• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sefan olsun Hayriye sevindim senin adına keşke bende evi çocukları temizliği yemeği düşünmeden bir gün gecirebilsem:işsiz:

GGerçekten terbiyesizlik yapmışlar ev sahibi olmadan hatta haberi bile olmadan izin istemeden ne münasebetle yani ayıp:sopa:

Antalyada yayaşadığım için hiç değişik gelmedi alışık olduğum klasik manzara:KK45:

eski dostlar arkadasliklar ne kadar saf ve temizdi .
eski gunlerine donmussun ne guzel canim
biz koptuk gittik okul arkadaslarimla
ne guzel gunlerdi:KK66:

Alla alla neresi klasik la denize bizde alusuguz hic diyozmu :KK53: hayriyenin gittigi yeri gormus oldum hosuma gitti :)

Yok be canım
Ortanca eltimin gelini canımı sıktı
Bu hafta düğün var diye geçen hafta köye gidip koştura koştura temizlik yaptım .pazargün evime ilk defa gelecek insanlar var.
Önceki akşam gelinler geldiler. Cumartesi düğünden sonra köye gidecekmisin dediler. Bende akşamdan gidip yatak yorgan dağıtmak istemiyorum. Evi temizledim.pazar sabahı erken gider bir toz alırım tamam dedim. ben hazırlık yapıyorum diye gelinlerin üçü değişik ikramlıklar hazırlamışlar az önce getirdiler.onlardan duydum . ortanca eltimin gelini üç çocuğunu alıp köye gidecekmiş. Öbürleri demişler yengem kendisi gitmedi ev dağılmasın diye sen neden akşamdan gidiyorsun demişler. Ben karar verdim gidiyorum açar kapıyı girerim sizde kahve içmeye gelin demiş .
Benim evime gidiyor. Bana söyleme zahmetinde bile bulunmuyor.
ya ablam bu ne hadsizlik bu ne rahatlik ya yena ve bonus size bende katilabilirim
Çok başarılı :KK9:

Geç çıkıyomuşsun sen..
İnşallah bellimi olur bir gün bir yerler de hep beraber içeriz acı kahve..:KK50:

Nooldu beybisi.. Sen yine de ağlama kıyamam ben sana...
Bak sana komik bişey anlatayım da gül.. Barışa doğum günün de spıdermen maskesi almıştık..
Bugün arkadaşıyla maskecilik oynuyorlar yanıma geldi..
anne biliyormusun sanırım benim örümcek hislerim oluştu..
Nasıl yani dedim.. Maske yüzümdeyken tam duvara çarpıcaktım ateş çıktı gözümden..:KK70::KK70::KK70:
Vay bee dedim..:rolleyes:
:KK70:ay yesinler onun orumcek hislerini

Sevgili cetvel hanim :KK8: alisverise gidiyorum gerekli diyet donanimiyla geri donicim ins. :KK8:
bekliyirim canim

hayiye buralar ne guzel yerler eglenmene cok sevindim
Hayırlı akşamlar
Günüm çok güzel geçti lise yıllarına döndük sanki aradan 23 sene geçmemiş gibi samimi güzel bir ortamdi
Hayriye senin de günün güzel geçmiş maşallah
Çalışanlara Öpücükler :KK15:
Bengisu Allah gönlüne ferahlık versin güzel günler nasip etsin canım sabır ve duadan başka birşey diyemiyorum malesef
cok sevindim asuman abla tekrari kisa zamanda nasip olsun insallah

Kızlar çok sağolun sinirlenince sizede yansıttım.
Aslında normalde kızmam ama misafirim gelicek diye temizlik yaptım. Eşim gitmek istedi dağılması diye gitmedim. Bile bile kalkıp gitmişler.
Pazardan sonra gitsin istediği kadar kalsın kızmam. Bu gün kızdım.

Kızlar çok sağolun sinirlenince sizede yansıttım.
Aslında normalde kızmam ama misafirim gelicek diye temizlik yaptım. Eşim gitmek istedi dağılması diye gitmedim. Bile bile kalkıp gitmişler.
Pazardan sonra gitsin istediği kadar kalsın kızmam. Bu gün kızdım.
Biz biliyoruz seni Daficim ve haklısın

Back
X