- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
evet kalıcı olamk isterim haftaya alın benide lütfen :26::26::26::26::26:
Dun aksam bende kina gecesindeydim cok oynadik bizde iyi oldu ama stres falan kalmadi yarinda başka kina gecesi var kuzenimin kina geceleri dugunlere gore daha eglenceli oluyor sanki... spor niyetine ohhh ohhhh...:))
Insallah kalici olmaya geldim canim zayiflayana kadar gitmek yok (kovmazsaniz tabiii:))
Zumbayi ben cok sevdim canim yürüyüşüde cok seviyorum ama bu aralar havalar malum...
Birde zumba yaparken beni kimse görmediği icin sorun olmuyor yoksa cok komik gözükebiliyorummm:))
tamam kizlar haftaya ikinizide aliyorum listeye
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar, umarım çok iyisinizdir...
Bildirim yapacak,yarışacak enerji de değilim henüz..Bir kaç ay olmayacakta.. yaz tatilinde epey yoğun olacağım gibi görünüyor...
Bu nedenle listeden bir süreliğine ayrılmak istiyorum boşuna yer daralmasın malum hacim olarak epey yer kaplıyorum
Fırsat buldukça uğrarım tamamen kurtulmayacaksınız benden![]()
Kendinize iyi bakın,esen kalın..
Edit:Bonus bu sefer elin boş dönme
Frıdacığım hayırlı yolculuklar..benden selam söylemeyi unutma çocukluğuma...
meyracığım inceliyor olman beni çok sevindiriyor bilesin...
Hepinizi öpüyorum şapşup....Bu arada bizim yine gösterimiz var şans ve sabır dileyin saatlerce gıy gıy dinliyoruz![]()
tamam canim seni listeden cikaririm... ama istedigin an geri gelebilirsin sana kapimiz her zaman acik canim :)
yogunlugunun arasinda yinede kendine gunde 10dk de olsa vakit ayirmayi unutma canim :)