• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar ustalar calisiyo bense ne zaman bitucek deyip duruyorum pofff oldum

Ogulcuklarim adanada iyi gezmeler kebap yemeden donme diyorum birde benim icin patlican dolmasi ekşi ekşi yermisin

Kasimpati bulusman guzel gecsin inşallah

Burcu listen gec basliyorsun ama dengeli gibi gorunuyo icerigi o yuzden sordum

Benim burdaki ust komsu bi kac kere kapiya geldi kandilde kurana cagirdi falan en son tel verdi nilufermis adi :)) tabisi ben ust komsu diye kaydettim.

Abla denecek bi insan torunu falan var. Sana daha uzun bi sure abla demeyi dusunmuyorum yenacugum yani :))

tornum olunca dersin :)

Ben seni Tuba bonus diye kaydettim :)

Yav bu bahaneyle bi desin herkes bu kullanici isimleri ne demek niye bunlari aldiniz falan :))

@74FRIDA seninki ressammiydi neydi? O an hangi ruh haliyle aldin?
YENA YENA ?
@dafi

nickimin anlami farsça " geliyorum " demek..

Yasminn bugundemi netin yok kuzu..
boşluyorsun yine bu ara..

geldi kuzum netim anca geçmişi geri geri okumaya çalışarak cevap yazmaya çalışıyorum ufak ufak ee işte var :(

DelyDoly DelyDoly benim adımda ne tesadüfki yeşim olucakmış babamın dediğine göre annem ısrarı ile yasemin olmuş :)

Selam kizlar ustalar calisiyo bense ne zaman bitucek deyip duruyorum pofff oldum

Ogulcuklarim adanada iyi gezmeler kebap yemeden donme diyorum birde benim icin patlican dolmasi ekşi ekşi yermisin

Kasimpati bulusman guzel gecsin inşallah

Burcu listen gec basliyorsun ama dengeli gibi gorunuyo icerigi o yuzden sordum
Bir cok diyetisyen tecrübe edip defalarca diyet yapınca artık tecrübe kazandım :)
Sağlıklı beslenmeye çalışmaya calisiyorum:)

Ama diyetisyen takip adına gerekiyor verdiğim kilonun içeriğini merak ediyorum

Selamın aleyküm hanımlar
Sabah klasik kahvaltimi yaptım zararsız ziyansiz
saat 12 de yürüyüşe gittim 1.5 saat yürüdüm geldim bir avuç leblebi iki top pismaniye yedim
iki bardak Yeşilçay ve 2 litre su içtim
birazdan da kabak yemeği bulgur pilavı ve yoğurt yiycem
saygilar

Selamın aleyküm hanımlar
Sabah klasik kahvaltimi yaptım zararsız ziyansiz
saat 12 de yürüyüşe gittim 1.5 saat yürüdüm geldim bir avuç leblebi iki top pismaniye yedim
iki bardak Yeşilçay ve 2 litre su içtim
birazdan da kabak yemeği bulgur pilavı ve yoğurt yiycem
saygilar

Aleykum selam..

Back
X