- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Canim hoşgeldin Rabbim kalbinden geçeni en kısa sürede nasip etsin.@kasimpati35 âmin âmin amiiiiiiin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hoşgeldin Rabbim kalbinden geçeni en kısa sürede nasip etsin.@kasimpati35 âmin âmin amiiiiiiin![]()
Ya dogrudur cunku limon sıkıncada demir daha iyi emiliyomus :))Baklagiller ve et ürünleriyle yoğurt yada başka bir kalsiyum içeren gıda tüketmek Demir emilimini olumsuz etkiliyor. Halihazırda Demir eksikliğin yoksa tüketebilirsin bence.
Âmin Allah Razı olsun hepinizdenCanim hoşgeldin Rabbim kalbinden geçeni en kısa sürede nasip etsin.![]()
Evet hatta Demir eksikliğim olduğu dönem Demir ilacının yanında suda şırıl şırıl eriyen c vitamini vermişti doktor. Iyyyk iğrençtiYa dogrudur cunku limon sıkıncada demir daha iyi emiliyomus :))
Oglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
Hosgeldin , Allah kalbinden gecenleri hakkında hayırlı kılıp sana tez vakitte nasip etsin.Âmin Allah Razı olsun hepinizden![]()
amin kasimpatim sagolasinHayriyecim,cok teşekkür ederim.Tarifi not aliyorum,deneyecegim ins uygun vakitte:)
Bu arada gözün aydin bakalim,hic birdaha dis problemin olmasin ins.
Sirf bitmeden laleleri tekrar görebilmek için 1 saat yürüdüm bonus,belki daha fazla yani:)
Yanliz dilekler,dualar,hayellerden sebep molayi uzatmasaydım iyiydi:)
Allah en kisa zamanda saglikli,hayirli evlatlar ile sizi müjdelesin inşallah.
zeze_84 yelizcim,güle güle giy feraceni..Hatta giyeme o kadar bollassin ki daha güzellerini al:)
gecmis olmus canim benim ortancada gitmedi bugun gece sabaha kadar cikardiOglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
sagol asuman abla bi resmini koyarim simdi@OGULCUKLARIM geçmiş olsun bitmiş dişçi işleri
zeze_84 Güle güle giy feraceni nasıl bir model ne renk merak ettim
Bonus geçmiş olsun
bende sefamerve den aldum canim hide oraya bak guzel seyler varYeliz sen deyince bende baktim modanisada kot gordum bi tane hesapliydi baya beyaz ayakkabilarim vardi iyi olurdu alaydim :))
Yeşil cay yaparken sicak suyu eklememle tuz buz oldu canim bardak,midesu'nun ahi geçti zarrr![]()
sagol canim k9laygelsin sanadaBonus gecmis olsun
Brokenange lenerjine Masallah
Nhtylz gule gule giy.
Guzel yeliz gule gule kullan en kullanisli modeller bunlar. Boyu nasil uzunmu bende alim istiyorum ama az acik renk olsun istiyorum kot baktim o yuzden.Eki Görüntüle 1833601 asuman abla ferace bu
Güle güle kullan canım güzelmişEki Görüntüle 1833601 asuman abla ferace bu