- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Ablan nasıl oldu yenacım
Yoğurtlu semizotu çekti canım :)
İyi çok şükür... 10 gün önce çıktı alçısı bir 10 gün de varis çorabı giydi şimdi daha iyi..
Sen nasılsın asuman abla.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablan nasıl oldu yenacım
Yoğurtlu semizotu çekti canım :)
Maşallah sevindim iyi olmasınaİyi çok şükür... 10 gün önce çıktı alçısı bir 10 gün de varis çorabı giydi şimdi daha iyi..
Sen nasılsın asuman abla.![]()
Aldigimiz duyumlara gore @kasimpati35 evde degilmis net cekmeyen bir yerdeymis iyiymisde. Merak etmeye luzum kalmamistir bilginize....:)
Kiz bonus demim diyorum icten icten kayniyorumbu kasimpati nerde acaba
bu zamanda net cekmeyen bi yer bilemiyorum yani
Bu ifadeyi kullanmaktan agzim burnum carpildi he
Bonus,
fridanın boyu 1,77
derin 1,80 sanırsam
Asumanzeynep 1,70
dafi 1,70
Bonus 1,64
yena 1,60
beyleyken beyle.. :))
Ablalarim benim bemesaja kendimi ekledim gordunmu
![]()
Yemisim sehir disiniBazı durumları fazla irdelememek gerek..
ŞEhir dışı ,başbaşa.. yemişim kk yı..![]()
1,63 değilmiydin uzadınmı.? yanlış hatırlıyorum zaar,yada gıcıklık yapıyorum :))
Yenaa beni neden 3 santim kısalttınBonus,
fridanın boyu 1,77
derin 1,80 sanırsam
Asumanzeynep 1,70
dafi 1,70
yena 1,60
beyleyken beyle.. :))
Yenaa beni neden 3 santim kısalttın![]()
Yenaa beni neden 3 santim kısalttın![]()
Yemisim sehir disini
Sesli guldum he hunharca duygu diyo neye guluyosun anne kendine gel
Yanlis hatirliyosun 67 idim çektim![]()
Sagol cnm evet çatlak varmis o yuzden doktor biraz içim rahat umarım temiz çıkar bununla ilgilidir kanama dediBenim için de ille de yürüyüş...
Hocama katılıyorum :))
Burcu geçmiş olsun bebeğine.. Kabız olduğu için kanlı olmuş olabilirmi..Anüste çatlak varmı.?
Offf nasıl üzülmüşsündür kan alınırken.![]()
Çilek halde 3- 3.5 dışarı otele satış 4 tl bonusumEski eve gelen bi sebzecimiz vardi ailecek alisveris yapariz iyi adamdir sagolsun.
Tasininca biraz kusur kaldim tabi balkondan sepetle aliyodum simdi bazen sesi duyuyorum cikamiyorum cama hemen gitmis oluyo.
Geldi biraz once diyorumki 5 kilo patates alim tartiyo ben sana 7 verdim diyo. 3 kilo sogan diyorum onu 5 yaptim diyo. 2 domates diyorum az degilmi 3 yapim
Yav tamam dedim ver iste onlardan ayakustu soydu beni hecilek yine pahaliydi 7 lira ne ya ben en fazla 3 e alabilmeliyim :))
nothinggg sizin orda ne kaa fiyatlar?
Sagol cnm evet çatlak varmis o yuzden doktor biraz içim rahat umarım temiz çıkar bununla ilgilidir kanama dedi
Birde aciksozluki allahim :))Onunla ilgilidir merak etme... biz anneler hemen felaket senaryosu yazarız.. başta ben..
Çilek halde 3- 3.5 dışarı otele satış 4 tl bonusum
Benim boyumda 1.73
Endokrin dr sonunda geldim birsuru tahlil verdi tokluk kan şekeri için yemek yedim 2 saat geçmesini bekliyorum.
Sabah ackarninada diğer tahlilleri vericem.
burcu1983 kuzuna çok geçmiş olsun Allah sifa versin
Birde aciksozluki allahim :))