Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

daykom tadım kaçtı yafff, kahve içme isteğim falanda hiç kalmadı:(
az önce oldukça genç akrabalardan birinin kalp krizi geçirdiğini duydum, hastanedeymiş, tam doğru bir bilgi alamadım durumu hakkında, kalp krizi gibi olmuş ambülansla kaldırmışlar hastaneye, şimdi sonuç bekliyorlarmış, belkide kalp krizi değildir, spazmdır yada sinirden, sonuç bekliyorum şimdi bende işte:(
ama bence spazm olabilir durumu, neyse inşaallah sonuç iyi gelir, üzüldüm şok oldum yani.
hayat işte bazen böyle bazen mutlu....

Hala ayniyim canim. Tek lokma bisey yiyemedim. Okulda kafam dagildi biraz daha iyi olacagim insallah..
Tmm cnm hicbisi yemeden olmaz ama hasta olursun
az önce oldukça genç akrabalardan birinin kalp krizi geçirdiğini duydum, hastanedeymiş, tam doğru bir bilgi alamadım durumu hakkında, kalp krizi gibi olmuş ambülansla kaldırmışlar hastaneye, şimdi sonuç bekliyorlarmış, belkide kalp krizi değildir, spazmdır yada sinirden, sonuç bekliyorum şimdi bende işte:(
ama bence spazm olabilir durumu, neyse inşaallah sonuç iyi gelir, üzüldüm şok oldum yani.
Gecmis olsun acil sifalar canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
merhaba kızlaar bu günlerde keyfimiz mi yok nee ?herkesin bir koşuşturması var tabii benimde. birde bonusun gebelik haberi hepimizi çok duygulandırdı önce çocukluğumuza sonra anne oluşumuza bütün hatıraları andık düşündük....

ne diyelim meyraa hayat bağzen bize böyle acı süprizler de yapıyor canım inş. akrabanın önemli bişeysi yoktur çabucak toparlar....

Hala ayniyim canim. Tek lokma bisey yiyemedim. Okulda kafam dagildi biraz daha iyi olacagim insallah..

geçmiş olsun canım zor bir durum gerçekden ümit edelimde eşin kısa bir sürede dr. gitmeye ikna olsun. çünkü ortada ilaçla tedavi edilecek bir rahatsızlık varsa senin anlayışın nereye kadar çözüm getirir. hem bak sende yıpranıyorsun şu sıkıntılı günleri atlatında eşinin kendini iyi hisetiği birgün tekrarda konuşursunuz.

Selamün aleykümm..

nasılsınız hanımlarr...ben yoğun ve koşturmacalı günler geçiriyorum...çokk kalabalık ve peşpeşe misafirler atlattım artık ev toparlıyorum yavaştan ve yeni ev arıyorum...bulduğum gibi taşınıcam...bu sıra yoğunluktan gelemiyorum buraya ama hep aklımdasınız...sanırım bir süre daha aranızda aktif olamıcam..fırsat buldukça gelirim ama....bana dua edin...hee bu arada bonuscum geçmiş okuyamadım ama alıntılarda gözüme takıldı bebiş bekliyomuşsun sanırım çok sevindim canımmm....tebrik ediyorum...yanlış hatırlamıyosam iki tane vardı bu üçüncü sanırım....darısı başıma artık ama biraz daha ileriki zamanda inş...ney kalkmalıyım artık dua edin bana....

kolay gelsin canım inş gönlüne göre bir ev bulursun taşınma işleri zor gerçekden ...

merhaba kızlaar bu günlerde keyfimiz mi yok nee ?herkesin bir koşuşturması var tabii benimde. birde bonusun gebelik haberi hepimizi çok duygulandırdı önce çocukluğumuza sonra anne oluşumuza bütün hatıraları andık düşündük....

...

Aynen böyle oldu ama yeter artık toparlanın hadi.

Hepiniz güzel insanlarsınız. Allahım şu mübarek günlerin hürmetine hanginizin sıkıntısı varsa geçirsin..Hanginizin eksiği varsa gidersin inş.. Evladı olmayana hayırlı evlat evladı olanada ondan hayır görmeyi nasip etsin... Hepimize huzur ve mutluluk versin inş.. Amin

I love Bonus

Kizlarr esimle detaylıca konustuk bu aksam. Inşallah guzel bi hastaneye gidecegiz :) yanimda oldugunuz icin tesekkurler..

slm kızlar kuzumu uyuttum bi bakayım dedim size
menümüde yazayım sabah 08:00 = 2 yumurtalı (sahanda bol tereyağlı) kkk
öğle 13:30 = 1 tabak taze fasülye, 1 kase keten tohumlu yoğurt sabahtan kalan 2 ceviz
akşam 19:00 = 1 kase yoğurt çorbası, 4 tane islim kebabı, 1 kase yoğurt, 3 ceviz

Son düzenleme:
slm kızlar kuzumu uyuttum bi bakayım dedim size
menümüde yazayım sabah 08:00 = 2 yumurtalı (sahanda bol tereyağlı) kkk
öğle 13:30 = 1 tabak taze fasülye, 1 kase keten tohumlu yoğurt sabahtan kalan 2 ceviz
akşam 19:00 = 1 kase yoğurt çorbası, 4 tane islim kebabı, 1 kase çorba 3 ceviz

Hasibe çok güzel menünde akşamı yanlış yazdın sanırım 2 kase çorba

I love Bonus

Son düzenleme:
Hasibe çok güzel menünde akşamı yanlış yazdın sanırım 2 kase çorba

I love Bonus
yoğurt yazacağıma çorba yazmışım yine demekki o kadar güzel yapmışım aklım hala onda kalmış hehe :1::1::1:
ayyy muhabbetlerinizi atışmalarınızı çok özledim :( çok giremiyorum nete hatta pcyi bile açamıyorum benim cadı durmuyor :(

yoğurt yazacağıma çorba yazmışım yine demekki o kadar güzel yapmışım aklım hala onda kalmış hehe :1::1::1:
ayyy muhabbetlerinizi atışmalarınızı çok özledim :( çok giremiyorum nete hatta pcyi bile açamıyorum benim cadı durmuyor :(

He biliyorum senin giremediğin günlerde neler oldu neler hasibe

I love Bonus

geçmiş çok birikti okuyamıcam özet geçsene (dedikoducu hasibe:1:)

Kız benden duymamış ol biliyomusun bonus hamileymiş daha dr a gitmemiş test yapmış. Meyranın dediği gibi eşşekten düşmüşe dönmüş şoktan şoka girmiş halada çıkamamış millette buna moral verecek diye harap olmuş

I love Bonus

Son düzenleme:
Kız benden duymamış ol biliyomusun bonus hamileymiş daha dr a gitmemiş test yapmış. Meyranın dediği gibi eşşekten düşmüşe dönmüş şoktan şoka girmiş halada çıkamamış millette buna moral verecek diye harap olmuş

I love Bonus

aaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
hayırlı olsun kuzummmmmmmmmm
neden moralini bozuyorsun budan güzel şey var mı dünyada
tazecik yeni bir can katılacak ailenize ayyy çok sevindim cnm yaa :54::54::54::54::54::54::54:

aaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
hayırlı olsun kuzummmmmmmmmm
neden moralini bozuyorsun budan güzel şey var mı dünyada
tazecik yeni bir can katılacak ailenize ayyy çok sevindim cnm yaa :54::54::54::54::54::54::54:

Beklemiyodum istemiyodum haliyle kız 2 yaşında bile değil emiyo hala ben yeni atlatmıştım herşeyi toparlanmıştım kendime odaklanmıştm yaşanacak zorluklar yaşanmadan yordu içimi iki gün kendime gelemedim şimdi daha iyiyim Allahtan gelene ne diyebilirimki böyle nasipmiş demek.

I love Bonus

Back
X