Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence yeteri kadar kokoş olmuşundur güveniyorum sana :) kızın napıyo emekliyomu 10 ayında ayaklanmıştı benimki

I love Bonus
emekliyor, sıralıyor, parmaklarının üzerine kalkıp mutfak tezgahına ellerini geçirip kendini yukarı çekmeye çalışıyor (barfix gibi) bizde yaramazlık çok ama daha yürümüye niyeti yok gibi kollarından tutunca öyle duruyor yada tepiniyor :44::44:

Herkese iyi geceler gençlik...
Bugun eski is yerine gittim istifa dilekçesini imzaladım...Birkac aydır sagolsunlar sigortamı yatırıyorlardı mağdur olmayayim diye...
Bir kac gündür onumuzdeki yil tekrar çalışalım diye benden haber bekliyorlardı...esim pek istemedi bende yok dedim....bilmiyorum dogrumu yaptım yanlışmi? Hayırlısı artik. Kader kısmet ...

gökçem bugun benim balik ta fena battı.. Kahvaltidan sonra Oglen bir paket cizi yedim.ogleden sonra bir salata yedimki adı salata kendinde yok yok...tavuk biftek helin peyniri kızartması patates kızartması soslar... Arada taze sıkılmış portakal suyu aksamda 1 tabak yeşil fasulye ki kasik makarna... Utanayım diye tek tek yazıyorum... Birazdan 20 dakika bisiklet çevircem...yarin hersey daha guzel kur insallah... Ne diyim...

is icin hayirlisi olsun canim... dedigin gibi kader kismet...

benim bugun idare ederdi... dune bakarak hatta coook iyidi... ama rejim degildi bugunkude :D

Günaydın güzeller giremedim bu ara pikniğe gidiyoruz şimdi diyet iyi gidiyor ama spor yok iki gündür gökçecim mesajını aldim haftaya birinci olarak geliyorum listeye:)))

hadi bakalim :D belkide ben birinci oluurum :1::1:

Teşekkürler canim dert bitermi salla gitsin :-)

Bende cok yogunum bugun eeee hala olmak kolaymi sabah beri mamaciklar yapiyorum kuzumun dogungunu var bugun 1. Yasimizi kutlayacaz amma bu iradeli hala hicbisi yemiyecek :-):-):-)
Opuyorum hepinizi....

orasi oyle dert bitmez... ama artik coook yoruldum... 7yildir dertlerin ardi arkasi kesilmiyor... iyice yiprandim...

yegenin yas gunu kutlu olsun canim!!! daha nice yillara insallah

Yav iş yaparken senin neyine telden kk ya bakmak yazmak telefonu koymuşum çekmeceye arıyorum sonra nere koydum diye

I love Bonus

ayyyy cooook guldum canim okurken :D

:9::9::9:
bende bi kere buzdolabına koymuşum:):1::1:
allahtan erken farkettimde telim kafayı üşütmedi soğuktan:D:60:

ayyy meyracim bunada coook guldum :D

slm kızlar ben geldim:3::3:
kızım oynarken hemencik slm vereyim dedim
dün akşam 2 kına yaptık, bu sabah 1 asker uğurladık, 1 bebek görmeye gittik, eve geldik alt komşunun kızının nişanını yaptık bahçede :1::1::1:
yemeğimizi yedik oyun zamanı geldi şimdi
Allah nasip ederse demlediğim çaydan 1 bardakçık içebilirim :34:

masallah canim sen benide gecmissin :D ben 2hafta pes pese kina gecesi ve dugun yapinca bile agir geldi :D senin gibi olsa artik mahv olurdum her halde :D

is icin hayirlisi olsun canim... dedigin gibi kader kismet...

benim bugun idare ederdi... dune bakarak hatta coook iyidi... ama rejim degildi bugunkude :D

hadi bakalim :D belkide ben birinci oluurum :1::1:

orasi oyle dert bitmez... ama artik coook yoruldum... 7yildir dertlerin ardi arkasi kesilmiyor... iyice yiprandim...

yegenin yas gunu kutlu olsun canim!!! daha nice yillara insallah

ayyyy cooook guldum canim okurken :D

ayyy meyracim bunada coook guldum :D

masallah canim sen benide gecmissin :D ben 2hafta pes pese kina gecesi ve dugun yapinca bile agir geldi :D senin gibi olsa artik mahv olurdum her halde :D
yok cnm bende bu kadar gezmem ama peş peşe denk geldi işte bende şaştım
Allahtan eminenin dengesi bozulmadı:34:

emekliyor, sıralıyor, parmaklarının üzerine kalkıp mutfak tezgahına ellerini geçirip kendini yukarı çekmeye çalışıyor (barfix gibi) bizde yaramazlık çok ama daha yürümüye niyeti yok gibi kollarından tutunca öyle duruyor yada tepiniyor :44::44:

aman canim takma kafana :D erken yurumeye baslayinca maratoncumu olacak??' :D

benim kiz 11aylik emeklemeye basladi :D 14bucuk aylikta yurumeye basladi :D
sonucta eninde sonunda yuruyecek fazla ustune gitme bence :) hani dusup korkarsa... bu surec daha uzar...

Şimdiden tezgaha uzanıyosa yandın :) duygunun ellemediği mıncıklamadığı bişey kalmadı gayet güzel hareketleri vakti gelince yürür bi güzel benimki hiç yürütece binmedi mesela sevmedi o yüzden yürümek istedi

I love Bonus

aman canim takma kafana :D erken yurumeye baslayinca maratoncumu olacak??' :D

benim kiz 11aylik emeklemeye basladi :D 14bucuk aylikta yurumeye basladi :D
sonucta eninde sonunda yuruyecek fazla ustune gitme bence :) hani dusup korkarsa... bu surec daha uzar...
yok cnm üstelemiyorum emeklemesinede karışmamıştım kendi kendine çözmüştü:34:

Şimdiden tezgaha uzanıyosa yandın :) duygunun ellemediği mıncıklamadığı bişey kalmadı gayet güzel hareketleri vakti gelince yürür bi güzel benimki hiç yürütece binmedi mesela sevmedi o yüzden yürümek istedi

I love Bonus
ben ara sıra bindiriyorum ama 15dkyı geçmiyor alıyorum:34:

amannn iyi bare :D benim kizin dengesi sasti :D cocugu tanimaz oldum :D karakteri falanda degisti bu 2dugunden sonra...
bugün normalden kısa sürede uyudu sayılır çok şükür :nazar:

Sağol kuzum
Dinlenince iyi ayakta kalınca nasıl batıyo yanıyo kalçama doğru kalçamın içi bişey var ama nedir bilmiyorum bu kadar ağrı normal değil tabi bayadır var zaten ya kilo yüzünden omurgada yamuldu demek boynumdada bi yerde fıtık var oda bu aralar ağrıyo

I love Bonus
Canim hani Dr sana bebeğin kalp atışları icin haftaya gel dedi yaa.. Bence bu durumu mutlaka söyle.. Onemli olabilir...

Canim yaa en sevimli zamanları simdi...:nazar::nazar::nazar:

Gokcecim bugun daha iyi olmasına sevindim... He yeni gun yeni unutarlarla doğar... Ben uc gundur Cook fena şeyleR yedim...ama yeni günden umutluyum...:20::19::20::19: Abuk sabuk beslenmeye son...

Son düzenleme:
yok cnm üstelemiyorum emeklemesinede karışmamıştım kendi kendine çözmüştü:34:

ben ara sıra bindiriyorum ama 15dkyı geçmiyor alıyorum:34:

bugün normalden kısa sürede uyudu sayılır çok şükür :nazar:

yürütec konusunda iyi yapiyorsun! fazla durmasi iyi degil kalca sorunu olur...

amannnn nazar degmesin fistiga:nazar::nazar::nazar::nazar:

neyse kizlar benim bilgisayarda az isim var ondan sonrada yaticam... herkese iyi gecelerrrr

Böyle kararlı olun afferin size bende valla bu hafta cipiste dahil her haltı yedim daha yemeyi düşünmüyorum bırak kilo almayı nefes alamıyorum bazen şişkinlik olunca

I love Bonus

Canim hani Dr sana bebeğin kalp atışları icin haftaya gel dedi yaa.. Bence bu durumu mutlaka söyle.. Onemli olabilir...

Canim yaa en sevimli zamanları simdi...:nazar::nazar::nazar:

Gokcecim bugun daha iyi olmasına sevindim... He yeni gun yeni unutarlar doğar... Ben uc gundur Cook fena şeyle yedim...ama yeni günden umutluyum...:20::19::20::19: Abuk sabuk beslenmeye son...

abur cuburlara ölüüüümmmm:47::47::47::47:
akşam çay demlemiştim
ibrahimin işi varmış içeri bilgisayarının başına geçti
bir ara yanına gittin baktım hoşbeş yiyor
dedim hasibe bu saatte hem yemek yenmez hem de o şey cısss eeee kötü k.kaaa dedim ve yemedim
yrnda karatayda tartı günümüz inşallah eksi çıkarım :34:

Böyle kararlı olun afferin size bende valla bu hafta cipiste dahil her haltı yedim daha yemeyi düşünmüyorum bırak kilo almayı nefes alamıyorum bazen şişkinlik olunca

I love Bonus
Bu hafta cok gerildim iş meselesi nedeniyle... Yedimde yedim...İnsallah bundan sonra daha özenli olurum...

abur cuburlara ölüüüümmmm:47::47::47::47:
akşam çay demlemiştim
ibrahimin işi varmış içeri bilgisayarının başına geçti
bir ara yanına gittin baktım hoşbeş yiyor
dedim hasibe bu saatte hem yemek yenmez hem de o şey cısss eeee kötü k.kaaa dedim ve yemedim
yrnda karatayda tartı günümüz inşallah eksi çıkarım :34:
afferin kuzum. Ben gidiyimde 20 dakika bisiklet yapiyim en azından...
İnsallah eksi çıkarsın canim..
Herkese iyi geceler...

selamün aleyküm.....

biten pazar günüm
(başarılı):nazar:
6334*40
6tahıl
3et
3süt
4meyve
*
4yağ
0sebze

vallah bugunde hic iyi gitmedi diyet acisindan... dert coooook....

dünyanın tasası bitmiyo hiç bacım haklısın.....
Allahım kendinden ayırmasın, bizi esirgesin bağışlasın inşaallah... amin.

Gokcecim bugun daha iyi olmasına sevindim... He yeni gun yeni unutarlarla doğar... Ben uc gundur Cook fena şeyleR yedim...ama yeni günden umutluyum...:20::19::20::19: Abuk sabuk beslenmeye son...

sana güveniyorum ben canım....:46::46::46::46::nazar:

Back
X