• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bahar portakali butun sekilde yikayip koyuyorum. Donduktan sonra kullaniyorum ne kadar zamanda donar bilmiyorum.
Ama acele yapilcaksa parcalara bolunup koyulursa daha cabuk donar. Sertlesmesi yeter zaten hemen yapmak icin uzun sure saklamak icin zaten donmasi lazim.
Meyvelerin hepsi cig sekilde koyuluyo dondurucuya hic bir islem yapmadan.

images.webp buda benim şalımın rengi :))

Pek güzelmiş Güle güle kullan canım
Ben eşarp kullanıyorum şala geçiş yapamadım bone kullanamadigimdan
Sagol ablacim begendim diye ablamin hediyesi. Bende kullanmam bone bazen takiyorum oyle denk gelirse koyu renk ic basortusu olursa oyle daha iyi oluyo.
Oldu bitti sevmem boneyi kursta sey yapiyoduk ya siyah ince coraplar var ya :))
Bir tek temiz corap aliyosun ic basortuyu orttukten sonra tam alnina gelecek yerden arkaya dogru saç bandi takar gibi corabi bagliyosun şalin yada ortunun onunden icindekinin rengi gozukmuyo iyi oluyo yani :))

Hayırlı geceler güzeller
Buakşam geldim köyden yorucu ama güzel bir haftasonu oldu. Allah misafir bereketi verdi. Misafirlerimi ağırlamaya çalışırken bir baktım bütün gençler toplanıp bize geldi. Arka balkonum doluydu gençleri terasa aldım. Allahım ne kadar bereket verdi şaştım kaldım. Servis yapamayacağım kadar kalabalıktı. Bir cemiyette kahveci bardakları almıştım. Onları tepsilere koyup verdim ellerine. desenli kağıt servislerini çıkarttım. Böreği, mercimek köftesini, tepsiyle çıkartıp ortaya koydum. Diğerlerindende karışık koydum. Piknik gibiydi. Onca insan yedi, içti. Herkes gidince ortalığı topladım.sanki hiçbirşey yetmemiş. Bir sürü şey kalmış. Hiç bozulmamış tepsiler kaldı. Dondurucuya doldurdum geldim. Daha bir o kadar insan doyar. Sanki hiç yenmemişte üzerine ilave koyulmuş gibi.

Bone iç başörtüsü bant taç takamiyorum ben başım ağrıyor :)direk eşarp onun da kaymayan cins olmasi gerekiyor haliyle
:)) dikissiz bant gibi boneler var sapka gibi kafaya geciriyon onlar olabilir :))

boncuk-detayli-sifon-sa-25-03-752x1152.webp

Bide boyle incili boncuklu var he :) dantellisimi baskilisimi dersin biraz baktim beynim sulandi.

Hayırlı geceler güzeller
Buakşam geldim köyden yorucu ama güzel bir haftasonu oldu. Allah misafir bereketi verdi. Misafirlerimi ağırlamaya çalışırken bir baktım bütün gençler toplanıp bize geldi. Arka balkonum doluydu gençleri terasa aldım. Allahım ne kadar bereket verdi şaştım kaldım. Servis yapamayacağım kadar kalabalıktı. Bir cemiyette kahveci bardakları almıştım. Onları tepsilere koyup verdim ellerine. desenli kağıt servislerini çıkarttım. Böreği, mercimek köftesini, tepsiyle çıkartıp ortaya koydum. Diğerlerindende karışık koydum. Piknik gibiydi. Onca insan yedi, içti. Herkes gidince ortalığı topladım.sanki hiçbirşey yetmemiş. Bir sürü şey kalmış. Hiç bozulmamış tepsiler kaldı. Dondurucuya doldurdum geldim. Daha bir o kadar insan doyar. Sanki hiç yenmemişte üzerine ilave koyulmuş gibi.
Misafir bereketi olmus masallah. Hosgeldin sende :))

Hayırlı geceler..
ne demek :)
yulaf kepeği ile çok şey denedim ama en tuttuğum tarif bu .(bir de tava ekmeği var) çok lezzetli. 3 parça oluyor yaklaşık. kahvaltı da hepsini yediğimde o kadar doyuyorum ki sonra pişman oluyorum sanki diyeti bozmuşum gibi :KK45:
Sabah deneyeceğim ben de seversem sık sık yaparım..
Disciden geliyorum sukur bitti artık kurtuldum gelirkende yurudum biraz iyi oldu
Gözünaydın bitti sonunda. Geçmiş olsun
Süpermiş yaaa orda her gün yürünür ;)
Oglan bugun okula gitmedi dunden bogazi agriyo teyzesi goturdu dr 2 gun rapor vermis. Bacaklarim ayaklarim kemiklerim agriyo diyo.
Geçmiş olsun. Şalını güle güle kullan..

Yeliz sen de feraceni güle güle kullan canım çok güzel..

Iyi geceler kizlar
Gecmise biraz baktim ama bitiremedim daha 170 mesaj vardi bitmesine masallah
Bu gece zeynep daha bi degisik hareket ediyo bakmissiniz dogururmusum bu gece
Saka bi yana gercekten bu gece diger gecelerden daha farkli depiniyor hayirlisi..

Iyi geceler kizlar
Gecmise biraz baktim ama bitiremedim daha 170 mesaj vardi bitmesine masallah
Bu gece zeynep daha bi degisik hareket ediyo bakmissiniz dogururmusum bu gece
Saka bi yana gercekten bu gece diger gecelerden daha farkli depiniyor hayirlisi..
Hayirlisi hasibecim saglikla gelsin ins.

Yediklerimi yazayım ben de..
500 ml limonlu ılık su
Diyette tüketebilecek ekmeğim yoktu bugün onun yerine tok tutsun diye galeta yedim.

2 haşlanmış yumurta
3 ince dilim kaşar
2 kk süzme peynir
2 ince kepekli galeta
1 bardak süt

5 ufak çilek, 1 avuç dut, 1 bardak ayran

1 galeta, sütlü türk kahvesi

1 dolu tabak Yoğurtlu köz biber patlıcan
Domates salatası
2 galeta
3 acı biber

Tarçınlı süt

2 büyük kupa yeşil çay içtim. Yine çok az su içtim. 1 litre anca olmuştur..

Back
X