- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
Canım Allah yardımcın olsuncanim bende dunden beri cok sikintidayim. Ama senin sikintin Allahin iziniyle gecici sonu mutlulukla bitecek insallah..
Cocuk konusunda az once kaygilarimin nedenini yazdim. Esimle kopacakmisiz gibi bir his var ve bu yuzden cocuk konusunda ne yapacagimi bilmiyorum ne olur bana fikir verin ve dua edin...
Allah buyuktur geçecek bu gunler insallah aksam gec vakit okudum bu mesajini arkadaşlarımin dedigi gibi sizi etkileyen kisileri mudahele ettirmeyin hayatiniza ama kadin isterse her seyi yapar inaniyorum sende esini ikna edersin dr konusundaKizlar benim esimde bipolar bozukluk var. Cok zor gunler geciriyoruz ne olur dua edin..
Uzulme canim onu 30 yillik suruculerde yapabiliyor daha yeni yasadim boyle bi olayesselamün aleykum
günaydın kızlar ben de sanısam üşütmüşüm hiç ısınamıyorum ay neoldu kızlar bıze nazarmı deydı bugun dıne ders var dun bı salaklık yaptım sormayın çalışayım diye arabayı aldım çiftliğin etrafında turatayın dedım ben akıllı el frenını ındırme 2. turu atarken arabadan bı koku geldı ama nasıl hemen indim babam vardı bısıyyok dedı ama ben çok korktum hocayla bınerken cesaretleniyorum ama böyle bır hata yapıncada butun hevesım kaçıyor offf
evet canım burda misafirde iştebiltmezben severım mısafırı ama bızım tarla tapan işleri çok oluyor eşim çok yoruluyor ona uzuluyorum
burcum emın ol okuyunca çok uzuldum ve senın ıçın endıselendım ama canım bırbırını seven çıftlerın bırbırınden vaz geçmesı zordur hepımızın olur böyle ayrılmak ıstedıgı zamanlar sonuçta 2 yabancı ınsan tabı ben tam sorunları bılmedıgım ıçın ahkam kesmek ıstemem ama canım bı yardım alsanız ıkınızde seneler verılmıs çok sey paylaşılmış kolaydegıl yuvayı ayakta tutmak emek harcamak gerekır tabı ikitaraflıda tabıkı çocuk aileyi pekıştırı bırbırıne bağlar canım bence açık açık konuş eşinle isteklerini umutlerını bahset emınım bıseyler degısecektır arkadaşım rabbım sorunlarınızı aydınlığa çıkarsın herzaman dualarımdasın arkadaşım
yok kuzum daha gırmedım cumartesı gırıcem
kuzum rabbım yardımcınız olsun

Musait olunca yaz nasil oldugunuGunaydin kizlarr.. zor ve uykusuz bi geceden sonra okuldayim.. Kahvalti yapmadim. Su bile içmek gelmiyo icimden acikcasi. Bir de nobetciyim. Zor bi gun beni bekliyor. dualarinizi eksik etmeyin.
Hosgeldin canımMerhaba kizlar benide araniza alin lutfen aralik ayinda 107 kiloydum simdi 93 ama takildim kaldim kilo veremiyorum cok canim sikiliyo bu duruma yaz sonuna kadar 75 olmam gerek
Oğlanın mezuniyet balosu var bugün öğlen dün hiç gitmek istemiyodum kötüydüm. Sağolsun nurum çok uğraştı konuştu iyi hissettirdi bana içimdeki sıkıntı gitti. Burdan bi daha teşekkür etmek istiyorum ona bana bu kadar destek olduğu kendi gibi gördüğü için. İyi ki seni tanımışım canımın taa içi.
Balodan resim atarım size fırsatım olursa :)
I love Bonus
Kız isir onun yanaklarından bekliyoruz resimleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.