• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ogle yemegi yedi sukur aksam hepsini toplu yazarım insallah simdide sekersiz turk kahvesi yaptim kendime ohh miss:63:
Alisicam bittersiz icilen kahvelere seytan durttu gine bugunde ye yarin baslarsin diye ama bi euzu cekip yolladim basimdan
Artik biti kendim icin ailem icin nitiricem bu isi artik En Büyük KK:KK24:
Haftaya hizli basladinuz demek hatunlar benim bigazlarim cok fena genzimde dolmus gece uyuyamadim simdi de ruh gibi geziyorum ama kargo gelecek onu bekliyorum uyuyamamda offff gelsede bidik uyumadan bende yatsam accik
gecmis olsun yelizcim biraz alerjikte oluyor bu mevsimde bende bir hafta cektim ama direndim ilac icmedim gecti cok sukur

Bizim sebzeci yine fazladan satti bana ya :))

Dondurucu icin 2 kilo portakal dedim 4 kilo verdi :)) olsun ramazan icin bolca meyve suyu yaparim ins.
ohh neguzel bende atacaktim 1 portakal 2 limondan limonata yapiyorum ben cok guzel oluyor soguk soguk ama bu sene atmasam iyi olur bol sekerli cunku ben dayanamaya bilirim

Kilo bildiriminden sonra diger bildirime kadar yaptigimizi sayiyoruz gezme dolasma gibi deyil hatirlatim dedim :KK53:

Benimas 80 daha :110:

Senin bugun disinda cumartesi pazar varmi?
askolsun bonus bende oyle yapiyorum zaten her gun cikip en az 1 saat tempolu yuruyorum hatta esim yetisemiyo yavas git diyo
cuma ve cumartesi yurudum

pazar gunu de ormanda yurudum kostum atladim zipladim iyi ter attim ama onu eklemedim spor seysine :KK67:

Haftaya hizli basladinuz demek hatunlar benim bigazlarim cok fena genzimde dolmus gece uyuyamadim simdi de ruh gibi geziyorum ama kargo gelecek onu bekliyorum uyuyamamda offff gelsede bidik uyumadan bende yatsam accik
Geçmiş olsun yeliz..:KK200: dondurma mı yedin yoksaaaa:dondurma::KK53:
Ogle yemegi yedi sukur aksam hepsini toplu yazarım insallah simdide sekersiz turk kahvesi yaptim kendime ohh miss:63:
Alisicam bittersiz icilen kahvelere seytan durttu gine bugunde ye yarin baslarsin diye ama bi euzu cekip yolladim basimdan
gecmis olsun yelizcim biraz alerjikte oluyor bu mevsimde bende bir hafta cektim ama direndim ilac icmedim gecti cok sukur

ohh neguzel bende atacaktim 1 portakal 2 limondan limonata yapiyorum ben cok guzel oluyor soguk soguk ama bu sene atmasam iyi olur bol sekerli cunku ben dayanamaya bilirim
Aferin sana hayriyeeee:nazar:
:KK9::KK9::KK9:
Bi daha umutsuz olduğunu görürsemmm:sinirli:

Geçmiş olsun Yelizcim

Yeliz gecmis olsun sogukmu ictin noldu birden kuzum :KK43:

Anneme dedigim bisey vardi sanada demeden edemiyciim :))

Senin ölün benim dirimden iyidir :KK53:

Geçmiş olsun yeliz..:KK200: dondurma mı yedin yoksaaaa:dondurma::KK53:

Aferin sana hayriyeeee:nazar:
:KK9::KK9::KK9:
Bi daha umutsuz olduğunu görürsemmm:sinirli:
sagolun kizlar yok elifcim dondurma degilde yedigim karpuzlar soguktu onsan oldu heralde

canim cok gecmis olsun. bol bol sirkeyle gargara yap ozellikle gece yatmadan ve 1-2 kasik icersende super olur

Bizim sebzeci yine fazladan satti bana ya :))

Dondurucu icin 2 kilo portakal dedim 4 kilo verdi :)) olsun ramazan icin bolca meyve suyu yaparim ins.
Canim ben buzluga meyva hic atmadim nasil kullaniyorsunuz, baska ne atiyorsunuz hele bir diyin tecrubelerinizi

Bol sekerli yapmayi dusunmuyorumki ben hepimize zarari var yarim bardakla bi deniycem valla oglanin gobegi benim gibi esimde zaten ilac kullaniyo herkese zararli ama cok su tadi gelirse nolcak bilmiyorum.

Ender sarac hurma surubu kullanabilirsiniz diyo boyle durumlar icin az miktarda. Yapay tatlandiricilardan daha iyiymis.

Bende sekersiz turk kahvesi icemiyorum tarcin koyuyorum icine dene bence :)

Son düzenleme:
canim cok gecmis olsun. bol bol sirkeyle gargara yap ozellikle gece yatmadan ve 1-2 kasik icersende super olur

Canim ben buzluga meyva hic atmadim nasil kullaniyorsunuz, baska ne atiyorsunuz hele bir diyin tecrubelerinizi
Ben erik visne atiyodum sadece komposto icin. Yazin ev limonatasi yapiyorum limonu dondurucuya atarakda yapildigini duydum netten bakincada portakallada yapildigini gordum super bir fikir hemen dene istersen evde limon varsa :)) baska nolur anca dograyip recel olur birde hafif cozdurup buzlu buzlu sicak havada yenir. Tam cozulunce kotu oluyo meyvenin tadi yari donukken anca yenebiliyo.

Birde seftali koyuyodum ama bu sefer seftaliyi komposto degilde cigden rondoyla meyve suyu yapmayi deniycem.

zeze_84 zeze_84 yelizcim,cok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM hayriyecim,seni böyle enerji ve ümit dolu görmek ne güzel,daimi olsun hic eksilmesin inşallah.
Bu arada bir portakal ve iki limondan nasil limonata yapıyorsun? merakli kasimpatinin gözünden kacmadi :KK45:

Bonus Bonus canim,portakali nasil koyuyorsun nofrosa? Nette kabuklarinin kurutulup,robattan geçirildiğini görmüştüm denemedim ama cok güzel fikir:)

Yeliz geçmiş olsun...

broken masallah iyi hareket etmissin. Darisi diger gunlere..

Havalar çok degişken bir soguk bir sicak. tam mevcut ısiya adapte olmusken bunye. hoop degisiyor psikolojik olarakta surekli halsizlik falan kotu bi durum ozetle..

Artiyım ben de bir cogunuz gibi. Pazar aksamlari genel de gec yiyoruz onun da cok etkisi var.. Bir şekil de cumaya kadar eksiyi gorecegiz inaniyorum ben..

sabah cikmadan zencefilli ve limonlu su hazirladim yarim litreden fazla bir bardaga..
isyerin de iki kupa tarcinli yesilcay ictim..

Hayriyecigim seni daha kararli gordum. Hadi insallah son olur ve bizi de etkilersin hep..

zeze_84 zeze_84 yelizcim,cok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM hayriyecim,seni böyle enerji ve ümit dolu görmek ne güzel,daimi olsun hic eksilmesin inşallah.
Bu arada bir portakal ve iki limondan nasil limonata yapıyorsun? merakli kasimpatinin gözünden kacmadi :KK45:

Bonus Bonus canim,portakali nasil koyuyorsun nofrosa? Nette kabuklarinin kurutulup,robattan geçirildiğini görmüştüm denemedim ama cok güzel fikir:)
Yikayip butun olarak koydum yer vardi diye. Ama 4 e bolupte koyulabilir. Ben meyve suyu icin koyuyorum rondodan gececegi icin sekil onemli degil. Limonuda aynen yikayip.

Back
X