Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:)
![]()
Canim ellerine saglik uykun olmasına rağmen yaptın listeyi...![]()
Burcucum enerjini yüksek tutmaya çalış. Aklına olumsuzluklar getirme.sen masallah cok guzel gidiyorsun yine öyle devam edeceksin.. İnsan zaman zaman doğal olarak bıkar,daralır ama yolumuz cok daha...Ramazan Bayramı'na kac kilo oluruzki ?aklimda o var... Sence?Sagol Sibel'cim hic kirlenmese keske:)
Aynen bende 1aydir surekli halsizlik var bazi gunler elimi kolumu kaldiramiyorum ozellikle insanlar zayifladigimi soyledigi gunler oluyor. Nazar degiyor herhalde :)
Tam 10kilo yag fazlam kaldi Allahin izniyle versem cok iyi olacak.
Insallah bu sefer hepimiz basaracagiz buna cok inaniyorum
önemli değil tatlım benim:)
yeterki motive olalım hepimiz....
oğlan nasıl oldu? biraz daha iyimi şuan?![]()
Yok kuzum ya ne biliyim.ates dusurucu ve antibiyotik verik...insallah düzelir ..
Cook öpüyorum seni... Sabah erken kalçam ... Ama yatasim yok...hersey cok guzel olur insallah![]()
kuzum ellerine sağlık[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]150 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]465 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derin[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... Bonus
Haftanın spor üçüncüsü...... Sozen:124::124:
![]()
esselamun aleykum
günaydın canlar bugun yepyenı güzel bır gun inşallah herşey güzel olacak
kuzum ellerine sağlıkbonusunkı 500 lerdeydı dıye hatırlıyorum benmı yanlış mı hatırlıyorum:26:
Günaydın kuzum evet bende öyle hatırlıyorum bonusunki 520 idi.
Fırsatın varmı gel lesli yapalım herkeş uyurken..
I love Bonus
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]150 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]465 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derin[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... Bonus
Haftanın spor üçüncüsü...... Sozen:124::124:
![]()
Herkese gunaydin.
nur1835
esselamun aleykum
günaydın canlar bugun yepyenı güzel bır gun inşallah herşey güzel olacak
kuzum ellerine sağlıkbonusunkı 500 lerdeydı dıye hatırlıyorum benmı yanlış hatırlıyorum:26:
günaydınlaaar![]()
mutlu, sağlıklı ve az kalorili geçireceğimizbir hafta sonumuz olsun
bugün arkadaşımın kızının doğum günü var oraya gidecez ayrıyeten hem terziye hemde ayakkabı tamircisine uğramam lazım dün kızımın ayakkabı işini haletim 2 tane çocuğa doğum günü hediyesi aldım birde 5 yaşında bir erkek çocuğunada bir hediye almam lazım ama bulamıyorum ne alsam diyee tüm fikirlere açığım![]()
Canım dun aksam sana yazdiktan sonar daykoya hosbuldum yazarken auteur giremez oldum. O yüzden yeni gordum yazdigini. Bende dusunuyorum bayramda esimin memleketine gitme ihtimalimiz var gittigimde cok Daha zayiflamis olmak istiyorum.Burcucum enerjini yüksek tutmaya çalış. Aklına olumsuzluklar getirme.sen masallah cok guzel gidiyorsun yine öyle devam edeceksin.. İnsan zaman zaman doğal olarak bıkar,daralır ama yolumuz cok daha...Ramazan Bayramı'na kac kilo oluruzki ?aklimda o var... Sence?
canimm gecmis olsun.bizim ufaklik annem babam ablamda da cok oksuruyor.sardi her yanimizi oksuruk..Ve aleykum selam günaydın hepinizee
Tebrik ediyorum cok guzel spor yapmışsınız bende yapabilirim inşallah sizin gibi
Dun gece öksürük uyutmadi ilaclar iyice kabarttı sanırım yeni uyandım ayılmak için nascafe iciyorum su an. hepimiz icin az kalorili bol hareketli bir gun olsunnn:))
canim bizim oglan 4 yasinda 50 tane arabasi vardir disari her ciktigimizda yine araba istiyor.. ozelliklle simsek macquin arabalarina bayilir... cok buyuk degil kucuk arabalari seviyor artik..günaydınlaaar![]()
mutlu, sağlıklı ve az kalorili geçireceğimizbir hafta sonumuz olsun
bugün arkadaşımın kızının doğum günü var oraya gidecez ayrıyeten hem terziye hemde ayakkabı tamircisine uğramam lazım dün kızımın ayakkabı işini haletim 2 tane çocuğa doğum günü hediyesi aldım birde 5 yaşında bir erkek çocuğunada bir hediye almam lazım ama bulamıyorum ne alsam diyee tüm fikirlere açığım![]()
tuhh ramazanda kilo gider diye umuyordum..bende ne zaman spor yapicaz diye dusunuyordum..sahurdan once diye planladim...Canım dun aksam sana yazdiktan sonar daykoya hosbuldum yazarken auteur giremez oldum. O yüzden yeni gordum yazdigini. Bende dusunuyorum bayramda esimin memleketine gitme ihtimalimiz var gittigimde cok Daha zayiflamis olmak istiyorum.
Ana diyetisyenim oruc tutarken ramazanda kilo veremezsin versende kastan gider dedi
Sporda oruclu nasil olacak bilmiyorum
Ama 77falan olsak ne guzel olurdu:)
Birde Benim tamamen kilo verdikten sonra baslayacak sikintilarim var cocukluktan beri kilolu oldugum icin.
Günaydın canım boyama kitabı ya da masal kitabı falan olurmu
I love Bonus
herkese gunaydin
canim bizim oglan 4 yasinda 50 tane arabasi vardir disari her ciktigimizda yine araba istiyor.. ozelliklle simsek macquin arabalarina bayilir... cok buyuk degil kucuk arabalari seviyor artik..
tuhh ramazanda kilo gider diye umuyordum..bende ne zaman spor yapicaz diye dusunuyordum..sahurdan once diye planladim...
ben de 7 li rakamlara inerim insallah diye dusunuyorum keske daha assagilar olsa ama kismet..hersey cok guzel olucak bozma moralini.. elbette cogumuzun zayifladikca yeni sorunlari cikacaktir..allah cozumsuz dert vermesin canim..
aslında çok güzel olur bonusum da hediye alacağım çocuk sanki boyama kitabıyla mutlu olamayacakmış gibiii
canım çocuğun odasıda sadece özel oyuncak dolabı var kendiside tır ve iş makinası hastası ama o arabalarda çok pahalı ve ihtiyacıda yok puuufff ihtiyacı olmayan çocuğada hediye almak ne zor tutuğu takımın mağzasından bişey bakayım yani hediyesini alınca sevinsin istiyoruum alıp bir kenara atmasın gerçi şimdiki çocuklar doyumsuz bişeyi çok isteyip aldırdıktan sonra bir kenara atabiliyorlar![]()