• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biri yine gecmisi okuyo :ıslık:

O biri kim olaki...

Çok güzel muhabbet etmişsiniz eve geldimpaşamı sallarken okuyayım dedim ama yetişemiyom hızınıza..

Yenacım geçmiş olsun...

Elifcim sanada geçmiş olsun canım....

Hayriyecim oğlanla tatlıya bağlamanıza sevindim canım...
Kasımpatıı o orman yürüyüşlerinden bende istiyom yaa...

He bide asuman abla bende sendenim hiçç sevmiyom ev işlerini ama günden güne bazı şeyleri yapamadıkça aslında nekadar düzen ve temizlik takıntılıymışım onu anlıyom...ama nasıl bi çelişkidir bu onu anlıyamadım henüz...

Ayy okudum birçok kişiye yazıcaktım unuttum ya kime ne yazcaktım...

Çok kötü bi menüm var yazıp yazmamak konusunda kararsızım ama yazmalıyım galiba...

Sabah 6 da Kahvaltı: iki lokma peynir, bikaç zeytin,iki çatal melemen ve iki çatal yumurta...

3 gibi öğle yemeği yarım kır pidesi iki tane açma

8 gibi akşam yemeği iki üç kaşık semizotu iki dilim tavukgöğsü...

2 litreden fazla su tüketildi...

Bu bu halde nasıl kilo vercem acep...gerçi istisna bi gündü...saatlerce aç kalınca dışarda ne bulduysam saldırdım resmen...yarın toparlıcam inş...

kızlaaaar bende menü paylaşmaya başlayayım;
tabi bugün öğlen ki şok etkisinden sonra kendime geldim.

sabah ve öğlen i yani 5 den öncsini yazmıyorum o yüzden;

18:30 türk kahvesi
saat 19:00 yoğurt ve müsli
1,5 lt su içtim
yarım saat zumba
Canım bugün yaşadiklarini emin ol hepimiz bir benzer şekilde yaşadik. Şimdi sadece kendin için zayıflamaya karar verirsen başaracaksin, birlikte başaracagiz..

Çok kötü bi menüm var yazıp yazmamak konusunda kararsızım ama yazmalıyım galiba...

Sabah 6 da Kahvaltı: iki lokma peynir, bikaç zeytin,iki çatal melemen ve iki çatal yumurta...

3 gibi öğle yemeği yarım kır pidesi iki tane açma

8 gibi akşam yemeği iki üç kaşık semizotu iki dilim tavukgöğsü...

2 litreden fazla su tüketildi...

Bu bu halde nasıl kilo vercem acep...gerçi istisna bi gündü...saatlerce aç kalınca dışarda ne bulduysam saldırdım resmen...yarın toparlıcam inş...
Saldirmis halin bumu?

Menu paylasimi zorunlu. Rapor veriyoruz gunluk. Hic acikma varsa gordugun bisey soyle uyar. Bisey yeme sut ayran disinda. Eger hemen yatmiycaksan yogurt yersin.

Canım paylaşmayın demedim ki, yemem zaten ama şimdi yeni başladım daha iştahım çok yerinde, zorladı yani, siz tabi ki yazacaksınız buna birşey demedim ki

Est. burcu niye vermiyim. Kizlarla ugrasiyodum. Okudum sadece.
Bugunku menun cok iyi masallah gayet dengeli besleniyosun.

Günduz sana neden canın sıkkın demistim cevap vermedin diye şeyettim. Sadece yarınki d.günümü yoksa başka bir keyifsizligin mi var

Sağol menü yorumun Icin canımsin :)

Kalkinca 2 bardak su

10:30-11
1 yumurta, 3 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim cavdar, domates, biber, yarim lavastan az kasarli durum ( kizin yemedigi)

2 ye dogru
3 ceviz, 4 incir, bir kupa sutlu kahve

5:30
Yesil cay

6:30
Yarim lavas, 4 dilim hellim peyniri( yarim paketten az) domates, salatalik,biber.
Doymayip 2-3 kasik patates kavurmasi

1,5 litre su, 45 dk yuruyus.

Günduz sana neden canın sıkkın demistim cevap vermedin diye şeyettim. Sadece yarınki d.günümü yoksa başka bir keyifsizligin mi var

Sağol menü yorumun Icin canımsin :)
Yok ya cok yaziyoruz bazen unutuyorum bile. Biseyim yoktu nedensiz biraz keyifsiz uyandim sabahima ve gunume yansidi. 4 ten sonra daha iyiydim. Sagolasin.

Saldirmis halin bumu?

Hee azmı göründü....bende baya kızcan sandıydım...

Kalkinca 2 bardak su

10:30-11
1 yumurta, 3 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim cavdar, domates, biber, yarim lavastan az kasarli durum ( kizin yemedigi)

2 ye dogru
3 ceviz, 4 incir, bir kupa sutlu kahve

5:30
Yesil cay

6:30
Yarim lavas, 4 dilim hellim peyniri( yarim paketten az) domates, salatalik,biber.
Doymayip 2-3 kasik patates kavurmasi

1,5 litre su, 45 dk yuruyus.

Çokk başarılı bencee...cuma güzel eksi bekliyom senden..

Canım paylaşmayın demedim ki, yemem zaten ama şimdi yeni başladım daha iştahım çok yerinde, zorladı yani, siz tabi ki yazacaksınız buna birşey demedim ki
Bisey demedigini biliyorum canim hani bak kurallara uyuyoruz demeye getirdim iste :)
Istah eger insulin direnci gibi bi durumun yoksa kesinlikle duygusal bir durum.
Iyi hissettikce iyi oldukca daha az yiyceksin ve dengeli beslendikce az yedikce daha az acikicaksin. Cok yemek doyurmuyo sadece daha cok aciktiriyo.

Baska seylerle aklini mesgul et dagit yemek dusunme. Kiyafet bak mesela :)

Bonuss en son yirmilik diş sen çektirmiştin dimi yoksa hayriyemiydi emin olamadım...bişey sorcamda bugün bende çektirdim bayada bir ağrım var ama bu saat oldu hala kanama var normalmii...geçen sene bir hafta arayla iki tane çektirdim ağlirılarımı çok ağladığımı hatırlıyom ama kanama hatırlamıyom olsa unutmazdım diye düşünüyorum ama....

Bonuss en son yirmilik diş sen çektirmiştin dimi yoksa hayriyemiydi emin olamadım...bişey sorcamda bugün bende çektirdim bayada bir ağrım var ama bu saat oldu hala kanama var normalmii...geçen sene bir hafta arayla iki tane çektirdim ağlirılarımı çok ağladığımı hatırlıyom ama kanama hatırlamıyom olsa unutmazdım diye düşünüyorum ama....
Geçmiş olsun
Çabuk geçer inşallah

Back
X