• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aldigimiz duyumlara gore @kasimpati35 evde degilmis net cekmeyen bir yerdeymis iyiymisde. Merak etmeye luzum kalmamistir bilginize....:)

Kiz bonus demim diyorum icten icten kayniyorum :KK53: bu kasimpati nerde acaba:KK53: bu zamanda net cekmeyen bi yer bilemiyorum yani :KK53:
Bu ifadeyi kullanmaktan agzim burnum carpildi he

Kiz bonus demim diyorum icten icten kayniyorum :KK53: bu kasimpati nerde acaba:KK53: bu zamanda net cekmeyen bi yer bilemiyorum yani :KK53:
Bu ifadeyi kullanmaktan agzim burnum carpildi he

Bazı durumları fazla irdelememek gerek..:KK53:
ŞEhir dışı ,başbaşa.. yemişim kk yı..:KK53::KK8:

Bazı durumları fazla irdelememek gerek..:KK53:
ŞEhir dışı ,başbaşa.. yemişim kk yı..:KK53::KK8:
Yemisim sehir disini :deli:
1,63 değilmiydin uzadınmı.? yanlış hatırlıyorum zaar,yada gıcıklık yapıyorum :))

Sesli guldum he hunharca duygu diyo neye guluyosun anne kendine gel :KK53:

Yanlis hatirliyosun 67 idim çektim :KK53:

Benim için de ille de yürüyüş...
Hocama katılıyorum :))

Burcu geçmiş olsun bebeğine.. Kabız olduğu için kanlı olmuş olabilirmi..Anüste çatlak varmı.?
Offf nasıl üzülmüşsündür kan alınırken. :KK43:
Sagol cnm evet çatlak varmis o yuzden doktor biraz içim rahat umarım temiz çıkar bununla ilgilidir kanama dedi

Eski eve gelen bi sebzecimiz vardi ailecek alisveris yapariz iyi adamdir sagolsun.

Tasininca biraz kusur kaldim tabi balkondan sepetle aliyodum simdi bazen sesi duyuyorum cikamiyorum cama hemen gitmis oluyo.

Geldi biraz once diyorumki 5 kilo patates alim tartiyo ben sana 7 verdim diyo. 3 kilo sogan diyorum onu 5 yaptim diyo. 2 domates diyorum az degilmi 3 yapim :KK53:
Yav tamam dedim ver iste onlardan ayakustu soydu beni he :KK53: cilek yine pahaliydi 7 lira ne ya ben en fazla 3 e alabilmeliyim :)) nothinggg nothinggg sizin orda ne kaa fiyatlar?
Çilek halde 3- 3.5 dışarı otele satış 4 tl bonusum
Benim boyumda 1.73
Endokrin dr sonunda geldim birsuru tahlil verdi tokluk kan şekeri için yemek yedim 2 saat geçmesini bekliyorum.
Sabah ackarninada diğer tahlilleri vericem.
burcu1983 burcu1983 kuzuna çok geçmiş olsun Allah sifa versin

Çilek halde 3- 3.5 dışarı otele satış 4 tl bonusum
Benim boyumda 1.73
Endokrin dr sonunda geldim birsuru tahlil verdi tokluk kan şekeri için yemek yedim 2 saat geçmesini bekliyorum.
Sabah ackarninada diğer tahlilleri vericem.
burcu1983 burcu1983 kuzuna çok geçmiş olsun Allah sifa versin

Hadi hayirlisi guzel ciksin sonuclarin ins.

Back
X