Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bende dunden beri cok sikintidayim. Ama senin sikintin Allahin iziniyle gecici sonu mutlulukla bitecek insallah..
Cocuk konusunda az once kaygilarimin nedenini yazdim. Esimle kopacakmisiz gibi bir his var ve bu yuzden cocuk konusunda ne yapacagimi bilmiyorum ne olur bana fikir verin ve dua edin...
Canım Allah yardımcın olsun
Kizlar benim esimde bipolar bozukluk var. Cok zor gunler geciriyoruz ne olur dua edin..
Allah buyuktur geçecek bu gunler insallah aksam gec vakit okudum bu mesajini arkadaşlarımin dedigi gibi sizi etkileyen kisileri mudahele ettirmeyin hayatiniza ama kadin isterse her seyi yapar inaniyorum sende esini ikna edersin dr konusunda
esselamün aleykum
günaydın kızlar ben de sanısam üşütmüşüm hiç ısınamıyorum ay neoldu kızlar bıze nazarmı deydı bugun dıne ders var dun bı salaklık yaptım sormayın çalışayım diye arabayı aldım çiftliğin etrafında turatayın dedım ben akıllı el frenını ındırme 2. turu atarken arabadan bı koku geldı ama nasıl hemen indim babam vardı bısıyyok dedı ama ben çok korktum hocayla bınerken cesaretleniyorum ama böyle bır hata yapıncada butun hevesım kaçıyor offf

evet canım burda misafirde iştebiltmez :9:ben severım mısafırı ama bızım tarla tapan işleri çok oluyor eşim çok yoruluyor ona uzuluyorum

burcum emın ol okuyunca çok uzuldum ve senın ıçın endıselendım ama canım bırbırını seven çıftlerın bırbırınden vaz geçmesı zordur hepımızın olur böyle ayrılmak ıstedıgı zamanlar sonuçta 2 yabancı ınsan tabı ben tam sorunları bılmedıgım ıçın ahkam kesmek ıstemem ama canım bı yardım alsanız ıkınızde seneler verılmıs çok sey paylaşılmış kolaydegıl yuvayı ayakta tutmak emek harcamak gerekır tabı ikitaraflıda tabıkı çocuk aileyi pekıştırı bırbırıne bağlar canım bence açık açık konuş eşinle isteklerini umutlerını bahset emınım bıseyler degısecektır arkadaşım rabbım sorunlarınızı aydınlığa çıkarsın herzaman dualarımdasın arkadaşım:16:

yok kuzum daha gırmedım cumartesı gırıcem

kuzum rabbım yardımcınız olsun
Uzulme canim onu 30 yillik suruculerde yapabiliyor daha yeni yasadim boyle bi olay :-)
Gunaydin kizlarr.. zor ve uykusuz bi geceden sonra okuldayim.. Kahvalti yapmadim. Su bile içmek gelmiyo icimden acikcasi. Bir de nobetciyim. Zor bi gun beni bekliyor. dualarinizi eksik etmeyin.
Musait olunca yaz nasil oldugunu
Merhaba kizlar benide araniza alin lutfen aralik ayinda 107 kiloydum simdi 93 ama takildim kaldim kilo veremiyorum cok canim sikiliyo bu duruma yaz sonuna kadar 75 olmam gerek
Hosgeldin canım
Oğlanın mezuniyet balosu var bugün öğlen dün hiç gitmek istemiyodum kötüydüm. Sağolsun nurum çok uğraştı konuştu iyi hissettirdi bana içimdeki sıkıntı gitti. Burdan bi daha teşekkür etmek istiyorum ona bana bu kadar destek olduğu kendi gibi gördüğü için. İyi ki seni tanımışım canımın taa içi.

Balodan resim atarım size fırsatım olursa :)

I love Bonus

Kız isir onun yanaklarından bekliyoruz resimleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilkay nasil oldun canim ben hala ayniyim :-)

Canim gündüzleri çok iyiyim tek tük öksürük ama gece hele birde basimi yastığa koyduğum zaman başlıyor
Derlerya dertler gece depreşir inşallah geçecek bekliyorum sabırla korkuma sporda yapamıyorum ama bugün yuruycem bakalim hava güzel:))

selamün aleyküm.....

napıyonuz millet....
daha geçmiş yapamadım direk selam veriyim önce dedim:)
yorgunum, uykusuzum:):27::27::27::27::27:
şimdi uyusam gece uyuyamicam ondan uyumuyorumda.
dün kalabalıkça yakın akrabalarla pikniğe gittik, güzeldi ama hepimiz çok yorulduk, havanın arada yağmasından dolayı çok yorucu oldu bu piknik, ramazan gelmeden gidelim istedik, havalar kapalı ama kışta değil sonuçta diye gittik bakalım.
dünde bugünde piknikten dolayı diyet miyet hikaye oldu:D oyüzden pazar pazartesi menülerimi girmicem.
yarın yine devam inşaallah diyete.:27:
hafiftende boğazım ağrıyo bugün, dün serin havada şifayı kapmışım, neyse geçmezse bir adaçayı içerim.
rabbimin nimetlerine her daim sonsuz şükürler olsun......

[h=1]Üzülme" der Mevlana ve devam eder; "Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?[/h]
$mevlana.webp

Canim gündüzleri çok iyiyim tek tük öksürük ama gece hele birde basimi yastığa koyduğum zaman başlıyor
Derlerya dertler gece depreşir inşallah geçecek bekliyorum sabırla korkuma sporda yapamıyorum ama bugün yuruycem bakalim hava güzel:))
Aynen oyle cnm aksam bi ara oluyom dedim sporda neymis unuttum :-) iyi olalimda sonra devam ederiz spora
Burda da hava nasil agir anlatamam ev ustume geliyor sanki yada bana oyle geliyor sikintimdan:-)
selamün aleyküm.....

napıyonuz millet....
daha geçmiş yapamadım direk selam veriyim önce dedim:)
yorgunum, uykusuzum:):27::27::27::27::27:
şimdi uyusam gece uyuyamicam ondan uyumuyorumda.
dün kalabalıkça yakın akrabalarla pikniğe gittik, güzeldi ama hepimiz çok yorulduk, havanın arada yağmasından dolayı çok yorucu oldu bu piknik, ramazan gelmeden gidelim istedik, havalar kapalı ama kışta değil sonuçta diye gittik bakalım.
dünde bugünde piknikten dolayı diyet miyet hikaye oldu:D oyüzden pazar pazartesi menülerimi girmicem.
yarın yine devam inşaallah diyete.:27:
hafiftende boğazım ağrıyo bugün, dün serin havada şifayı kapmışım, neyse geçmezse bir adaçayı içerim.
rabbimin nimetlerine her daim sonsuz şükürler olsun......
Aleykumselam kuzum
Ne gu zel degisiklik olmus amman dikkat et grip degilde oksurugu cok fena :-)
Kardesimin oglunun 1 yas gunu var cumartesi onun icin evi susliyecez netten bisiler indirdim kardesime gondercektim o da cikti alacakti ama tabletten toparlayamadim laptop ta tamirde simdi babamin yanina gidicem onun pc den indirip gonderim kaybolma biyerler gelince kahve iceriz:-):-)

Selamün aleykümm..

nasılsınız hanımlarr...ben yoğun ve koşturmacalı günler geçiriyorum...çokk kalabalık ve peşpeşe misafirler atlattım artık ev toparlıyorum yavaştan ve yeni ev arıyorum...bulduğum gibi taşınıcam...bu sıra yoğunluktan gelemiyorum buraya ama hep aklımdasınız...sanırım bir süre daha aranızda aktif olamıcam..fırsat buldukça gelirim ama....bana dua edin...hee bu arada bonuscum geçmiş okuyamadım ama alıntılarda gözüme takıldı bebiş bekliyomuşsun sanırım çok sevindim canımmm....tebrik ediyorum...yanlış hatırlamıyosam iki tane vardı bu üçüncü sanırım....darısı başıma artık ama biraz daha ileriki zamanda inş...ney kalkmalıyım artık dua edin bana....

Meyram guzel paylasimlar icin teşekkürler canım

Selamün aleykümm..

nasılsınız hanımlarr...ben yoğun ve koşturmacalı günler geçiriyorum...çokk kalabalık ve peşpeşe misafirler atlattım artık ev toparlıyorum yavaştan ve yeni ev arıyorum...bulduğum gibi taşınıcam...bu sıra yoğunluktan gelemiyorum buraya ama hep aklımdasınız...sanırım bir süre daha aranızda aktif olamıcam..fırsat buldukça gelirim ama....bana dua edin...hee bu arada bonuscum geçmiş okuyamadım ama alıntılarda gözüme takıldı bebiş bekliyomuşsun sanırım çok sevindim canımmm....tebrik ediyorum...yanlış hatırlamıyosam iki tane vardı bu üçüncü sanırım....darısı başıma artık ama biraz daha ileriki zamanda inş...ney kalkmalıyım artık dua edin bana....

Canim kolay gelsin ozletme kendini

Aleykumselam kuzum
Ne gu zel degisiklik olmus amman dikkat et grip degilde oksurugu cok fena :-)
Kardesimin oglunun 1 yas gunu var cumartesi onun icin evi susliyecez netten bisiler indirdim kardesime gondercektim o da cikti alacakti ama tabletten toparlayamadim laptop ta tamirde simdi babamin yanina gidicem onun pc den indirip gonderim kaybolma biyerler gelince kahve iceriz:-):-)

tamam ablam:) kolay gelsin sanada....
ah canımda nasıl çekti kayfeyi:):1:
acele etme gelince içeriz ablam....:16::16:

Selamün aleykümm..

aleyküm selam.....
hoşgeldin canım:29:
işlerinde rabbim kolaylıklar versin inşaallah canım, hayırlısı ile taşınır yerleşirsiniz inşaallah.
kısss önce ben bi hayırlısı ile siftah ediyim sonra sen 3.yü yaparsın:)))))):34:
allaha emanet olasınız, görüşürüz....
bu arada ömesajın aklımda canım, yazacağım sana en yakın vakitte, bu aralar bende çok yoğunum zihnen ve madden ama aklımda unutmadım yani, kusura kalma olurmu. kocaman öptüm:54::54::54:

ben kolay kolay baştan sona bir albüm dinlemem, bugün baştan sona ferhat göçerin bir albümünü dinledim, beğenerekte dinledim:)
galiba albümün adı "kalbe kiralık aşklar".
albümde 2tane parça çok hoşuma gitti, en çok hoşuma giden "talihimin döndüğü yok" parçası, 2.sırada da "mehtaplı geceler".....

ben kolay kolay baştan sona bir albüm dinlemem, bugün baştan sona ferhat göçerin bir albümünü dinledim, beğenerekte dinledim:)
galiba albümün adı "kalbe kiralık aşklar".
albümde 2tane parça çok hoşuma gitti, en çok hoşuma giden "talihimin döndüğü yok" parçası, 2.sırada da "mehtaplı geceler".....

Mehtapli geceler deyince aklima direkt sanat muzigindeki sarki geldi
Mehtapli gecelerde 'nininini heppp' seni andimmm
Belki gelirsin diye bossss yereee yandimmm
Ayyy bonusun deyze dedigi kadar varim :-):-):-):-)

Canım Allah yardımcın olsun

Allah buyuktur geçecek bu gunler insallah aksam gec vakit okudum bu mesajini arkadaşlarımin dedigi gibi sizi etkileyen kisileri mudahele ettirmeyin hayatiniza ama kadin isterse her seyi yapar inaniyorum sende esini ikna edersin dr konusunda

Uzulme canim onu 30 yillik suruculerde yapabiliyor daha yeni yasadim boyle bi olay :-)

Musait olunca yaz nasil oldugunu

Hosgeldin canım

Kız isir onun yanaklarından bekliyoruz resimleri

Hala ayniyim canim. Tek lokma bisey yiyemedim. Okulda kafam dagildi biraz daha iyi olacagim insallah..

tamam ablam:) kolay gelsin sanada....
ah canımda nasıl çekti kayfeyi:):1:
acele etme gelince içeriz ablam....:16::16:

Bizim ocak yoktu ya o aksam esime dedim kahve icecenmi
Eee ocak yok nasil yapican (unutmus kahve makinasinin varligini bile)
Dedim kahve oldumu konu mum isiginda pisiririm ben merak etme :-):-):-)

Back
X