladığımdan beri hasret kaldım kahveye.

Kuzum bende sade kahve icemezdim alisana kadar kahveyi az koy pisirirken daha az aci oluyor

Detoks uygulayan var mi hic ?? Ayran detoksu gibi bisey gordum de sabah normal kahvalti yapiyosun sonra ayran nohut mercimek bulgurla hazirlanan bi corba var. Sadece 2 gun uygulaniyomus ayda. Yapan oldu mu boyle detoks falan

Bende görmüştüm onu forumda denemedim
Üffff pazara gidecektim bugün yağmur yağıyor yine uyku bastırdı çok fena

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende görmüştüm onu forumda denemedim
Üffff pazara gidecektim bugün yağmur yağıyor yine uyku bastırdı çok fena

Ben yarin baslayacagim ayran detoksuna. Artik 8 leri gormek istiyorum.
11 mayista basladim. Daha 3 kilo gitti.. yerimde sayiyorum. Bi degisiklik olsun dedim

Burda hava mis gibi :) oglen tum cocuklari dışarı cikarip sinifin kapisini kilitleyip leslie yapacagim 2 mile :))

Burda hava mis gibi :) oglen tum cocuklari dışarı cikarip sinifin kapisini kilitleyip leslie yapacagim 2 mile :))

:-):-) oda guzel benden mola bugun kiz grip idi banada bulasti sanirim keyfim yok canim yapmak istiyor ama ihhhhh vücut isyan ediyor rahat birak beni diye oglene bi ilac alim aksam uzeri belki
Bonussss bak hasta olacam dert oldu yoklugun cabuk gel

:-):-) oda guzel benden mola bugun kiz grip idi banada bulasti sanirim keyfim yok canim yapmak istiyor ama ihhhhh vücut isyan ediyor rahat birak beni diye oglene bi ilac alim aksam uzeri belki

Cok gecmis olsun canim.

Detoks uygulayan var mi hic ?? Ayran detoksu gibi bisey gordum de sabah normal kahvalti yapiyosun sonra ayran nohut mercimek bulgurla hazirlanan bi corba var. Sadece 2 gun uygulaniyomus ayda. Yapan oldu mu boyle detoks falan

Ben bu ayran detoksunu yapmıştım 2 gün değilde 1 gün yaptım genelde yani tam dört dörtlük yapmadığım halde tartıda düşüş görmüştüm tadınıda severim yapabildiğim tek detoks diyebilirim:) tam uygularsanız tartıya -olarak kesin yansır !!!

Yok artık gerçekten mii:))

Geçmiş olsun canım umarım gribe çevirmez benim üzerimdede bir ağırlık var ama benim kız onu alışverişe götürmemi bekliyor :)

Cok gecmis olsun canim.
Tesekkur ederim
Yok artık gerçekten mii:))

Geçmiş olsun canım umarım gribe çevirmez benim üzerimdede bir ağırlık var ama benim kız onu alışverişe götürmemi bekliyor :)

Sanirim nezle kizimda dun butun gun hapsirip durdu eline bi top tuvalet kagidi tutusturdum (en yumusak o valla ) hehehe sabah yataginin sagi solu pecete olmus :-) tembel kiz onunki nezle sanirim banada ondan bulasti senin kiz kac yasinda cancazim

Tesekkur ederim

Sanirim nezle kizimda dun butun gun hapsirip durdu eline bi top tuvalet kagidi tutusturdum (en yumusak o valla ) hehehe sabah yataginin sagi solu pecete olmus :-) tembel kiz onunki nezle sanirim banada ondan bulasti senin kiz kac yasinda cancazim

Geçmiş olsun havalar yağınca serin yağmayınca sıcak ve nemli camlarda açık hasta olmamak elde değil. kızım 11yaşında teyzesi 5.sınıfı bitiriyor :)

Geçmiş olsun havalar yağınca serin yağmayınca sıcak ve nemli camlarda açık hasta olmamak elde değil. kızım 11yaşında teyzesi 5.sınıfı bitiriyor :)

Maşallah Allah bağışlasın benimkide 13 yaşında😀

selamün aleyküm.....
nabersiniz:):34:

şuan için:
5223*22
5tahıl
2et
2süt
3meyve
*
2yağ
2sebze
(başarılı):nazar:

[video]http://www.mynet.com/video/muzik/leman-sam-anladim-ki-hic-kimse-sen-degil-1385845/[/video]

bana her dinlediğimde babamı hatırlatan, babamı hissettiren parça.....

Back
X