Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın bayanlarrr
Masallah kilo bildirimleri hep eksilerdeymis tebrik ediyorum tüm kilo verenleriii darısı başıma diyorumm
Kilom 91
Spor yok
Bugun tam anlamıyla basliyorum insallah hastaligim biraz daha iyice insallah haftaya 8li rakamlari görmek istiyorum basarilar hepimizeeee

Herkese günaydın.
Aksam azicik kaju ve fındık kaçamağim yaptım.bir haftadır actım ufaklik hasta diye canim sıtkındı Üzgünüm... :26::26:
Ama kuruyemis bağırsakları çalıştırdı sanirim.gecen haftaki ödemede attım .eksideyim sukur :)

Kilom 86.1
Spor 240 dakika. Bu hafta Cook daha fazlasını planlamıştım ama hastalıktan olmadı...
Teşekkür ederim canim Afyon'dayim ben. 33 yasindayim 2erkek çocuk annesiyim.
Aslinda bende sizleri kisaca tanisam???
canim ufakliklari allah bagislasin ,insanları zaman icinde tanırsın muhakkak.. Ben Sibel 37 yaşındayım ,Ankara'da yasıyorum bir oglum var 4 yasında ...
(böyle yazinca ne yaşlı gordum kendimi :9::9::9: ama ruh yasimi sorarsan 20 :34:)
selamün aleyküm sevgili topik.....

biten perşembe günüm(başarısız)
6034*31
6tahıl
0et
3süt
4meyve
*
3yağ
1sebze
bugünün başarısız olmasının tek sebebi bugün hiç et gurubu tüketmemem, evde peynir bitmiş başkada canım yumurta istemedi, ette istemedi hiç, oyüzden sıfır oldu et gurubu.
yarın gezmeye gidicem orada büyük ihtimal yarınki diyeti uçaracağım tavan yaparak,
çünkü yarınki menünün içeriğinden haberdarım ve içerik dayanamadığım birşey.....:27::27::27:
Yemek oncesi bol su icsen çaktırmadan ...tabağa hep az alsan ,defalarcada almaya utanırsın cok yememiş olursun...:34::34:

tamam haydi bakalım önce kim 8leri görcek, anlaştık:):1::1:
sen bu hafta görürmüşün bu da bana kapak olurmuş:):1::1::52:
ben 5333te serbestim bilem, ben içerim bilem kahvemi şekerlice:63::)))):9:
şaka bi yana belki gaz olur bu bize canımcım inşaallah:):16::16:
bu arada özel olmazsa burcun ne senin? birde yaş?
ben 29koç.

tamam canımcım.
bu arada iyi eğlenceler:):54

inşaallah gitmiştir canım....
çok sağol ayrıca.
kuzunada çok geçmiş olsun:( nerde üşüttü kuzucuk böyle.... gerçi havalar çok dengesiz gidiyo malesef bu aralar:50:

kilo bildirimi:

91.5kg
Sagol canim gece ateşledi yine biseyler yedirip antibiyotik vercem birazdan...

eselamun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar:3:
bu hafta kılo bıldırımı yaparken utanıyorum:17: ama durum bundan ibaret:50:

kilom aynı
spor yok:18:

Canim ben en büyük hatalarımı kilo vermediğim zamanlarda yapıyorum.haftaya birazdaha fazla eksi çıkmak icin biraz daha hareket etmeye çalışırsın olur biter... Bu hafta geçiş dönemimdi hem...haftaya havalar düzelecek insallah hepimiz sporlarimizi konusturalim olurmu?:16:

kilo bildirimi yapılıyormuydu bugün nolur nolur bende bildirmek isterem
28.05.2014 96 kg ilk kilo başlangıcım
06.06.2014 91kg il heder 85 kg

Günaydın hanımlar Nasılsıniz iyisiniz dir inşallah bol bol kilolar verilmiştir eminim ben devam ediyorum bıkmadan utanmadan neyse kilom 76 spor yok

Kilo bildirimi... 94.6 -300
Spor 520 dk

300 gr eksik çıktığıma baya bi şaşırdım dün içtiğim 5 fincan yeşil çaydan sonra ödemin az bi kısmı gitmiş. Bütün hafta gram oynamadı. Bacaklarımda şiş var basıyorum çukur oluyo...

O kadar spora neden oynamadığınıda anladım malum zamanım gelmiş farkında değilim hatta 3 gün geçmiş ilginç...

I love Bonus

Son düzenleme:
Kilo bildirimi... 94.6 -300
Spor 520 dk

300 gr eksik çıktığıma baya bi şaşırdım dün içtiğim 5 fincan yeşil çaydan sonra ödemin az bi kısmı gitmiş. Bütün hafta gram oynamadı. Bacaklarımda şiş var basıyorum çukur oluyo...

O kadar spora neden oynamadığınıda anladım malum zamanım gelmiş farkında değilim hatta 3 gün geçmiş ilginç...

I love Bonus

Canim liptonun kiraz sapli form çayı var odem icin iyi geliyor bana dene istersen

Su an migrosta bir alana bir bedeva her şehirde ayni kampanya varsa tabii:)

Bilmiyorumki zaten bugün acil bişy olmadan dışarı çıkamam ağrım var olucam sanırım sporda yapmıycam bugün hazır çaylar iyi oluyo ya bazen insan yani ben yeşil çay bile yapmaya üşeniyorum

I love Bonus

Bilmiyorumki zaten bugün acil bişy olmadan dışarı çıkamam ağrım var olucam sanırım sporda yapmıycam bugün hazır çaylar iyi oluyo ya bazen insan yani ben yeşil çay bile yapmaya üşeniyorum

I love Bonus

Geçmiş olsun canım o üşengeclik bendede var:))

Canim gelip yapayimmi yeşil cay :34::34::34:

Evide bi süpür gelmişken :) yemeğide koy bende oğlanın paçasını kısaltayım mezuniyet balosnda giycek balo komik geliyo banada onlar öyle söylemek istiyolar işte.

Dikiş makinesini açmışken söküğü olan getirsin dikiverim :)

I love Bonus

Evide bi süpür gelmişken :) yemeğide koy bende oğlanın paçasını kısaltayım mezuniyet balosnda giycek balo komik geliyo banada onlar öyle söylemek istiyolar işte.

Dikiş makinesini açmışken söküğü olan getirsin dikiverim :)

I love Bonus

Yaparım kuzum... Ayyy taa 3-4 hafta önce etek ve pantolon almıştım boyları kısalacak terziye gitmeye useniyorum bende...
Evlenmeden önce bende biseyler dikerdim kendime.. Etek ,pantolon Yelek takım dikmisligim vardır eskiden ama simdi cok useniyorum...

Son düzenleme:
Back
X