YENA
cım hastam öz Amcam daha önce seninle onun hakında konuşmuştum sanki face de bana şiir yazmıştı hatırladın mı kolon kanseri olmuş son evreleri 3 yıldır hastalığını bildiği halde Dr. Gitmemiş bizimde haberimiz yoktu amelyat olmadan bir gün önce öğrendim ve yanına gittim zaten Dr.larda geç kalmışsınız diyor zaten bir haftada 2 amelyat oldu yaşı genç 3 çocuğu var daha yuvadan uçmamış üzücü ama yapcak bişey yok .......
Bu Amcam benim çok nasıl söylesem arabeks bir hayat yaşadı hep mutsuzluklarından ailesini suçladı ama kendi ve ailesi için de hiç bişey yapmadı kendi içinde iyi bir insan aslında geçmişte çok takılmamak lazım asıl olan biziz bizim sağlığımız , güzelliğimiz, keyfimizin yerinde olması bizler değerliyiz zaten insan ömrü ne kadarki başkaları için kendimizi üzmemeliyiz ..... Amcam olayındada gördüm fazla duygusal iyi bir insan olmak yetmiyor çabalıycaksın önce kendin için sonra sevdiklerin için bir faydan olacak bir farkın...
Gittim geçmişi anlatıyor şöyle oldu böyle oldu bende üzme kendini dedim.tabii piskolojiside bozulmuş iyi değil .