ayça kayanın sayarak zayıflama kıtabında da kılona gore sayı verıyor orda banada 6 dilim çıkmıştı ama bıtıremezsenız yemeyın ne kadar az yersenız okadar ıyı yazıyor her dıyetısyen ayrı verıyor sankı benım ıyıce kafam karıştı
instekramda bı kız var 40 kılo vermiş ona ozelden yazmıştım apartoparr benı bır guruba soktular burdakıler cok kılolar verdı bızım gıbı yaparsan verırsın falan yazmışlar karatay yapıyor onlar kadın 2 haftaa 5 kılo vermıs bırı 25 bırı 30 kılolar vermişler bide seker orucu diye bir şey yapıyorlar 40 gun kılodan cok kalça göbek erıyormus ılk yapanlara 10 kılo veren bile var
kafam ıyıce karıştı ıstıareye yatacam ınan bu gıdısle
ay neguzel ablam eglercelı olur ınsanlar kaynaşır yardımlaşır
Hayriye bundan sonra gereksiz anlayisli olmiycaz diye soz verdik bilmem hatirladinmi?
Hah iste ona dayanaraktan acik secik yaziyorum.
Okudukca icim sisti kizim sen niye baska seylerden kimselerden medet ummaya calisiyosun?
Onceden kilo vermedinmi burda neler yazdik biliyosun ne yapman gerektigini.
Bizim senden farkimiz yokki.
Butun dr larin farkli yontemi var ama hepsinin karatay disinda benzerligi var. Dogru olan neyi duyduysan onu yap uygula ama kararsiz kalicak bir durum yok asla.
Sonucta kimseye gitmiyceksen evdeysen muhtac oldugun kudret yesil cayda mevcut olabilir seninde.
Yena dogru demis vakit kaybi sadece yillarimizi kaybettik artik sakasi yapamiyorumu kalmadi. Daha kaybedecek bir gunumuz yok.
Silkelen icinden aklindan geldigi gibi beslen ve kurallarimiza uy bak nasil tikir tikir isliyor hersey...
Seni seviyorum ve kilo vermeni istiyorum.
"Anliyorum seni hayriye sıkma canını biraz daha arastir napalim iste bizde boyleyiz" diyecek halim yok demiycemde anlayislida olmiycam.
Yanlis anlamiycagini bi kac gundur olan boslukta hallerinin farkinda oldugunu dusunerek yaziyorum.
Gozunu seveyim haydi artik...
Ha eger diyosanki daha tam toparlanamadim ustumde baski var biraz vakit lazim tamam iki hafta suren var topla kafani. Ama bir tablomuz olsun diye en cok isteyenlerden biri sendin.