- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
Cok sevindim kuzum benim bi arkadasim oyle 20 kg verdiydi kimse taniyamiyormus yolda o diyordu disari ciktigim gunler catlayacak gibi oluyorum nazar dan sanirim diyeselam kızlar ben geldım bi tanıdığı gordum bugun uzaktan tanıyamadı benı hayrıyeye benziyor ama dıyormuş kendı kendı ay nası sevındım nasılbu motıvasyonla ben sabah sporuma tam gaz başlamazmıyım ayol
inşallah canım çok çok eksıgorelım kaldıralım su totoları
ne yaptın kuzum maşallahbarekallah
devam devam
inşallah kuzum ya sabah canım çok sıkılmıştı ama toparlandım haftaya ful spor![]()

Afiyet olsun kuzumm offf nasilda tatli gelir o ortamda bizde yapariz kislik yufka makarna artik agustos sonu yapariz biz deselamün aleyküm.....
kızlar ben bugün gezmeye gitcem demiştim ya, gezme derken ramazan için yufka açcaklardı akrabalar, onların yanına gidicektim, hem ucundan tutar biraz yardım ederim hemde otururum hemde saç böreği falanda yerim diye gittim, davet ettiler bende icabet ettim.
böylelikle saç böreği ile tamda tahmin ettiğim gibi diyetim bugün güme gitti, battı balık yan gider yaptım artık bugün, olacak artık napıyım nefis taşıyoruz hepimiz, yarın yine devam inşaallah, bugün güme gittiği için içerik yazmamada hiç gerek yok diye düşünüyorum.
çokta yoruldum, gecede uyku tutmamıştı uykusuzumda.
neyse ben kaçar gelirim yine.
canım battı balık yan gider yaptım bugün:)
yok severim canımcım ama benim et gurubu sfırdı dün, yoksa 3kere tükettim dün süt gurubu.
![]()
Aynen canim bugun 2 mil yapicam aksam yine yuruyemedim dert olduAyyy cok yolmasaydın kendini kuzumm..
Ben yavaş yavaş yaptım walla..kötülemek istemem...
Kız sen ne alemsin... Kimin aklına gelir kendi spor yapabilmek icin ahbaplarına biseyler öğretmek...
Super sen birde 60 civari kiloya in neler olacak bak..
Canim olsun arada bir olur öyle ...yarin yeni gun yeni umutlar.. Bende aksam az yiyim derken mutfağa gidip gelip atıştırdım biseyler ...
Yarin hersey daha guzel Olucak insallah..

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]150 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]465 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derin[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... Bonus
Haftanın spor üçüncüsü...... Sozen:124::124:
![]()
spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:)
![]()
Ellerin dert gormesin kuzum teşekkürler BONUS birinci olmasi lazim yanlız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.