- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Sagolasin canım dahada yeni oturdumtebrikleeerrr :)
darısı başımıza![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasin canım dahada yeni oturdumtebrikleeerrr :)
darısı başımıza![]()
geçen cuma ' ya kadar toplam yaklaşık 15 kilo.toplam da kac kilo verdin. ?
Ayyy darısı başıma çok çok iyii canim devam hay maşallahgeçen cuma ' ya kadar toplam yaklaşık 15 kilo.
Ben erik visne atiyodum sadece komposto icin. Yazin ev limonatasi yapiyorum limonu dondurucuya atarakda yapildigini duydum netten bakincada portakallada yapildigini gordum super bir fikir hemen dene istersen evde limon varsa :)) baska nolur anca dograyip recel olur birde hafif cozdurup buzlu buzlu sicak havada yenir. Tam cozulunce kotu oluyo meyvenin tadi yari donukken anca yenebiliyo.
Birde seftali koyuyodum ama bu sefer seftaliyi komposto degilde cigden rondoyla meyve suyu yapmayi deniycem.
Evet visne vs biliyorumda limon portakal ilk defa duydum limon var atip deneyeyim :)
Cikarinca bekletip cozulunce normal sekildemi kullaniyorsunuz.
Birde annem bir poset visne vermisti buzlukta bozulmamistir dimi onu komposto disinda ne yapabilirim.
Ben yemek yapmayi cok
seviyorum cok cesitli yemek yaparim ama recel,tursu
,yogurt,konserve de hic ama hic denemem bile yok. Once okuyup sonrada araliksiz is olunca onlari.denemeye pek firsatim olmadi.
Simdi kizim bugun 6 aylik oldu birkac gun sonra ek gidaya baslamam lazim yogurt ne yapicam bilmiyorum![]()
canim cok gecmis olsun. bol bol sirkeyle gargara yap ozellikle gece yatmadan ve 1-2 kasik icersende super olur
Canim ben buzluga meyva hic atmadim nasil kullaniyorsunuz, baska ne atiyorsunuz hele bir diyin tecrubelerinizi
zeze_84 yelizcim,cok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.
OGULCUKLARIM hayriyecim,seni böyle enerji ve ümit dolu görmek ne güzel,daimi olsun hic eksilmesin inşallah.
Bu arada bir portakal ve iki limondan nasil limonata yapıyorsun? merakli kasimpatinin gözünden kacmadi
Bonus canim,portakali nasil koyuyorsun nofrosa? Nette kabuklarinin kurutulup,robattan geçirildiğini görmüştüm denemedim ama cok güzel fikir:)
sagolyn kizlarYeliz geçmiş olsun...
broken masallah iyi hareket etmissin. Darisi diger gunlere..
Havalar çok degişken bir soguk bir sicak. tam mevcut ısiya adapte olmusken bunye. hoop degisiyor psikolojik olarakta surekli halsizlik falan kotu bi durum ozetle..
Artiyım ben de bir cogunuz gibi. Pazar aksamlari genel de gec yiyoruz onun da cok etkisi var.. Bir şekil de cumaya kadar eksiyi gorecegiz inaniyorum ben..
sabah cikmadan zencefilli ve limonlu su hazirladim yarim litreden fazla bir bardaga..
isyerin de iki kupa tarcinli yesilcay ictim..
Hayriyecigim seni daha kararli gordum. Hadi insallah son olur ve bizi de etkilersin hep..
Deneyeceğim yarın sabah bunu, teşekkürler tarif içinevet aynen .. :)
3 yemek kasığı yulaf kepeği karışımı +1 yumurta + 1 çay bardağı süt :) tost makinasında yapıyorum
ne demek :)Deneyeceğim yarın sabah bunu, teşekkürler tarif için![]()
Bende aynı sen gibi düşündüm canımYelizzzz ben demedim mibendede hem 48 hem 50-52 ye denk gelen feraceler mevcut :)) kalktim spor yaptim yazcan sandim ama kofte yapmissin :)
sagol yenam insallah hepimiz daha hafif siz daha fit girelim ramazanaYeliz geçmiş olsun...
broken masallah iyi hareket etmissin. Darisi diger gunlere..
Havalar çok degişken bir soguk bir sicak. tam mevcut ısiya adapte olmusken bunye. hoop degisiyor psikolojik olarakta surekli halsizlik falan kotu bi durum ozetle..
Artiyım ben de bir cogunuz gibi. Pazar aksamlari genel de gec yiyoruz onun da cok etkisi var.. Bir şekil de cumaya kadar eksiyi gorecegiz inaniyorum ben..
sabah cikmadan zencefilli ve limonlu su hazirladim yarim litreden fazla bir bardaga..
isyerin de iki kupa tarcinli yesilcay ictim..
Hayriyecigim seni daha kararli gordum. Hadi insallah son olur ve bizi de etkilersin hep..
sagol canim super onerilerin ve bilgilerin icin kocaman Tisikkirler :)Fisneyi limon tuzuyla limonla yapiyolar meyve suyu gibi guzep oluyo. Tarcin karanfil ekleyebilirsin. Nisastayla pisirip meyveli sos gibi yapabilirsin birde recel :)) baskada bilemiyorum
Limon tam cozulmiycek cikinca bi 10 dk dursun yetiyo kesip rondoda cekiyosun sekerle macun gibi oluyo onu 1,5 litre suda (1 surahi) bekletiyosun sonra tulbentle suzuyosun nane yapragida koyarsan cok ferah oluyo.
Aynisini 1 portakal 1 limonla 3 litreye yapiyorum .
Ohhh çok şükür canım aman bir daha dişçiye düşrmesin .Ben korkumdan gidemiyorum.4 Ad. 20 lik çıkmadı daha çene cerrahisi dedi bende aman kalsın dedim :)Diş dedi mi çok korkuyorumDisciden geliyorum sukur bitti artık kurtuldum gelirkende yurudum biraz iyi oldu
Mükemmel bir görüntü ellerinize sağlık güzel bir mola :)