- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Yikayip butun olarak koydum yer vardi diye. Ama 4 e bolupte koyulabilir. Ben meyve suyu icin koyuyorum rondodan gececegi icin sekil onemli degil. Limonuda aynen yikayip.
Hmmm,tisikkir idiriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yikayip butun olarak koydum yer vardi diye. Ama 4 e bolupte koyulabilir. Ben meyve suyu icin koyuyorum rondodan gececegi icin sekil onemli degil. Limonuda aynen yikayip.
YENA sagolasun canimm hala dolaniyorumm bu pazartesi beni öldürdü çoook hareketlendim :)
Yok canim iş ile alakalı ödemeler yok banka yok muhasebe ordan cek buraya burdan al oraya hepte birbirine zit yerler ama sağlam yoruldum..Iş geregimi çikiyorsun yoksa ozellikle hareket olsun diyemi. ?
cok yuklenme kendine birden gitmiyor kilo maalesef.. sporun fazlasida zararli yavaş yavaş arttirmak daha dogru gibi..
Ben de yurumek istiyorum aksam ama hic halim yok bugun.. bakalim bi silkelenip cikabailirim jnsallah.. :)
Asilalim kasimpati bogazini falan sıkalim ok yaydan ciksin :)Arkadaslar, az önce söyle gözüm tarihe ilişince farkettim ki ramazana sadece 20 gün kalmis..
Ramazanda yoğunluk olucagindan,simdiden kalan su 20 günü kacamaksiz atlatsak ve spor yapsak (öncelikle kendime söylüyorum) ne güzel olur,söyle hepimiz 3-4 kilo hafif girmesek mesala ramazana..
Bonus iki gözümün ciceginin tabiri ile 2,5 hafta asilsak saglikli beslenmeye,spora..Ne dersiniz?
bir de kayınvalidemin bir lafı var: kendi evinde diyet yap, burda yapma
Bonus kaptanim,ben yürüyüşe gidiyorum,en az yârim saat yürüyicim,fazlasi olursa yazarim:)
Haberin olsun,asiliyorum yani bu hafta:) Hersey spor listesinde yusyuvarlak bir rakama maruz kalmamak için![]()
beni şişiriyor genelde :SBarbunya beni sisirirmi ki![]()
İyi yürüyüşler dilerim canim bol eksili günler canim :)Bonus kaptanim,ben yürüyüşe gidiyorum,en az yârim saat yürüyicim,fazlasi olursa yazarim:)
Haberin olsun,asiliyorum yani bu hafta:) Hersey spor listesinde yusyuvarlak bir rakama maruz kalmamak için![]()
bir de kayınvalidemin bir lafı var: kendi evinde diyet yap, burda yapma![]()