• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı günler
Bu internet sinir etti bugün beni geçmişi okuyup gelinceye kadar üç kere kesildi. Bütün alıntılarım gitmiş şimdi nasıl hatırlıycam kimlerden ne alintiladiğimı
İlk alıntım meyranındıda neydi bilmiyorum.
Siz hepinize yazdı kabul edin en iyisi :KK15::KK36:

Geçmiş olsun Yelizcim

Sağol canım...

Süper olurdu valla...uşağum az büyüsün ramazanıda atlatalım ormandan çıkmayacam he...çocuklar da temiz bi nefes alsınlar....

Sağol ablacım....

Gecede vardı kanama sabahtan beri yok...

Sağol canım...eş çekiştimek he fena fikir değilmiş...benimde feci dövesim varda çaktırmıyom...

Sağol canım bende iki tane çektirmiştim ama kanama hatırlamıyom üstelik biri birbuçuk saat düren bi operasyon la alındı dikişlerin sayısınıda hatırlamıyom hiç oyüzden sorduydum...buarada sanada geçmiş olsun...

Sağol canım.....
sagolun kizlar
Kahvaltımı yaptım
1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek büyüklüğünde bazlama biraz bal kaymakla yedim
oooohhhhh asuman abla kilolari verdin tabi balli kaymakli kahvaltilari edersin simdi benimde onumde yogurt ben ona bakiyom o bana
Hayırlı günler güzel bayanlar:21:
hayirli gunler canim bebis nasil oldu

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı günler
Bu internet sinir etti bugün beni geçmişi okuyup gelinceye kadar üç kere kesildi. Bütün alıntılarım gitmiş şimdi nasıl hatırlıycam kimlerden ne alintiladiğimı
İlk alıntım meyranındıda neydi bilmiyorum.
Siz hepinize yazdı kabul edin en iyisi :KK15::KK36:
Aleykum vesselam daficim seviglerimi gönderiyorum sanaa:KK68::KK68::KK200::KK200:

selammmm güzellerrrr

kaçak ben :KK23:
Bonus Bonus um şu tahlilleri yaptırana kadar menü bildiremiyorum pazartesiden itibaren başlıycam inşallah menü bildirimine
ama arada yazabilirim

işlerden dolayı çok yazamıyorum ama okuyorum maşallahınız var.
y.o.l.c.u y.o.l.c.u Zeynom çok geçmiş olsun nedir bu dişlerden çektiğiniz ya:olamaz:

Selamın aleyküm hayırlı günler
dün akşam giremedim k.k ya
Bugün bari bi selam vereyim dedim

sabah zararsız ziyansiz kahvaltimi yaptım

birazdan yürüyüşe gidicem
akşam yemeği ni de akşam yazarım inşallah
allaha emanet olun
Aleykumvesselam canım şimdiden iyi yürüyüşler diliyorum:KK15:

Not anladim ben seni bacim hic sorun degil.

Menu bildiriminde sorun yok herkes yaziyorda....
Protein gunu yapalim dedik sagolsun herkes bir uyuyorki.
Cok zor bisey degil yumurta peynirle yogurtla bile gecirilebilir.
Istedikmi ne kadar zor hamurlari yapiyoruz ama.
Bir hafta daha kural yazarim sonra yazmam buraya. Herkes kendi kuralini kendisi koysun o zaman.

Bir hafta daha kural yazarim sonra yazmam buraya. Herkes kendi kuralini kendisi koysun o zaman.
Bonussss be uyuyorum yaaaa sen süper şekilde öncüluk ediyorsun sen gazz vermezsen biterizzzz

Lafmi soktun nan :KK67:

:KK74:

selammmm güzellerrrr

kaçak ben :KK23:
Bonus Bonus um şu tahlilleri yaptırana kadar menü bildiremiyorum pazartesiden itibaren başlıycam inşallah menü bildirimine
ama arada yazabilirim

işlerden dolayı çok yazamıyorum ama okuyorum maşallahınız var.
y.o.l.c.u y.o.l.c.u Zeynom çok geçmiş olsun nedir bu dişlerden çektiğiniz ya:olamaz:

sorma ablam yaa bir ay sonra gene gidicem...ben bu ara doktor işlerime başladım yavaştan Allah sonumu hayr etsin inş..

sen kime alındın de bakimm....

az önce kahvaltımı yaptım...1 yumurta büyük bir dilim peynir domates yarım salatalık ceviz fındık kuruüzüm ve zeytin...

saat 4 gibide hurma eşliğinde yoğurt yicemm...

akşamda bol salata tarhana ve fasülye kavurma olucak...he bide yoğurt...

nasıl bonus çokmu kötü sadece protein olmuyo ama şimdilik anca bukadar...

Back
X