Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kalıcı olamk isterim haftaya alın benide lütfen :26::26::26::26::26:

Dun aksam bende kina gecesindeydim cok oynadik bizde iyi oldu ama stres falan kalmadi yarinda başka kina gecesi var kuzenimin kina geceleri dugunlere gore daha eglenceli oluyor sanki... spor niyetine ohhh ohhhh...:))

Insallah kalici olmaya geldim canim zayiflayana kadar gitmek yok (kovmazsaniz tabiii:))

Zumbayi ben cok sevdim canim yürüyüşüde cok seviyorum ama bu aralar havalar malum...
Birde zumba yaparken beni kimse görmediği icin sorun olmuyor yoksa cok komik gözükebiliyorummm:))

tamam kizlar haftaya ikinizide aliyorum listeye

Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar, umarım çok iyisinizdir...

Bildirim yapacak,yarışacak enerji de değilim henüz..Bir kaç ay olmayacakta.. yaz tatilinde epey yoğun olacağım gibi görünüyor...
Bu nedenle listeden bir süreliğine ayrılmak istiyorum boşuna yer daralmasın malum hacim olarak epey yer kaplıyorum ;)

Fırsat buldukça uğrarım tamamen kurtulmayacaksınız benden ;)
Kendinize iyi bakın,esen kalın..:16::16:

Edit:Bonus bu sefer elin boş dönme ;)
Frıdacığım hayırlı yolculuklar..benden selam söylemeyi unutma çocukluğuma...
meyracığım inceliyor olman beni çok sevindiriyor bilesin...

Hepinizi öpüyorum şapşup....Bu arada bizim yine gösterimiz var şans ve sabır dileyin saatlerce gıy gıy dinliyoruz ;)

tamam canim seni listeden cikaririm... ama istedigin an geri gelebilirsin sana kapimiz her zaman acik canim :)
yogunlugunun arasinda yinede kendine gunde 10dk de olsa vakit ayirmayi unutma canim :)

Hepinizle bişey paylaşmak istiyorum. Nerden başlıycam ne yazıcam bilemiyorum. Cuma günü kilo veremediğimi adetimin geciktiğini yazmıştım.

Hiç ummadığım planlamadığım bir şeyle karşılaştım. Adetim normalde hiç gecikmediği için tedirgin oldum bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm. Şok olduğum için belki yanılmışızdır diye ikinci testide yaptım sonuç aynı çıktı.

Dedim ya ne yazacağımı bilmiyorum. Hissettiklerimi anlatmam zor.

I love Bonus

Hepinizle bişey paylaşmak istiyorum. Nerden başlıycam ne yazıcam bilemiyorum. Cuma günü kilo veremediğimi adetimin geciktiğini yazmıştım.

Hiç ummadığım planlamadığım bir şeyle karşılaştım. Adetim normalde hiç gecikmediği için tedirgin oldum bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm. Şok olduğum için belki yanılmışızdır diye ikinci testide yaptım sonuç aynı çıktı.

I love Bonus

herşey yoluna girecek. ben her zaman yanındayım hep yanında olmaya devam edicem. Kendini yalnız hissetme ve üzgünde hissetme. Bazen bişeleri istemeyiz ama onlar bizim için daha hayırlıdır. Hayırlara vesile olucak inş.inan buna tamam mı

herşey yoluna girecek. ben her zaman yanındayım hep yanında olmaya devam edicem. Kendini yalnız hissetme ve üzgünde hissetme. Bazen bişeleri istemeyiz ama onlar bizim için daha hayırlıdır. Hayırlara vesile olucak inş.inan buna tamam mı

İnş

I love Bonus

I love Bonus
kuzum herşeyın hayırlısı buda rabbimden herşey çok güzel olucak inş canım bızım şer duşunduklerımde çok çok başka hayırlar vardır sıkma canını guzellıkler senı bekler

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ________Sozen :65::nazar::46::32::16::21::8::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,4 kg_________ Dayko & ogretmenimcanimbenim :65:
:nazar: :81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Fazey40 & Mavorer:65::nazar::46::62::66::71:
ellerine sağlık canım hatunlar kutlarım :46:
Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar, umarım çok iyisinizdir...

Bildirim yapacak,yarışacak enerji de değilim henüz..Bir kaç ay olmayacakta.. yaz tatilinde epey yoğun olacağım gibi görünüyor...
Bu nedenle listeden bir süreliğine ayrılmak istiyorum boşuna yer daralmasın malum hacim olarak epey yer kaplıyorum ;)

Fırsat buldukça uğrarım tamamen kurtulmayacaksınız benden ;)
Kendinize iyi bakın,esen kalın..:16::16:

Edit:Bonus bu sefer elin boş dönme ;)
Frıdacığım hayırlı yolculuklar..benden selam söylemeyi unutma çocukluğuma...
meyracığım inceliyor olman beni çok sevindiriyor bilesin...

Hepinizi öpüyorum şapşup....Bu arada bizim yine gösterimiz var şans ve sabır dileyin saatlerce gıy gıy dinliyoruz ;)
yenam hoşgeldın canım ama bu kararın uzdu benı zaten senı çok ozluyorduk neyse işlerını hallet çabuk don canım sevıyorum senı :54:

afiyet olsun, bende içtim:)
maşaallah maşaallah diyim ozaman ablacım mutluluğuna:)
maşaallah tebareke allah....:nazar::nazar:
kusura bakma yeni gördüm mesajını, telefona daldımda.
rglde mevcut şuan, oyüzden kafam bi milyon:27::27::27:
kırmızı görmek istmeyen bir boğa gibiyim aynen şuan:):27::27::27:

arkadaşının o güzel tepkilerini pek merak ettim ablam ben şimdi???:)

:-):-):-):-) saol kuzum annem bizim sevincimiz neden olur kilo vermissin dedilermi ohooo yeter bize :-):-) arkadaşımda oyle dedi yuzunden belli verdigin diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

I love Bonus

Rabbim buyuktur vardir bi bildigi hayirli olsun canimmmm
Aglayacam simdi benim kizim tek kaldi o kadar istedim esim istemedi (kizdan once 3 tane dusugum oldu) bi turlu ikna edemedim .....

Rabbim buyuktur vardir bi bildigi hayirli olsun canimmmm
Aglayacam simdi benim kizim tek kaldi o kadar istedim esim istemedi (kizdan once 3 tane dusugum oldu) bi turlu ikna edemedim .....

Amin... Sağolasın üzülme :(

I love Bonus

Amin... Sağolasın üzülme :(

I love Bonus

Oyle Rabbim onun acisini gostermesin iste biz 3 kardesiz kardes candir biz kayboldukmu yavrum yanliz kalacak her hafta erkek kardesime gidiyor 1 yasinda oglu var onun arkadaslarina kardesim benim diyor o yuzden sen uzulme esas

Kizlarrr :) dereceye girmisimya ben :) cocuk gibi sevindim :) bugun arkadasim yanimda pek giremiyorum o yuzden. Bi de pek diyete uygun beslenemedim ama yarin devam yineee :)
Canim tebrikk ederimm

I love Bonus

Canim hayirli olsun insallah neden üzgün olduğunu düşünüyorum... ben aslında o gun diyecektim ama yeni katıldığım için yazamadim ben çok sevindim herşey Allahtan vardir bir bildigi bundada vardir bir hayır. ...

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılmazsa bişey demek istiyorum özellikle meyracım sana...

1. 2. Olmak çok önemli değil hatta şu an benim hiç umrumda değil sadece dikkatimi çekti burda o kadar yazdım uğraştım spor için ama karşılığını göremedim.

Hiç girmemiş olsan okumamış olsan anlıycam ama aynı anda yazılan msjlardan alıntı yaptın kaç kez nasılsa benimkini görmedin kendimce önemsenmediğimi düşündüm.

İçimden geçti yazıverdim bil diye. Umarım doğru anlaşılırım.

Gerçekten şu an hiç birşey umrumda değil helede bu konuda herşeyden soğumuş durumdayım.

I love Bonus

Canim tebrikk ederimm

Canim hayirli olsun insallah neden üzgün olduğunu düşünüyorum...

Elimde değil ki üzgünüm yeni atlatmıştım herşeyi kendime odaklanmıştım. Kızım daha ufak sevincek durumda olamadım içimde fazlasıyla sıkıntı var

I love Bonus

Elimde değil ki üzgünüm yeni atlatmıştım herşeyi kendime odaklanmıştım. Kızım daha ufak sevincek durumda olamadım içimde fazlasıyla sıkıntı var

I love Bonus

Anliyorum seni daha kizi memeden kesmedin ama dedim ya Rabbim kararlamistir bisiler kendimden ornek verdim sirf azcik moral olsun diye cnm Allah buyuktur

I love Bonus

kuzum sıkıntıda bebekterabbımden sonradan bizi bekleyenlerı bız bılemeyız bunlar kader arkadaşım yazılmış bız oynuyoruz gelen bebek sana mutluluk huzur getreek ınşallah uzulme bıze dusen eyvallah deyıp kabullenmek bu sıtede nekadar çok arkadaş var çocuk için çırpınan mevlam herşeyı bızden iyi bilir anlıyorum zamanı degıl dıye düşünüyorsun ama kuzum bız taın edemiyoruz zamanı unutma sıkıntıya düşme canım benım :54:

Anliyorum seni daha kizi memeden kesmedin ama dedim ya Rabbim kararlamistir bisiler kendimden ornek verdim sirf azcik moral olsun diye cnm Allah buyuktur

Sağolasın canım benim inş toparlıycam

I love Bonus

Yanlış anlaşılmazsa bişey demek istiyorum özellikle meyracım sana...

1. 2. Olmak çok önemli değil hatta şu an benim hiç umrumda değil sadece dikkatimi çekti burda o kadar yazdım uğraştım spor için ama karşılığını göremedim.

Hiç girmemiş olsan okumamış olsan anlıycam ama aynı anda yazılan msjlardan alıntı yaptın kaç kez nasılsa benimkini görmedin kendimce önemsenmediğimi düşündüm.

İçimden geçti yazıverdim bil diye. Umarım doğru anlaşılırım.

Gerçekten şu an hiç birşey umrumda değil helede bu konuda herşeyden soğumuş durumdayım.

I love Bonus

ya canım bu mesajını 3-4kere okudum üst üste, benim açımdan neye alındığını yada üzüldüğünü anlayamadım inan.....
zaten bugün yukarda da yazdım rgl oldum, kafam hiç yerinde değil, artı hala karnım ağrıyo geçmedi kaç saattir, hatta senin en sonki çift çizgi mesajını okudum ama ona bile ne yazsam acaba diye düşünüyordum öyle....
yani neye alındınki bana? gerçekten söyle? ben insanları kırmamamak için itinayla hareket eden biriyimdir, kolay kolay kimseyi kırmam yani.... kırdıysamda ya istemeden olmuştur yada çok incinmişimdir.
inan bak neye kırıldığını açıkça yazsana, yada istersen özelden yaz farketmez benim için.

kuzum sıkıntıda bebekterabbımden sonradan bizi bekleyenlerı bız bılemeyız bunlar kader arkadaşım yazılmış bız oynuyoruz gelen bebek sana mutluluk huzur getreek ınşallah uzulme bıze dusen eyvallah deyıp kabullenmek bu sıtede nekadar çok arkadaş var çocuk için çırpınan mevlam herşeyı bızden iyi bilir anlıyorum zamanı degıl dıye düşünüyorsun ama kuzum bız taın edemiyoruz zamanı unutma sıkıntıya düşme canım benım :54:

Bilmezmiyim kendi ablamın olmuyo :( 10 senedir. Şoktayım hala kendime gelemiyorum. İnş iyi olur herşey. Sağol hayriyem

I love Bonus

ya canım bu mesajını 3-4kere okudum üst üste, benim açımdan neye alındığını yada üzüldüğünü anlayamadım inan.....
zaten bugün yukarda da yazdım rgl oldum, kafam hiç yerinde değil, artı hala karnım ağrıyo geçmedi kaç saattir, hatta senin en sonki çift çizgi mesajını okudum ama ona bile ne yazsam acaba diye düşünüyordum öyle....
yani neye alındınki bana? gerçekten söyle? ben insanları kırmamamak için itinayla hareket eden biriyimdir, kolay kolay kimseyi kırmam yani.... kırdıysamda ya istemeden olmuştur yada çok incinmişimdir.
inan bak neye kırıldığını açıkça yazsana, yada istersen özelden yaz farketmez benim için.

Yok kırılmadım canım kafa benimde yerinde değil boşver önemli olan bizim birlikte güzel şeyler paylaşmamız.

I love Bonus

Back
X