Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şimdii ben bunu nasıl düşünemedim acaba..Tabagi kucagina alsana hem yi hem salla![]()
Sen protein gunu yapiyomusun?bonus diyetten başka bişey düşünmez hale geldim iyi geldi sarkılar kızlar sagolun...gidiyorum kızımı yedirmeye okula şimdi
Lafmi soktun nanBak şimdii ben bunu nasıl düşünemedim acaba..![]()
Geçmiş olsun Yelizcim
sagolun kizlarSağol canım...
Süper olurdu valla...uşağum az büyüsün ramazanıda atlatalım ormandan çıkmayacam he...çocuklar da temiz bi nefes alsınlar....
Sağol ablacım....
Gecede vardı kanama sabahtan beri yok...
Sağol canım...eş çekiştimek he fena fikir değilmiş...benimde feci dövesim varda çaktırmıyom...
Sağol canım bende iki tane çektirmiştim ama kanama hatırlamıyom üstelik biri birbuçuk saat düren bi operasyon la alındı dikişlerin sayısınıda hatırlamıyom hiç oyüzden sorduydum...buarada sanada geçmiş olsun...
Sağol canım.....
oooohhhhh asuman abla kilolari verdin tabi balli kaymakli kahvaltilari edersin simdi benimde onumde yogurt ben ona bakiyom o banaKahvaltımı yaptım
1.5 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek büyüklüğünde bazlama biraz bal kaymakla yedim
hayirli gunler canim bebis nasil olduHayırlı günler güzel bayanlar![]()
Aleykum vesselam daficim seviglerimi gönderiyorum sanaaSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı günler
Bu internet sinir etti bugün beni geçmişi okuyup gelinceye kadar üç kere kesildi. Bütün alıntılarım gitmiş şimdi nasıl hatırlıycam kimlerden ne alintiladiğimı
İlk alıntım meyranındıda neydi bilmiyorum.
Siz hepinize yazdı kabul edin en iyisi![]()
Aleykumvesselam canım şimdiden iyi yürüyüşler diliyorumSelamın aleyküm hayırlı günler
dün akşam giremedim k.k ya
Bugün bari bi selam vereyim dedim
sabah zararsız ziyansiz kahvaltimi yaptım
birazdan yürüyüşe gidicem
akşam yemeği ni de akşam yazarım inşallah
allaha emanet olun
sagolun kizlar
oooohhhhh asuman abla kilolari verdin tabi balli kaymakli kahvaltilari edersin simdi benimde onumde yogurt ben ona bakiyom o bana
hayirli gunler canim bebis nasil oldu
Bonussss be uyuyorum yaaaa sen süper şekilde öncüluk ediyorsun sen gazz vermezsen biterizzzzNot anladim ben seni bacim hic sorun degil.
Menu bildiriminde sorun yok herkes yaziyorda....
Protein gunu yapalim dedik sagolsun herkes bir uyuyorki.
Cok zor bisey degil yumurta peynirle yogurtla bile gecirilebilir.
Istedikmi ne kadar zor hamurlari yapiyoruz ama.
Bir hafta daha kural yazarim sonra yazmam buraya. Herkes kendi kuralini kendisi koysun o zaman.
Lafmi soktun nan![]()
Not anladim ben seni bacim hic sorun degil.
Menu bildiriminde sorun yok herkes yaziyorda....
Protein gunu yapalim dedik sagolsun herkes bir uyuyorki.
Cok zor bisey degil yumurta peynirle yogurtla bile gecirilebilir.
Istedikmi ne kadar zor hamurlari yapiyoruz ama.
Bir hafta daha kural yazarim sonra yazmam buraya. Herkes kendi kuralini kendisi koysun o zaman.