• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeşilçay içildi bol su ayrıca ve bir mille leslie
Zaten tüm gün kosturmaca geçti...pazara gittim parka gittik
Şimdi oturdum...
Kasimpati maşallah canim nasil tartilmadan durabildin
Ben her sabah t artiliyorum hata biliyorum ama...
Bonus deri mont daracık ve kısacık hayalim devam ediyor ..okadar incelecegimi zannetmiyorum ama 100 bile olsam razıyım yaaa yeter artık...

tamam bonusum aklina gelenler olursa ekleme yap lutfen

kuru yemisi bence gunduz yiyelim ama sut yada yogurt olabilir daha hafif olur

ooofff süt yada yoğurt çayın yanında yenmiyor kiii :işsiz:

neyse bu akşam çayı boş içiyorum :)

Yeliz evet güzel ben de okey diyorum..

çok heyecanliyim boyle komun hareketler işe yarayacak hissediyorum..

hadi gazamiz mubarek olsun arkadaslar... :)

ben pek heycanlı değildim ama sizi okuyunca bende etkilendim az kaldı heycanlanacamda zaar :confused:

Günaydinnn,

Mutluuu,çok çok mutluu,musmutlu pazarlar:)

4'den beri ayaktayım,kahvaltıya misafirlerimiz var..Misafirler gelmeden bir selam vereyim hem de kilomu yazayım dedim:)

En son 4-5 hafta önce tartıldığimda kilom 107.8 idi, bu sabah itibari ile güncel kilom 102.3:halay::halay:

Şimdi kaçtim en hızlısından,efenimmm saygılar çokca hörmetler:KK45:

çok sevindiiiiim süpeer :nazar::nazar::nazar::KK5:

Menum
Kalkınca 1 bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı
2 haslanmış yumurta
2 domates
2 dilim eski kaşar
Kırmızı-yeşil biber
3 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan rezene çayı

Ara
Tarcinlı süt

Ara
Yeşil çay

Akşam
Yoğurtlu közlenmiş biber patlıcan
1 kase salata
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz karışık hoşaf

Ara
Turk kahvesi
Bi avuc fındık

2 litre su içtim şimdiye kadar. 1 litre daha içerim.

Yuruyuse cıkamadım. Leslie 3 mile yaptım 45 dk.

Aksam yemeğini 7de bitirdim.

Menumu de paylaştığıma gore gunu başarılı kapattım sayılabilir..

Vay cok guzel elifcim cok basarili :) az bile sanki. Hem yesil cay hem kahve hergun icmiyon dimi emziriyosun sen. Ara ara ic yesil cayi. Cay su kaybi yapiyo vucutta sut caylari haric.
Birde ben bebik 4 aylikti dr gittim ya gecen ramazandan once bana 5 ara ogun vermisti 11 de su bardagi tarcinli sut 3 te meyve 5 te kepekli biskuvi yada grissiniyle peynir 8 de cay bardagi sut 11 de malt icecegi vermisti. Ilk haftalardi tabi bu gitmeye devam etseydim degiscekti.

Fikir olur sanada diger emzirenlerede.

Harikasiniz arkadaslar
Cok begendim kurallari. İns.bende uycam hepsine

Tarti gunu p.tesi mi oldu artik yoksa tek seferlik mi onu anlamadim sadece

:olamaz::olamaz: neyi anlamadin datlum :KK53: tarti gunu degismedi pazarteside eklendi sadece. Hani arti neyin olursa haftasonunfan sebep kendimizi frenlemek icin.

ooofff süt yada yoğurt çayın yanında yenmiyor kiii :işsiz:

neyse bu akşam çayı boş içiyorum :)

ben pek heycanlı değildim ama sizi okuyunca bende etkilendim az kaldı heycanlanacamda zaar :confused:

çok sevindiiiiim süpeer :nazar::nazar::nazar::KK5:
Napsakta seni heycanlandirsak :işsiz:
Yorgunluktan belkide heycan seyleri az calisiyodur :KK48::KK53:

harikasınız nerdeyse kaçamaksız sıkı bir mayıs ayı geçirecez :KK200::KK200::KK200:
bugün neler yedim
sabah yazmıştım zaten egzersizimi yaptım yarım saatde çok hızlı tempoda yürüdüm sabah limonlu suyumuda içtim gün içinde yeşil çayımıda içtim suyu az içmiş olabilirim ama yarın daha dikkatli olucam akşam yemeğimde geç oldu 8 de evdeydim 8:30 da sofradaydık bir kase mercimek çorbası , 4 kaşık yoğurt , ve bir tabak pazı kavurması yedim

sabah az kahvaltı yaptım saat 12:30 gibi ikinci kahvaltımı yaptım ikindi vaktide bir elma ve 3 ceviz yedim sabah kahvaltılar dengesiz ve biraz fazla oldu sankii ilk kahvaltıda 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi yedim o_O

Napsakta seni heycanlandirsak :işsiz:
Yorgunluktan belkide heycan seyleri az calisiyodur :KK48::KK53:
he heee evet evet birde bonus zaten benim yapmak istediğim ve gerçekten çoğunlukta uyduğum şeyler kilom eksilmiyor ama ufacık bir kaçamakta hemen artıya geçiyorum yaa sinirim bozuluyor:KK34:

birazdan bu saatde kızın saçlarını düzleştirecem :KK4:

Hayirli akslar kizlar
Benim yem duzensiz oldu bugun ama cok yemedim hic yemedim desek yeri migrenim tuttu birde dogaz agrısi mahvetti annemlere geldim burda yatiyorum esimde olmayinca birakmadılar bakamiyorum tel ekranina insallah sabaha gecer gorusuruz

Gecmis olsun Hayriyecim

sabah 11de 1haşlanmış yumurta peynir maydanoz roka
saat 3de 2servis kaşığından az pilav ayran ufak bır tatlı
saat 7buçukta dışarıdaydm eve dönene kadar yemek için geç olur diye yanıma kuruyemiş aldım 1avuçtan biraz fazla yedim akşam yemeği niyeti ile
2litre suyumu tamamladım bugünü çok güzel atlattım diğer günlerime göre.çok sağolun arkadaşlar sayenizde kendime geri dönüyorum çoktandir toparlamaya çalışıyorum kendimi

Hayirli akslar kizlar
Benim yem duzensiz oldu bugun ama cok yemedim hic yemedim desek yeri migrenim tuttu birde dogaz agrısi mahvetti annemlere geldim burda yatiyorum esimde olmayinca birakmadılar bakamiyorum tel ekranina insallah sabaha gecer gorusuruz
geçmiş olsun canım sabah kendini daha iyi hisedersin inşallah

Back
X